2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar. Dün kontrolüm vardı. be nim bebiş 1450 Gr olmuş. Baş aşağıdaymış. Ölçümlerde fl uzunluğu ve karın 10 gün önden nerdeyse ama bebeğin başı 2 hafta geride. Böyle bişey yaşayan var mı. Doktor bişey demedi ama ben kendi kendimin içine kurt düşürmeyi başardım

Endişelenecek birşey olsa dr söylerdi rahat ol

Yapısaldır büyük ihtimalle.

Günaydın kızlar oğlumu babasıyla istanbula gonderdim 5 gün kalıp gelcek bende uzattım ayakları yatıyorum sürekli yatmakta olmuyo gerçekten şubat bi an önce gelsin nolurrr

Maşallah canım kilo boy güzel çıkmış. Kafa ölçümünü takma hiç. Bir sonraki kontrolünde o da haftasını yakalar inş. Ölçümlerde hata da olabilir ya da genetik yapısal bişeydir belki de. Arkadaşımın doktoru doğuma kadar çok korkutmuş aynı sebepten. Şuan kızı 3 yaşında büyüdü bile sağlıklı bi çocuk. Hiç düşünüp aklını bulandırma. Sağlıkla gelsin bebişin

günaydın kızlar size oscarlık bir sorum var
pazartesi kardeşimin nişanı var. ve ben hamilelik boyunca hiç makyaj yapmadım sadece bir iki defa göz kalemi dışında. makyaj yapan annişler varmı zararlı mı bilen varmı
yapsamda hafif yaparım ama organik değil sonuçta avondan falan malzemelerim kararsız kaldım 3 saatlik için yapıp pişman olmak istemiyorum ama fotolarda hortlak gibi çıkmakta istemiyorum

O kadar takılma hiçbirşey olmaz rahat ol yediklerimizden giydiklerimizden havadan o kadar çok toksin alıyoruz ki 1 günlük makyajdan hiçbirşey olmaz vicdan yapma

Genetik büyük ihtimal öncekilere baktım hep gerideymiş. Gittiğim doktor çok kalabalık oluyor çok ilgilenmiyor bende kendi kendime kuruyorum

Kendi doktorum yoktu dünkü doktorda çok sinir bozucuydu. Senin doktorun ben değilim niye geldin dedi. Sanki kadını zorla oturtmuşlar. Pek de güvenemedim

Sıkıntı etme canım ilk gebeliğimden biliyorum. Başı 10 gün geride derken haftasından mı geride yoksa fl ye göre mi geride? Kafası küçük olabilir benim kızımın kafa çapı çok küçük mesela. Doğduğunda da öyleydi şimdi de öyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…