- 1 Eylül 2015
- 1.498
- 1.280
- 133
bu siskinlik ödemden mi neden oluyor bende anlamadım :)2 kilo aldim ben zaten gobegim vardi ama smdi biraz daha cikti hele bugun baya bi siskinlik vardi rahatsz eder derecede
Benim pek bol kıyafetim yokmus ya dolabıma bakıyorum bakıyorum hic hazırlık yapmamısım.. Bu haftasonu o tarz seyler alayım diyorum :)bende kg almadım, ama karnım çıktı son 1 haftadır özellikle ben genelde bol giyiniyorum o yüzden dışardan belli olmuyor
Sağol canım Allah razı olsun.inşallah herkes için herşey iyi olur.İnşallah bebeklerimşz sağsalim doğarlar.Canim yukun agir, Allah yardimcin olsun, hem ikiz olmasi hem rahim yetmezligi, bas agrilarin, stresin, tansiyon problemin, ustune bir de kizin da yoruyor, esinin daha cok yardimci olmasi lazim, seni rahatlatmasi yukunu hafifletmesi lazim. Insaallah bundan sonra hamileligin rahat gecer, kizin okula baslayinca biraz daha duzene girer evde durumlar.
hayırlı olsun canım çok sevindimgünaydın kızlar beni hatirladiniz mi kac gündür yazmadim yatıyorum hep pek ayakta kalamiyorum hemen belim kasiklarim ağrıyor. gebelik kolestaziyla ilgili testlerim iyi cıktı cok şükür biraz karacigerime filan bakıp sonra aylık kan alacaklar büyük ihtimal
benim kayınvalidem sağolsun sürekli dikiyor birşeyler :) o yüzden hamilelik boyunca hamile giyime para harcamam en azından.Benim pek bol kıyafetim yokmus ya dolabıma bakıyorum bakıyorum hic hazırlık yapmamısım.. Bu haftasonu o tarz seyler alayım diyorum :)
Günaydın canımmgünaydın kızlar beni hatirladiniz mi kac gündür yazmadim yatıyorum hep pek ayakta kalamiyorum hemen belim kasiklarim ağrıyor. gebelik kolestaziyla ilgili testlerim iyi cıktı cok şükür biraz karacigerime filan bakıp sonra aylık kan alacaklar büyük ihtimal
saol canimGünaydın canımm
Çok sevindim geçmiş olsun
saol canımhayırlı olsun canım çok sevindim
Geçmiş olsun cnmgünaydın kızlar beni hatirladiniz mi kac gündür yazmadim yatıyorum hep pek ayakta kalamiyorum hemen belim kasiklarim ağrıyor. gebelik kolestaziyla ilgili testlerim iyi cıktı cok şükür biraz karacigerime filan bakıp sonra aylık kan alacaklar büyük ihtimal
saol canimGeçmiş olsun cnm
aa ne güzel :) hem de begendigin renk begendigin model olur ne hos :) cok sanslısınbenim kayınvalidem sağolsun sürekli dikiyor birşeyler :) o yüzden hamilelik boyunca hamile giyime para harcamam en azından.
Zafran ı yarım olarak kızımda kullanmışdım 3yaşındayken ama kanser hastalarında kullanılıyomuş normalde hamileler kullanabiliyo muBen hepsini denedim sadece zofer yada zofran biraz rahatlattı oda 1 saat kadar yani
Bende aynıyım kafayi yedim olsun diye çok ugrastim ilac tedavisi falan ama o kadar bitkinim ki ne olacak bilmiyorumkızlar bende psikolojik olarak hiç iyi değilim, bazen keşke hamile kalmasaydım bile diyorum, gece uykularımda ağlıyormuşum ben bu bebeğe nasıl bakıcam diye .Her türlü bitik hissediyorum kendimi.
hiç birşeye yetemiyorum,tükendim
Hamileler kullanabiliyor canım.Zafran ı yarım olarak kızımda kullanmışdım 3yaşındayken ama kanser hastalarında kullanılıyomuş normalde hamileler kullanabiliyo mu
Allah yardımcımız olsun, dün eşim gece ağlamana çok şaşırdım dedi, seni böyle güçsüz görmek istemiyorum dedi ben yine başladım ağlamaya :)Bende aynıyım kafayi yedim olsun diye çok ugrastim ilac tedavisi falan ama o kadar bitkinim ki ne olacak bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?