Senin de alllah yardımcın olsunŞimdi hem hamileyim hem 17 aylık kızım var hemde taşınma telaşım var Allah güç versin sabır versin sağlık versin.
İnsallah hayırlısıyla belli olsun göstermiyor nazlanıyorhahah bilmem ki :)
seninki de belli olur yakında ona göre bakarız :)
Acaba dedim hamilelikten mi hani gogusler sertlesiyor buyuyor ya insallah bisey yoktdurYok canım elle kontrol ettiğimde farkedebiliyorum. Baya büyük.Ultrason için gün aldım bakalım
Ben pek sabirli biri degilimdir aceleci sabirsz bian once duyururum ilk hamilelgmde 8 haftalikken herkese soledim ultrasyon resmini attim heyecandan duramadim sonuc bebegimi kaybettim 2.de 3 aylik olana kadar en yakinlar harc kmseye soylemeyecgm dedim onda soylemedim ama bunda yine soyledim tabi o ilk kadar heyecanli degil normaldim yaniAy duramayacak ne var benim daha esimden baska hickimse hamile oldugumu bilmiyo hergun gordugum arkadasim annem 7/24 telde konustugum ablam bile
Hmm 2.lerde daha erken hissediyor diye duymustum2. Canim
2 kilo aldim ben zaten gobegim vardi ama smdi biraz daha cikti hele bugun baya bi siskinlik vardi rahatsz eder derecede@-Piraye bende onu soracaktım kızlar kilo aldınız mı karnınız belli mi ?
Ben henuz almadim kilo aynıyım ama su içeyim yemek yiyeyim oyle bir şiş oluyor ki göbeğim sanki kocaman bir kavun gibi.. normalde dümdüzdür karnım senelerdir herkes direkt aaa hamile misin diyor cok anlasılıyor :) sabah kalkıyorum yine düz :)
Ben onceki hamileligimde hamile esortman aldim cok rahatti normaldede hep gydim eskidi smdi yenisini alacagimkızlar ben lcwden hamile pantolonu aldım bi rahatki. kilo almasamda kotlar inanılmaz sıkıyor bel bölgesinden daral geldi
Maşallah siz çok genç anne olmuşsunuz şimdi de 2. MiydiBen onceki hamileligimde hamile esortman aldim cok rahatti normaldede hep gydim eskidi smdi yenisini alacagim
Aynen valla bazen diorum genc yasta coluk ccga kardtim die kiziorum kendime ha 1 olmus ha 2 dedim ve 2.yide yaptim bakalim ins pisman olmam cok kotu gaza geldim bana kalsa biraz daha bekleyecktm 2. Icin .kv sagolsun sanki hic cocgm yokms gbi surekli surekli 2. Yapmionuz nie yapmionz arasini cok acma pisman olrsun zor olur bakmasi .kizima arkadas olsun kzim cok skilio bilmem ne okadar dedim daha kzim kucuk die ama iste insan etkilenio arkadas olsun die kabul ettim yoksa etmezdim ama smdi kv ne dio biliomsn ya kizim kiskanirsa Allah Allah bende kizdim hem hamile kalmiom die okadar laf ettin simdide boylemi dion dedim herlde kiskanacak sonucta ilgimiz ikiye bolunecek bu seferde oyle adamn canini skioMaşallah siz çok genç anne olmuşsunuz şimdi de 2. Miydi
Maşallah canım Allah yardımcın olsun genç anne olmak güzel daha çabuk adapte oluyorsun, ben senin yaşlarda daha evli bile değildim ama anne olmayı çok isterdim, şimdi yaş geçtikçe gözüm daha çok korkuyor, problemler de daha çok oluyor. Nasip her şey tabiAynen valla bazen diorum genc yasta coluk ccga kardtim die kiziorum kendime ha 1 olmus ha 2 dedim ve 2.yide yaptim bakalim ins pisman olmam cok kotu gaza geldim bana kalsa biraz daha bekleyecktm 2. Icin .kv sagolsun sanki hic cocgm yokms gbi surekli surekli 2. Yapmionuz nie yapmionz arasini cok acma pisman olrsun zor olur bakmasi .kizima arkadas olsun kzim cok skilio bilmem ne okadar dedim daha kzim kucuk die ama iste insan etkilenio arkadas olsun die kabul ettim yoksa etmezdim ama smdi kv ne dio biliomsn ya kizim kiskanirsa Allah Allah bende kizdim hem hamile kalmiom die okadar laf ettin simdide boylemi dion dedim herlde kiskanacak sonucta ilgimiz ikiye bolunecek bu seferde oyle adamn canini skio
Kızlar çok kötüyüm.kızım hiç durmuyor.eve haftada 1 kadın geliyor temizliğe.kızım beni çıldırtıyor.eşim bi kahvaltı hazırlıyor.ama yüzünden düşen bin parça.arada yemeği yapıyorum.ama yiyemiyorum.başım çok ağrıyor.bu arada ikiz ve rahim ağzı yetmezliği olunca doktor yat istirahat et dedi.ama kızım durmuyor.1.sınıfa başlayacak.eşim şimdiden pes etti.benim başım kazan.Allahım yardım et.çok bunaldım.bunaldım.başım kötü.ağlıyorum ya oturup .annem burda ama yaylada gelmiyor.sıcağa dayanamazmış.ben mersindeyim.gerçekten kimseden hayır yok
Bide ben 4 cocuk faln dsndgum icin herlde anca olurMaşallah canım Allah yardımcın olsun genç anne olmak güzel daha çabuk adapte oluyorsun, ben senin yaşlarda daha evli bile değildim ama anne olmayı çok isterdim, şimdi yaş geçtikçe gözüm daha çok korkuyor, problemler de daha çok oluyor. Nasip her şey tabi
Süpersin valla Allah yuvanıza bereket huzur versin.Bide ben 4 cocuk faln dsndgum icin herlde anca olur2. Den sonra 5 yil falan ara vereyim diorum yada yok 5 olmaz kizimn okula basladgi zamanlara denk gelr 6 yada 7 bilemedim simdi sonrada diger ikisini pes pese yaparim sonrada emekliye ayrilirim artik 2 kiz 2 erkek cok istiyorum hayrlisyla insallahh Rabbim nasip eder ne kizimi yanliz nede oglum olursa onu yanliz birakmak istemem tabi olursa
Normal canim oluyor benimki gecti artikda onceden oluoduKızlar bugün adet ağrısı gibi ağrım var sizde de oluyor mu batma gibi değil bildiğiniz adet ağrısı gibi
Adet ağrısı gibi ağrım hiç olmadı hep batmalar varKızlar bugün adet ağrısı gibi ağrım var sizde de oluyor mu batma gibi değil bildiğiniz adet ağrısı gibi
Amiiinnnn hepimizin yuvasina versin insallahhhSüpersin valla Allah yuvanıza bereket huzur versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?