bende bazen gic bir belirti yok ayrica son iki gundur hic dogru duzgun belirti yok ama bizimledirler diye dusunuyorum. aksini dusunmemek gerekGünaydın kızlar benim hiç öyle bi bulantım falan YÖK sadece arada. Yanma gibi oluyor ağzım kuru hep ve adet öncesi gibi kaşık ve bel ağrılarım oluyor o kadar su içiyorum ama hep kuru bide belirgin olarak göğüs acısı var bende cuöa günü kalp atışı ve bebek için gidicem bazı şeyler YÖK diye tedirgin oluyorum
Ben de cuma gidicem.ayrica cuma gunu bebek ve kalp atisi kontrolum var benim de oglen.
bende de kan uyusmazligi var ikinci hamileligim lakin ilkinde ne yapmistik ne yapmislardi unuttum. dr zaten zamanı gelince mudahale ediyordu.Kizlar bisey sormak istiyorum eşimle aramızda kan uyuşmazlığı var
Önceki kurtajimdan sonra doktor igne yaptı.bu 2 hamileliğin için dedi
Şimdi bu hamileligimde test yada igne yapılmadı
Bisey olurmu korkuyorum ne yapayim
Hayırlı haberlerle gelir yazarız inşallah Benin’den öğleden sonraayrica cuma gunu bebek ve kalp atisi kontrolum var benim de oglen.
Ay kız okurken yüreğim sıkıştı ha.Günaydın kızlar sabah uyanınca büyük bir şokla uyandım wcya gittim bildiğin adet olmuşum gibi kanamam vardıambulans çağırıp hemen acile gittik dedim gitti bebeğim nasıl şokum elim ayağım kesildi..ultrasonda baktı her şey normal dedi bebeğin sapasağlam duruyor. Jinekolojik muayene etti kanamaya baktı bu düşük kanaması değil dedi. Hafif oynamış yerinden ondan olmuştur dedi. Allahım ya ne zor bir sabahtı benim için kendime gelemiyorum kanama kesildi şimdi niye böyle oluyor vücudum benimle oyun oynuyor sanki çok korktum
cok sukur bebiste bisi yokmus ben bile okurken urperdim. bolca uzan dinlen. dikkatini dagitacak seyler oku izle.Günaydın kızlar sabah uyanınca büyük bir şokla uyandım wcya gittim bildiğin adet olmuşum gibi kanamam vardıambulans çağırıp hemen acile gittik dedim gitti bebeğim nasıl şokum elim ayağım kesildi..ultrasonda baktı her şey normal dedi bebeğin sapasağlam duruyor. Jinekolojik muayene etti kanamaya baktı bu düşük kanaması değil dedi. Hafif oynamış yerinden ondan olmuştur dedi. Allahım ya ne zor bir sabahtı benim için kendime gelemiyorum kanama kesildi şimdi niye böyle oluyor vücudum benimle oyun oynuyor sanki çok korktum
Valla kalbim sıkıştı okurken şükürler olsun çok geçmiş olsunGünaydın kızlar sabah uyanınca büyük bir şokla uyandım wcya gittim bildiğin adet olmuşum gibi kanamam vardıambulans çağırıp hemen acile gittik dedim gitti bebeğim nasıl şokum elim ayağım kesildi..ultrasonda baktı her şey normal dedi bebeğin sapasağlam duruyor. Jinekolojik muayene etti kanamaya baktı bu düşük kanaması değil dedi. Hafif oynamış yerinden ondan olmuştur dedi. Allahım ya ne zor bir sabahtı benim için kendime gelemiyorum kanama kesildi şimdi niye böyle oluyor vücudum benimle oyun oynuyor sanki çok korktum
Gecmis olsun canim ins bi daha yasamazsinGünaydın kızlar sabah uyanınca büyük bir şokla uyandım wcya gittim bildiğin adet olmuşum gibi kanamam vardıambulans çağırıp hemen acile gittik dedim gitti bebeğim nasıl şokum elim ayağım kesildi..ultrasonda baktı her şey normal dedi bebeğin sapasağlam duruyor. Jinekolojik muayene etti kanamaya baktı bu düşük kanaması değil dedi. Hafif oynamış yerinden ondan olmuştur dedi. Allahım ya ne zor bir sabahtı benim için kendime gelemiyorum kanama kesildi şimdi niye böyle oluyor vücudum benimle oyun oynuyor sanki çok korktum
Günaydın kızlar benim hiç öyle bi bulantım falan YÖK sadece arada. Yanma gibi oluyor ağzım kuru hep ve adet öncesi gibi kaşık ve bel ağrılarım oluyor o kadar su içiyorum ama hep kuru bide belirgin olarak göğüs acısı var bende cuöa günü kalp atışı ve bebek için gidicem bazı şeyler YÖK diye tedirgin oluyorum
Ben de cuma gidicem.
Güzel haberlerle geliriz inşallah..
Günaydın kızlar sabah uyanınca büyük bir şokla uyandım wcya gittim bildiğin adet olmuşum gibi kanamam vardıambulans çağırıp hemen acile gittik dedim gitti bebeğim nasıl şokum elim ayağım kesildi..ultrasonda baktı her şey normal dedi bebeğin sapasağlam duruyor. Jinekolojik muayene etti kanamaya baktı bu düşük kanaması değil dedi. Hafif oynamış yerinden ondan olmuştur dedi. Allahım ya ne zor bir sabahtı benim için kendime gelemiyorum kanama kesildi şimdi niye böyle oluyor vücudum benimle oyun oynuyor sanki çok korktum
Valla ben de sadece öğrendiğimle kaldım daha hiç gidemedim ya yüreğim pır pır böyle.Canim en cok seni merak ediyorum. Hayirli guzel haberler bekliyorum insaallah.
Cok gecm8s olsun.rabbim bir daha gostermesin.. Sag saglim kucagina al insallahGünaydın kızlar sabah uyanınca büyük bir şokla uyandım wcya gittim bildiğin adet olmuşum gibi kanamam vardıambulans çağırıp hemen acile gittik dedim gitti bebeğim nasıl şokum elim ayağım kesildi..ultrasonda baktı her şey normal dedi bebeğin sapasağlam duruyor. Jinekolojik muayene etti kanamaya baktı bu düşük kanaması değil dedi. Hafif oynamış yerinden ondan olmuştur dedi. Allahım ya ne zor bir sabahtı benim için kendime gelemiyorum kanama kesildi şimdi niye böyle oluyor vücudum benimle oyun oynuyor sanki çok korktum
Gecmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasınGünaydın kızlar sabah uyanınca büyük bir şokla uyandım wcya gittim bildiğin adet olmuşum gibi kanamam vardıambulans çağırıp hemen acile gittik dedim gitti bebeğim nasıl şokum elim ayağım kesildi..ultrasonda baktı her şey normal dedi bebeğin sapasağlam duruyor. Jinekolojik muayene etti kanamaya baktı bu düşük kanaması değil dedi. Hafif oynamış yerinden ondan olmuştur dedi. Allahım ya ne zor bir sabahtı benim için kendime gelemiyorum kanama kesildi şimdi niye böyle oluyor vücudum benimle oyun oynuyor sanki çok korktum
Amin çok geçmiş olsun canım rabbim evladını bağışlasın cümlemizinkiyle beraber inşallahDualarınız için teşekkür ederim hep evde yatıp uzanırken neden olmuş olabilir diye düşünüp duruyorum doktorlar bilakis hep sakin her şey olağanmış gibi davranıyorlar bu da rahatlatıyor esasında Rabbim evladımızla imtihan etmesin ne diyeceğimi ne yapacağımı bilemedim Allah korusun hepimizi
Ayy doğum görünce içimde kelebekler uçtu.Bulantilar beni bitirdi geceden beri beter durumdayim.Acile gidecek bile halim yok kizlar.Yarin oglumun dersi var nasil goturcem bilemiyorum.Gecen hafta zaten orda rahatsizlandim.
Bi sure sonra bulantilar gecince cinsiyet konusuruz sonra seker-ikili-uclu taramalar sonra kilolari boyu sonrada dogum maceralarimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?