2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bazen hastane yolları da bizi kötü ediyor mecbur olmadıkça gitmemek evde dinlenmek lazım. Ben ne zaman hastane için çıksam lekem geliyor evdeyken hiçbir şey yok
Bende korkuyorum canım hastane işinden.yarın 3 te kendi doktoruma randevum.acaba gece klimadan üşütmüş olabilirmiyim .kızında sabah kalktı boğazı kurumuş ağrıyor deyip durur ona da bakamıyorum.vicdanım sızliyor.oturup ağlıyorum ancak

Bazen hastane yolları da bizi kötü ediyor mecbur olmadıkça gitmemek evde dinlenmek lazım. Ben ne zaman hastane için çıksam lekem geliyor evdeyken hiçbir şey yok
Aynen canım dinlenmek lazım bizim durumumuzdakiler için
Ben duramıyorum ama arada kalkıp iş yapıyorum

Evet canım hep yatıyorum.kalkmıyorum.yemeğini de yatarak yiyorum.hiç birşey yapmıyorum .kızında gelmiş boğazım ağrıyor diyor.çocuğa bile bakamıyorum .
Babası evde değil mi
Bi nane limon yapsa sende iç hatta
Klimadandır canım
Geçecek bugünler toparlanınca bi güzel ilgilenirsin kızınla
Kaç yaşında bu arada

Tam geçiş havaları dikkat etmek kazım bu havalarda klima falan kullanmayın bence geçmiş olsun dikkat et.. başka çocuğum olmadığı için ne kadar zorlandığınızı anlayamıyorum Allah yardımcın olsun zaten bundan başka çocuk da ister miyim bilemiyorum valla hamilelikten kedime bile bakamıyorum çocuğa nasıl bakıcam diye düşünüyorum :)

6 yaşında canım.1.sınıfa başladı.onun hastalıkları da ağır geçiyor.ateşli havale geçirdik o yüzden tedirgin olurum her hastalığında.birde canum gaz var gibi karnında o gaz arttığı zaman.sanki vajinamdan su geliyormuş gibi.neyse yine kafanızı şişirdim.beni bu guruptan atacaksınız yakında..

Bizde eşimle tek çocuk yeter diyorduk.çünkü kızımda daha beter olmuştum.sonra kardeş çok istedi .Bizde o günleri unuttuk sanırım olsun istedik.Rabbim ikiz verdi şükür...

İnşallah ağırlaşmadan atlatırsınız canım
Su yada akıntı olduğunu ayırt edemiyor musun?
Ne kafa şişirmesi sende haa

Canım sen niye iş yapıyorsun.bak sabret yapma.olduğu kadar herşey ayakta durma

Canım sen niye iş yapıyorsun.bak sabret yapma.olduğu kadar herşey ayakta durma
1 Aydır yoktum evde düzene sokamadım bir türlü

Canım su gibi hani akintiysa bile çok yoğun olmayan bir akıntı.
Bence senin panik yaptığın gibi bir durum yok o akıntı normaldir canım inan bende hergün oluyor
Sıkıntı yapma

Kızçem Peram la beraber bu gün 5. Ayımıza girdik inşallah
5 ayına girenler bakalım bu ay nasıl geçecek bizlere sağlıkla huzurla geçer inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…