Bugün yoruldum biraz ondan mı acaba bacağımdan başlıyor ağrı inşallah geçer insan hemen korkuyor zatenAdet ağrısı gibi ağrım hiç olmadı hep batmalar var
Tehliken yada kanaman YOKSA korkma...bak ben kanamalı hamilelik geçiriyorum ama bebeğim yine de vazgeçmiyor mucize gibi..Bugün yoruldum biraz ondan mı acaba bacağımdan başlıyor ağrı inşallah geçer insan hemen korkuyor zaten
Senin bebeğin çok inatçı olucak canım sıkı sıkı tutundu sana bırakmazTehliken yada kanaman YOKSA korkma...bak ben kanamalı hamilelik geçiriyorum ama bebeğim yine de vazgeçmiyor mucize gibi..
Evet canim çok normal benimde oluyor adet sancısı,batma, bel agrisi normalmiş doktora sormuştum. Birdee gun ic8nde az su içersem kasığima kramp giriyor.Kızlar bugün adet ağrısı gibi ağrım var sizde de oluyor mu batma gibi değil bildiğiniz adet ağrısı gibi
Valla kaç kere düşürdüm diye ultrasona girdim, ama çok şükür her şeyi iyiydi bebeğin çok da hareketli ve hızla büyüyor şaşırtıyor beni. En son pazartesi girdim, bugün biraz kanamam oldu yine ama artık hemen koşmayacağım hastaneye evde dinlenmek iyi geliyor.Senin bebeğin çok inatçı olucak canım sıkı sıkı tutundu sana bırakmaz
Sağlıcaklaa alacaksın inşallah kucağına
Evet cnm biliyorum en başından beri paylaşımlarını okuyorumValla kaç kere düşürdüm diye ultrasona girdim, ama çok şükür her şeyi iyiydi bebeğin çok da hareketli ve hızla büyüyor şaşırtıyor beni. En son pazartesi girdim, bugün biraz kanamam oldu yine ama artık hemen koşmayacağım hastaneye evde dinlenmek iyi geliyor.
Benim 6. Hafta aşırı bulantım vardı. 7. Hafta geçti. Sonra 8. Haftadan itibaren yavaş yavaş arttı. Bazen çok bulaniyor bazen hic bulanmıyor. Sanirim sende kokuya karşı cok hassasin ondandır takma kafana inş geçer bulantın hemencikMerhaba kızlar
Bir sorum olacak
Bulantıları geçip, tekrar bulantıları başlayan varmı ?
Ben 2 haftadır harikaydım bulantı sıfırdı
Ama gelin görün ki bu akşam yemeğe çıktık yan masa balık yiyordu, aman Allahım zehir oldu bana gece resmen kokusuna ....
Eve geldik bulantıdan uyuyamıyorum
Evet sanırım kokudan dolayı böyle olduBenim 6. Hafta aşırı bulantım vardı. 7. Hafta geçti. Sonra 8. Haftadan itibaren yavaş yavaş arttı. Bazen çok bulaniyor bazen hic bulanmıyor. Sanirim sende kokuya karşı cok hassasin ondandır takma kafana inş geçer bulantın hemencik
Merhaba kızlar
Bir sorum olacak
Bulantıları geçip, tekrar bulantıları başlayan varmı ?
Ben 2 haftadır harikaydım bulantı sıfırdı
Ama gelin görün ki bu akşam yemeğe çıktık yan masa balık yiyordu, aman Allahım zehir oldu bana gece resmen kokusuna ....
Eve geldik bulantıdan uyuyamıyorum
Allah imm o kadar çok istiyorum ki hemen gecsin su süre diye. Mide bulantısı, mide yanmasi, şişkinlik, gaz sıkışmasi. mide ile alakali olan her sey var ben de. Doktorum hic biri icin bir tanecik ilaç bile vermediEvet sanırım kokudan dolayı böyle oldu
15-16 haftalara gelsek artık hamileliğin en güzel zamanı ozaman başlıyor
Tsh mutlaka baktirilmali dogru soyluyorsun. Benim tiroidim tamamen alindi ilac kullaniyorum 6 haftada 1 bakacagiz dedi doktorum yarin baktiracagim. 2nin altinda olsun istiyoruz diyorlar.Canım 16.haftadan itibaren biraz daha rahatlamıştım. Ama ben öyle öyle kötüydümki Allah uzak etsin sanki ölüm döşeğindeymiş gibi. Sadece tuvalete kalkıyordum devamlı yatıyordum. Uyuyamıyorum bulantıdan. 24 saat midem bulanıyordu. Hatta bi ara keşke hamile kalmasaydım demiştim(( 25. Haftadan sonra belirgin şekilde azalmıştı. Ama yinede bulantı ilacım yanımdaydı hep. Doğumu öğüre öğüre kusa kusa yaptım. Benim gibi değilsindir olmazsın da bence. Allah kolaylaştırsın canım. Kızım 17 aylık ve ben yine hamileyim şimdi de bulantım var ama işlerimi yapabiliyorum ilaç desteğiyle. Ailenin yanında olman şu an çok büyük şans. Aşırı bulantıya maalesef hiç bir şey iyi gelmiyor. Ne serum ne bulantı ilacı (( peki şey dicem tsh hormonuna baktı mı doktor bazen yüksek olanların da bulantısı çok olurmuş. Tsh ın 2,5 hatta 2 nin altında olmasını istiyor dahiliye doktorları. geronimo_s bilir belki.
İnsallah inşallah onlar sağlıkla gelsinlerde biz razıyız bu olanlara
Yalnız birşey daha diyecem bu aralar kendimi çok çirkin bakımsız hissediyorum sizinde oluyor mu
İnstagram canımBir gebenin gunlugu kadnlar kulubndemi yoksa instagramdami
Benimki :)Gobek deligi genislmeye baslayan var mi yani genislemek derken duzlesmeye baslior karnimiz buyuyorya benimki baya duzlesmeye basladi
Kokulara karşıda hassasiyet var ya tuzu biberi sanki az bulanıyorda midemizEşimde ter kokmaz kolay kolay ama spora gidip gelmişti terlemişti bide üstüne parfüm sıkmışbende ter kokuyorsun diyemedim de parfüm sıkma dedim hala onu söyler sana kokacam diye yaklaşamıyorum diyor eşim sigarayı bıraktı bırakmamış olsaydı aşırı kavga ederdik çünkü sigara kokusuna hiç dayanamıyorum. Açık alanda içilse bile. Bende aynen yalnız değilim diyorum ama kimsenin bunu çekmesini de istemem gerçekten çok zormuş. Yatıyorum sürekli bir aydır. Ama sürekli
Rüyaların gerçek olur inşallah. Zaman geçmiyor ama 12. 14. Haftalara az kaldı belki o zamana geçer bir umut. Bekleyelim bakalım artık kabullen bu durumu diyorum kendi kendime ama sonra kötü olunca yine çok zorlanıyorum ağlıyorumKokulara karşıda hassasiyet var ya tuzu biberi sanki az bulanıyorda midemiz
Dün gece rüyamda bulantılarımın kalmadığını gördüm keşke gerçek olsa
Bende yatıyorum mecburen doktor hep uzan dedi
Hareketsizlik kabızlığı tetikliyor
Bi kaç gündür çıkamadım wc ye umarım kanamam olmaz yine çok korkuyorum
bebeğin büyümeye başlamış artik canim normal bende daha yok :)Gobek deligi genislmeye baslayan var mi yani genislemek derken duzlesmeye baslior karnimiz buyuyorya benimki baya duzlesmeye basladi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?