Off off. Yatsam olmuyor ayakta olmuyorbende sağ
Günaydın canim daha dun aklima gelmistin iyi gidiyo hamilelik gunler hic gecmicek gibi ama geciyo bi sekildeHayırlı geceler güzel anneler nasılsınz nasıl gdıyor hamılelık uzun aradan sonra geldim
Aynı benGünaydın kızlar. İş zamanıgece saatte bir uyanıyorum resmen yorgun uyuyup yorgun uyanıyorum
Endişelenecek birşey olsa dr söylerdi rahat olGünaydın kızlar. Dün kontrolüm vardı. be nim bebiş 1450 Gr olmuş. Baş aşağıdaymış. Ölçümlerde fl uzunluğu ve karın 10 gün önden nerdeyse ama bebeğin başı 2 hafta geride. Böyle bişey yaşayan var mı. Doktor bişey demedi ama ben kendi kendimin içine kurt düşürmeyi başardım
Yapısaldır büyük ihtimalle.Günaydın kızlar. Dün kontrolüm vardı. be nim bebiş 1450 Gr olmuş. Baş aşağıdaymış. Ölçümlerde fl uzunluğu ve karın 10 gün önden nerdeyse ama bebeğin başı 2 hafta geride. Böyle bişey yaşayan var mı. Doktor bişey demedi ama ben kendi kendimin içine kurt düşürmeyi başardım
Nasılsın canım uzun aradan sonra? Arada uğra unutma biziHayırlı geceler güzel anneler nasılsınz nasıl gdıyor hamılelık uzun aradan sonra geldim
Günaydın kızlar. Dün kontrolüm vardı. be nim bebiş 1450 Gr olmuş. Baş aşağıdaymış. Ölçümlerde fl uzunluğu ve karın 10 gün önden nerdeyse ama bebeğin başı 2 hafta geride. Böyle bişey yaşayan var mı. Doktor bişey demedi ama ben kendi kendimin içine kurt düşürmeyi başardım[/QUOTE
Bebeğin başı aşağıdayken zor ölçülebiliyor o yüzden tek bir ölçüme takılma seri ölçümlerde küçük çıkıyorsa üzerine düşünmek lazım. Bir de 3 hafta fark istiyorlar patolojik demek için. Ki sonradan başlayan gelişme gerilikleride önce karın çevresinden başlıyor. O yüzden takılma bence :)) endişelenecek birşey olsa dr un senden çok stres yapar zatenbenimki bebeği geçen kilo almış görünce benden daha içli ohh çekti
Maşallah canım kilo boy güzel çıkmış. Kafa ölçümünü takma hiç. Bir sonraki kontrolünde o da haftasını yakalar inş. Ölçümlerde hata da olabilir ya da genetik yapısal bişeydir belki de. Arkadaşımın doktoru doğuma kadar çok korkutmuş aynı sebepten. Şuan kızı 3 yaşında büyüdü bile sağlıklı bi çocuk. Hiç düşünüp aklını bulandırma. Sağlıkla gelsin bebişinGünaydın kızlar. Dün kontrolüm vardı. be nim bebiş 1450 Gr olmuş. Baş aşağıdaymış. Ölçümlerde fl uzunluğu ve karın 10 gün önden nerdeyse ama bebeğin başı 2 hafta geride. Böyle bişey yaşayan var mı. Doktor bişey demedi ama ben kendi kendimin içine kurt düşürmeyi başardım
Haklısın uykular çok bozuldu. İzin vakitleriniz gelsin de siz de oturun evde sıkılın bakalım :))
Becidana doğum yaptı
İkizler kuvezde
Son durumu bilemiyoruz
O kadar takılma hiçbirşey olmaz rahat olgünaydın kızlar size oscarlık bir sorum var
pazartesi kardeşimin nişanı var. ve ben hamilelik boyunca hiç makyaj yapmadım sadece bir iki defa göz kalemi dışında. makyaj yapan annişler varmı zararlı mı bilen varmı
yapsamda hafif yaparım ama organik değil sonuçta avondan falan malzemelerim kararsız kaldım 3 saatlik için yapıp pişman olmak istemiyorum ama fotolarda hortlak gibi çıkmakta istemiyorum
Genetik büyük ihtimal öncekilere baktım hep gerideymiş. Gittiğim doktor çok kalabalık oluyor çok ilgilenmiyor bende kendi kendime kuruyorumMaşallah canım kilo boy güzel çıkmış. Kafa ölçümünü takma hiç. Bir sonraki kontrolünde o da haftasını yakalar inş. Ölçümlerde hata da olabilir ya da genetik yapısal bişeydir belki de. Arkadaşımın doktoru doğuma kadar çok korkutmuş aynı sebepten. Şuan kızı 3 yaşında büyüdü bile sağlıklı bi çocuk. Hiç düşünüp aklını bulandırma. Sağlıkla gelsin bebişin
Sıkıntı etme canım ilk gebeliğimden biliyorum. Başı 10 gün geride derken haftasından mı geride yoksa fl ye göre mi geride? Kafası küçük olabilir benim kızımın kafa çapı çok küçük mesela. Doğduğunda da öyleydi şimdi de öyle.Günaydın kızlar. Dün kontrolüm vardı. be nim bebiş 1450 Gr olmuş. Baş aşağıdaymış. Ölçümlerde fl uzunluğu ve karın 10 gün önden nerdeyse ama bebeğin başı 2 hafta geride. Böyle bişey yaşayan var mı. Doktor bişey demedi ama ben kendi kendimin içine kurt düşürmeyi başardım
Günaydın herkese... hava çok güzel burda. Nasılsınız sizler?geronimo_s ben de de sol kalça ve bacak ağrısı var. Gece o tarafa yattıkça daha çok ağrıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?