2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ay duramayacak ne var benim daha esimden baska hickimse hamile oldugumu bilmiyo hergun gordugum arkadasim annem 7/24 telde konustugum ablam bile
Ben pek sabirli biri degilimdir aceleci sabirsz bian once duyururum ilk hamilelgmde 8 haftalikken herkese soledim ultrasyon resmini attim heyecandan duramadim sonuc bebegimi kaybettim 2.de 3 aylik olana kadar en yakinlar harc kmseye soylemeyecgm dedim onda soylemedim ama bunda yine soyledim tabi o ilk kadar heyecanli degil normaldim yani

2 kilo aldim ben zaten gobegim vardi ama smdi biraz daha cikti hele bugun baya bi siskinlik vardi rahatsz eder derecede

Bu haftalarda artık hamilelik karnı çıkar mı internette bakınca 13-14 haftalık karın baya belli oluyormuş aslında

Maşallah siz çok genç anne olmuşsunuz şimdi de 2. Miydi
Aynen valla bazen diorum genc yasta coluk ccga kardtim die kiziorum kendime ha 1 olmus ha 2 dedim ve 2.yide yaptim bakalim ins pisman olmam cok kotu gaza geldim bana kalsa biraz daha bekleyecktm 2. Icin .kv sagolsun sanki hic cocgm yokms gbi surekli surekli 2. Yapmionuz nie yapmionz arasini cok acma pisman olrsun zor olur bakmasi .kizima arkadas olsun kzim cok skilio bilmem ne okadar dedim daha kzim kucuk die ama iste insan etkilenio arkadas olsun die kabul ettim yoksa etmezdim ama smdi kv ne dio biliomsn ya kizim kiskanirsa Allah Allah bende kizdim hem hamile kalmiom die okadar laf ettin simdide boylemi dion dedim herlde kiskanacak sonucta ilgimiz ikiye bolunecek bu seferde oyle adamn canini skio

Maşallah canım Allah yardımcın olsun genç anne olmak güzel daha çabuk adapte oluyorsun, ben senin yaşlarda daha evli bile değildim ama anne olmayı çok isterdim, şimdi yaş geçtikçe gözüm daha çok korkuyor, problemler de daha çok oluyor. Nasip her şey tabi

Canim yukun agir, Allah yardimcin olsun, hem ikiz olmasi hem rahim yetmezligi, bas agrilarin, stresin, tansiyon problemin, ustune bir de kizin da yoruyor, esinin daha cok yardimci olmasi lazim, seni rahatlatmasi yukunu hafifletmesi lazim. Insaallah bundan sonra hamileligin rahat gecer, kizin okula baslayinca biraz daha duzene girer evde durumlar.

Bide ben 4 cocuk faln dsndgum icin herlde anca olur 2. Den sonra 5 yil falan ara vereyim diorum yada yok 5 olmaz kizimn okula basladgi zamanlara denk gelr 6 yada 7 bilemedim simdi sonrada diger ikisini pes pese yaparim sonrada emekliye ayrilirim artik 2 kiz 2 erkek cok istiyorum hayrlisyla insallahh Rabbim nasip eder ne kizimi yanliz nede oglum olursa onu yanliz birakmak istemem tabi olursa

Ayyy apartmanimizda dugun vardi simdi gelin alip goturduler ben yine salya sumuk oy oy bide kizim var ve ilk kizim Allahim ben kizimi nasil veririm esim dioki kizim evlenmeyecek he tabi dedim babamda oyle diodu sen nasil aldin beni tamam kapat konuyu dio .ben agliorum oda guluyo ailem icin agliorum dedim gul gul sira sanada gelecek

Kızlar bugün adet ağrısı gibi ağrım var sizde de oluyor mu batma gibi değil bildiğiniz adet ağrısı gibi

Süpersin valla Allah yuvanıza bereket huzur versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…