• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım merhaba kullanıcı adındikkatimi çekti akhisarlı mısınn bende akhisarluyım kan sulandırıcı iğne bende vuruluyorum önceden düşüklerin oldu mu
Evet canım akhisarlıyım ne güzel denk geldi bundan önceki hamileliğimde kalp atışını duyamadığımız için kürtaj olmak zorunda kaldım şimdi tedbir amaçlı ilaç kullanıyorum sana ne için verdi doktor

Amin canım 12 haziran son adet tarihim en son gittiğimde dr çok küçüktü haftasını hesaplayamadı adetim geçti hemen gittim dr iğneyi ogün vuruldum progestan 2 tane fitil olarak kullanıyom ben birde hergün kan sulandırıcı iğne vuruyorum göbekten kendime
Canım bende ağızdan 200mg progestsn coraspin 100mg kan sulandırıcı benimde birde vitamin .aynı mantık sanırım tedbir amaçlı.doktoru arayıp soracam prolutin erken haftalarda yapılırsa bebeğe zarar verir mi diye ama.sanki adana ayıp olur güvensizlik olur diye düşünüyorum.şimdi zaten rutin kan vermek için sağlık odağına gidecem aile hekimine sorayım.birde doktor sana bu iğneyi kaç tane kullanacağını söyledi mi.bana 4 tane yazmış haftada 1.ama ben 2. Yaptırıp kontrole gittiğinde soracam.gerisine gerek var mi diye

Gunaydin kizlarrrrr:halay:
Bugun hamile oldugumu ogreneli 20 gun oldu.Son 4-5 gunde iki kilo verdim sifir beslenme sayesinde bulantilar beni bitirdi.Gun gunde hala vericem gibi.Hic bisey yiyesim yok.
Esim isi gucu birakip surekli ariyor bisey yedin mi diye
Soyleeee hafif serin bir hava,denizde de hafif bir dalga olacak.Beni deniz yatagina yatirip salin denize.Dalgayla ordan oraya savrulayim gunlerce kalkmayasim var:uykucu:

Günaydın benim kanama lekelenme şeklinde devam ediyor geçse de bitse şu stres.. bir de midem ağrıyor niye olabilir acaba dün üzümü düre aç kaldım ondan olabilir mi rahatsız etmeye başladı :(

Günaydın benim kanama lekelenme şeklinde devam ediyor geçse de bitse şu stres.. bir de midem ağrıyor niye olabilir acaba dün üzümü düre aç kaldım ondan olabilir mi rahatsız etmeye başladı :KK43:
Evet cnm olabilir. Benim ilk gebeliğimde bulantım falan yoktu ama acayip mide ağrım olurdu.

Kızlar günaydın.az önce aile hekimine sordum prolutonu .bir yan etkisinin olmadığını doğru bir karar olduğunu söyledi.iğneden sonra idrarında tuhaf koku var sizdede oldu mu acaba

Günaydın kızlar bugün çok sıcak gittim kan verdim sağlık ocağında sabah olmasına rağmen bayılcaktım nerdeyse.. mide bulantıları tam gaz devam.. o neysede bari halim olsa.

Gunaydin kizlarrrrr:halay:
Bugun hamile oldugumu ogreneli 20 gun oldu.Son 4-5 gunde iki kilo verdim sifir beslenme sayesinde bulantilar beni bitirdi.Gun gunde hala vericem gibi.Hic bisey yiyesim yok.
Esim isi gucu birakip surekli ariyor bisey yedin mi diye
Soyleeee hafif serin bir hava,denizde de hafif bir dalga olacak.Beni deniz yatagina yatirip salin denize.Dalgayla ordan oraya savrulayim gunlerce kalkmayasim var:uykucu:
Al bendende o kadar oğluma su vermek bile işkence

gunaydın kızlar. benimde tek sıkıntım çok su içememek. midem bulanıyor su içince.günde 1litre anca içebiliyorum idrarımın rengi iyice koyulaştı:KK43: korkuyorum bişe olacak diye:cry:

Back
X