2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar. Yine kusmayla başladım güne. Azalıyor diye sevinmiştim oysaki. Yorgun uyanıyorum resmen. Güzel bir Pazar diliyorum herkese

Günaydın arkadaşlar...bende sabahları kalkar kalkmaz kaşık ağrısı oluyor.idrara sıkışık uyanıyorum.tam çıkamıyorum o yüzden ancak su içmeye başlayıp normale döne ne kadar yoğunluk rahminde acı gibi yoğunluk gibi birşey oluyor

Günaydın ..gece öksürüp kusmaktan uyuyamadım ..bana dua edın ..öksürmekten kasıklarm ağrıyor ..zencefıllı cayı denendim çok acı imiş ya ..bıraz ıyı geldı gibi ...hastalara şifa diliyorum...ben şu bebegı sağ salım doğurayım ..hedıye de 3.cocuk ta kafi kalsın

Veganlik gercekten cok zor. Simdilik böyle iyiyim. Burda vejetaryen olmasina ben de cok sevindim. Genelde hep tek kişi olurum bir cok ortamda.
Kızlar eşlerinizden Doğum hediyesi ne isteyeceksiniz?:))
Ilk dogumda kayinvalidem eşimin basinin etini yedi. Geline ne alacaksin? Hemen al cocuk dogacak. Dogum hediyesiz olmaz diye. Benim dememe gerek yok bakalim kayinvalidem bu sefer eşime benim için ne aldiracak? ozel bir isteğim yok. Bence cok da gerek yok.

Günaydın kızlar. Yine kusmayla başladım güne. Azalıyor diye sevinmiştim oysaki. Yorgun uyanıyorum resmen. Güzel bir Pazar diliyorum herkese
Bende senin gibi kusmayla başladım
Eskisi gibi de değil artık istifra edince karnım oynuyor sanki ağrı giriyor

GÜnaydın kızlar sabah 7 de uyandım ama inanılmaz bir baş ağrısı vardı hayatında içinde kıvranırken tekrar uyumuşum şimdi gene baş ağrısı ile uyandım
Eşim kahvaltıya götürecem dedi uyanmıyor
Bende aç aç bekliyorum

Geçmiş olsun insallah en kısa zamanda geçer

Kızlar karnım kasigim rahim ağzım ağrıyor bugün.sanki altımdan sızıntı var gibi.ikide bir iç çamaşırına bakıyorum.s

Kızlar karnım kasigim rahim ağzım ağrıyor bugün.sanki altımdan sızıntı var gibi.ikide bir iç çamaşırına bakıyorum.s
Allah yardımcım olsun canım geçecek inşallah zor günler. Rabbim evlatlarini sana esine bağışlasın. Ben. Bu kadar topikte sıkıntılı hamilelik toplulugu daha görmedim anlamadım ben bu işten birşey

Allah yardımcım olsun canım geçecek inşallah zor günler. Rabbim evlatlarini sana esine bağışlasın. Ben. Bu kadar topikte sıkıntılı hamilelik toplulugu daha görmedim anlamadım ben bu işten birşey
Canım bu haftalarda bebeğin suyu gelir mi.aklım çıkıyor.karnında ağrıyor.pazar pazar doktorda bulamam.progestan içtim.yatıyorum.mide bulantısını hiç saymıyorum

Bekleme eşini bu saate kadar aç kalınır mı hiç
Geçmiş olsun canım
Dikkat et kendine

Yaa canım benim yakın olsaydım kendi derdimi bırakıp sana koşardım inan

Kesinlikle katılıyorum
Topik olarak dökülüyoruz
Arada başka topikleri geziyorum hep lay lay lom:)
Canım bu haftalarda bebeğin suyu gelir mi.aklım çıkıyor.karnında ağrıyor.pazar pazar doktorda bulamam.progestan içtim.yatıyorum.mide bulantısını hiç saymıyorum
Sende mide bulantısı var mıydı?

Eşim işe gitti pazar pazar
Ara ara kalkıp iş yapıyorum sonra uzanıyorum
Toparlanıp her işimi rahatlıkla yapabilmeyi o kadar çok istiyorum ki
Keşke ailem yakınımda olsaydı

Canım ben ikiz olmasına rağmen 1 kilo verdim.bulan tim çok oldu.tek fark ben kusmadım.Allah razı olsun.bende burda sizle dertlesiyorum.su gibi birşey geliyor arada bozuk para kadar iç çamaşırına .şimdi gitsem doktora özelde kimse yok.devlette el atar korkuyorum.öyle yatıyorum.kendimi sıkıyorum.Allahım çok zormus içindeki canlara birşey mi oldu korkusu .

Günde birkaç iç çamaşırı değiştirecek kadar akıntı gelmiyorsa korkmamıza gerek yokmuş yani sırılsıklam olmuyorsa çamaşırın bir şey yoktur psikolojiktir belki

Akıntıysa o normal canım hepimizde oluyor
Bende de bazen şeffaf bazen sarı akıntı oluyor
Eğer ağrın dayanamayacağın kadar olursa git
Ama zaten durumun sıkıntılı dayanabilirsen yarın kendi doktoruna git derim
Hep yatıyorsun dimi
Kendini yorma sakın

Bazen hastane yolları da bizi kötü ediyor mecbur olmadıkça gitmemek evde dinlenmek lazım. Ben ne zaman hastane için çıksam lekem geliyor evdeyken hiçbir şey yok

Evet canım hep yatıyorum.kalkmıyorum.yemeğini de yatarak yiyorum.hiç birşey yapmıyorum .kızında gelmiş boğazım ağrıyor diyor.çocuğa bile bakamıyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…