2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende kg almadım, ama karnım çıktı son 1 haftadır özellikle ben genelde bol giyiniyorum o yüzden dışardan belli olmuyor
Benim pek bol kıyafetim yokmus ya dolabıma bakıyorum bakıyorum hic hazırlık yapmamısım.. Bu haftasonu o tarz seyler alayım diyorum :)

Sağol canım Allah razı olsun.inşallah herkes için herşey iyi olur.İnşallah bebeklerimşz sağsalim doğarlar.

hayırlı olsun canım çok sevindim

Günaydın canımm
Çok sevindim geçmiş olsun

Geçmiş olsun cnm

Günaydın kızlar. İnşallah güzel bir gün olaun hepimize. Ben de yavaştan karnımın çıktığını hissediyorum bir de anki kilo almaya da başladım. Sürekli poğaça tarzı yemekten sanırım. Ee hiç hareket yok. Bir an önce normal insanımla istiyorum.

Bende aynıyım kafayi yedim olsun diye çok ugrastim ilac tedavisi falan ama o kadar bitkinim ki ne olacak bilmiyorum

Bende aynıyım kafayi yedim olsun diye çok ugrastim ilac tedavisi falan ama o kadar bitkinim ki ne olacak bilmiyorum
Allah yardımcımız olsun, dün eşim gece ağlamana çok şaşırdım dedi, seni böyle güçsüz görmek istemiyorum dedi ben yine başladım ağlamaya :)
Birde zaman zaman dediğin gibi bebek için uğraşanlar aklıma geliyor birde onun için ağlıyorum,ne kadar nankörsün diyeçünkü evlendim 2 kere adet gördüm ve hamile kaldım,bu kadar kolay olmuşken nasıl bukadar bencil olursun diyorum.

hanımlar aranızda kaşınan varmı, dehşet kaşınmaya başladım ben ,elim bacaklarım ayaklarım sırtım omzum heryerim kaşınıyor biraz araştırdımda pupp diye bir hastalık varmış, sanırım karaciğer enzimlerindeki düzensizlikle alakalı.Annemle konuştum alt kat komşumuzda hamilelik boyunca kaşınmış inşallah gelip geçicidir.Birde bu çıksın istemiyorumerkek bebek bekleyenlerdede görülebiliyormuş, bebek hormon salgılamaya başladığı için vücut farklı hormona tepki gösteriyormuş.Cinsiyeti öğrensem doğru bir tezmi aceba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…