2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bu perşembe görünebilir değer yükselir baya.. ama haftaya gidersen belki kalp sesiyle beraber halledersin ben öyle yapmıştım tekrar tekrar girmek istemedim ultrasona

Hic birsey yemek istemiyorum agzimin tafi hic yok.su bile kokuyo.napicam ben.hic yemek yemek istemiyorum.ne tatli ne eksi bisey yiyebiliyorum.icim yaniyo su icmek istiyorum icince midem bulaniyo.hic keyfim yok
Arkadaşlara tavsiye ettim sanada edeyim canim ekteki ilacı dene doktor yazdı bana da senin gibiyim bir günde farketti illa ilaç almam diyorsan bir şekilde zencefil tüket zaten zencefil ve b6 vitamini içeriği yaşamayan anlamaz çok zor bir durum Allah yardımcımız olsun

Eklentiler

• 20180730_233932.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 41
Kesinlikle katılıyorum ben de aynen senin gibi yaptım hep pozitif düşündüm ve beni çok olumlu etkiledi sürekli pozitif doğum hikayeleri okudum hayaller kurdum ve çok şükür çoğu hayaldeki gibi ilerlerdi ah bir de kendi sancım gelseydi insallah bunda o da olur.

Benim de düşük çıktı ben de kullanıyorum günde 8 damla

Insallah canim hepimiz kolay dogumlar yapariz bebislerimize sagliklica kavusuruz

Canim ekime kadar belirginlesir karnin ama sadece dar bisey giyersen belli olur bence bolda anlasilicak kadar buyumez gibime geliyo

Canim kan uyusmazligi ignesi 20 25 haftada yapiliyo diye hatirliyorum sen yinede netten arastir zamanini ama emin ol gec kalmadin daha

28. Haftada yapiliyomus kan uyusmazligi ignesi zaten doktorun seni bilgilendirir canim benimde yaptirmam gerekiyo

Günaydın kızlar benim hiç öyle bi bulantım falan YÖK sadece arada. Yanma gibi oluyor ağzım kuru hep ve adet öncesi gibi kaşık ve bel ağrılarım oluyor o kadar su içiyorum ama hep kuru bide belirgin olarak göğüs acısı var bende cuöa günü kalp atışı ve bebek için gidicem bazı şeyler YÖK diye tedirgin oluyorum

Canim ekime kadar belirginlesir karnin ama sadece dar bisey giyersen belli olur bence bolda anlasilicak kadar buyumez gibime geliyo
Bendekı göbek faktrunude dusunursek ..komsumuzla aynı anda hamıleydık ılk hamılelıgımde onunkı 2 ay buyuk olmasına ragmen benımkını buyuk zannedıolardı ama tabı bol gynmem lazım mıllet der 4 aylık karınan bak dıe

Bazi hamilelerin gobegi cok belirgin oluyo bide 2. Hamileliklerde daha hizli cikarmis gobek ekime kadar baya belli olur bence

Tedırgın olacak bı durum yok bence canım kasık agrıları normal gogus hassasıyetıde aynen normal kusmaya gelınce herkes bır degıl kımı hiç kusmadan dogurur kımıde 9 ay kusar hayrlı sonclarla gelrsın ınsalalh

Bazi hamilelerin gobegi cok belirgin oluyo bide 2. Hamileliklerde daha hizli cikarmis gobek ekime kadar baya belli olur bence
Aynen iç karın meselesı var ıc karın genıs olanların ki dısardan çok bellı olmuo ama iç karın kucukse hemen fırtlayıverıo çocuk bellı oluo yanı

Senin o zamana baya baya belli olur canım.
Benim şu an tam arada bi yerde kalıyor.
Elbiseleri de vücuduma göre düzelttirdim diktirdim vs.
Değişim olmaz.
Artık idare edicem :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…