2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kızlar
Bir sorum olacak
Bulantıları geçip, tekrar bulantıları başlayan varmı ?
Ben 2 haftadır harikaydım bulantı sıfırdı
Ama gelin görün ki bu akşam yemeğe çıktık yan masa balık yiyordu, aman Allahım zehir oldu bana gece resmen kokusuna ....
Eve geldik bulantıdan uyuyamıyorum

Tehliken yada kanaman YOKSA korkma...bak ben kanamalı hamilelik geçiriyorum ama bebeğim yine de vazgeçmiyor mucize gibi..
Senin bebeğin çok inatçı olucak canım sıkı sıkı tutundu sana bırakmaz
Sağlıcaklaa alacaksın inşallah kucağına

Kızlar bugün adet ağrısı gibi ağrım var sizde de oluyor mu batma gibi değil bildiğiniz adet ağrısı gibi
Evet canim çok normal benimde oluyor adet sancısı,batma, bel agrisi normalmiş doktora sormuştum. Birdee gun ic8nde az su içersem kasığima kramp giriyor.

Senin bebeğin çok inatçı olucak canım sıkı sıkı tutundu sana bırakmaz
Sağlıcaklaa alacaksın inşallah kucağına
Valla kaç kere düşürdüm diye ultrasona girdim, ama çok şükür her şeyi iyiydi bebeğin çok da hareketli ve hızla büyüyor şaşırtıyor beni. En son pazartesi girdim, bugün biraz kanamam oldu yine ama artık hemen koşmayacağım hastaneye evde dinlenmek iyi geliyor.

Evet cnm biliyorum en başından beri paylaşımlarını okuyorum
Maşallah diyelim nazar değmesin yavruya

Benim 6. Hafta aşırı bulantım vardı. 7. Hafta geçti. Sonra 8. Haftadan itibaren yavaş yavaş arttı. Bazen çok bulaniyor bazen hic bulanmıyor. Sanirim sende kokuya karşı cok hassasin ondandır takma kafana inş geçer bulantın hemencik

Evet sanırım kokudan dolayı böyle oldu
15-16 haftalara gelsek artık hamileliğin en güzel zamanı ozaman başlıyor

Ben tam da anlattığın gibiyim canım ya... Geçti gibi olmuştu hafta başından beri ama bugün kendimi tekrar kotu hissetmeye başladım ve tabi bulantı da tekrar başladı. Niye boyle birşey olur ki anlam veremiyorum geçti diye umitlenmistim

Evet sanırım kokudan dolayı böyle oldu
15-16 haftalara gelsek artık hamileliğin en güzel zamanı ozaman başlıyor
Allah imm o kadar çok istiyorum ki hemen gecsin su süre diye. Mide bulantısı, mide yanmasi, şişkinlik, gaz sıkışmasi. mide ile alakali olan her sey var ben de. Doktorum hic biri icin bir tanecik ilaç bile vermedi normal bi sürecmis çekicekmisim:) hoş burada ilaç kullananları da okuyorum yazılarını pek faydasını gormuyurlarmış. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun ins

Tsh mutlaka baktirilmali dogru soyluyorsun. Benim tiroidim tamamen alindi ilac kullaniyorum 6 haftada 1 bakacagiz dedi doktorum yarin baktiracagim. 2nin altinda olsun istiyoruz diyorlar.
İnsallah inşallah onlar sağlıkla gelsinlerde biz razıyız bu olanlara
Yalnız birşey daha diyecem bu aralar kendimi çok çirkin bakımsız hissediyorum sizinde oluyor mu

Ben de kendimi asiri cirkin buluyorum maalesef saclarim bembeyaz oldu neredeyse 33 yasindayim ama en az 45 gosteriyorum su an. Zaten kilolu hamile kaldim.su bebek dogsun da sag salim ideal kiloma inecegim.ilk kizimdan 4 ay sonra hamile olmadan onceki kiloma inmistim. Ama ilk hamilelikle bununarasinda 10 kilo fark var. O 10 kiloyu da ameliyatolduktan sonra aldim. Sisko ve cirkinim. Yine kiz bebek bu. Ben hic guzellesmiyorum hamileliklerimde

Gobek deligi genislmeye baslayan var mi yani genislemek derken duzlesmeye baslior karnimiz buyuyorya benimki baya duzlesmeye basladi

Kokulara karşıda hassasiyet var ya tuzu biberi sanki az bulanıyorda midemiz
Dün gece rüyamda bulantılarımın kalmadığını gördüm keşke gerçek olsa
Bende yatıyorum mecburen doktor hep uzan dedi
Hareketsizlik kabızlığı tetikliyor
Bi kaç gündür çıkamadım wc ye umarım kanamam olmaz yine çok korkuyorum

Gunaydın kızlarr. 1.5 ayın sonunda pztsi randevum var.öldüm öldüm dirildim bu süre zarfında. neyse bugün sağlık ocağına gidip tahlil vericem,doktorun yanına hazır gideyim
bide hemşire arayıp duruyordu kayıt için. onuda çıkarim aradan

Rüyaların gerçek olur inşallah. Zaman geçmiyor ama 12. 14. Haftalara az kaldı belki o zamana geçer bir umut. Bekleyelim bakalım artık kabullen bu durumu diyorum kendi kendime ama sonra kötü olunca yine çok zorlanıyorum ağlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…