Veganlik gercekten cok zor. Simdilik böyle iyiyim. Burda vejetaryen olmasina ben de cok sevindim. Genelde hep tek kişi olurum bir cok ortamda.Ay ne güzel bir vejeteryan olması :)) Ben de nerdeyse 20 yıldır vejeteryanım. Hatta ben artık vejeteryanlıktan veganlığa geçiyor gibiyim buna rağmen yine de gerekliyse balık yağı kullanmaya kararlıydım ama doktorum değerlerim iyi olduğunu gerek olmadığını söyledi. Bende mutlaka ceviz tüketiyorum.
Ilk dogumda kayinvalidem eşimin basinin etini yedi. Geline ne alacaksin? Hemen al cocuk dogacak. Dogum hediyesiz olmaz diye. Benim dememe gerek yok bakalim kayinvalidem bu sefer eşime benim için ne aldiracak?Kızlar eşlerinizden Doğum hediyesi ne isteyeceksiniz?:))
Bende senin gibi kusmayla başladımGünaydın kızlar. Yine kusmayla başladım güne. Azalıyor diye sevinmiştim oysaki. Yorgun uyanıyorum resmen. Güzel bir Pazar diliyorum herkese
Grup yoneticisi biraz ağır geçiriyor hamileligini her zaman giremiyor sanırım.Çok teşekkür ederim cnm amaa eklemediler beni daha
Bendee kol bacak renkleri acildi ve dokuldu ama karnimin üstünde hamilelikmcizgisi haric karnimin üstünde killar çıktı. Neden acabaaKıllanman falan var mi
Geçmiş olsun insallah en kısa zamanda geçerKızlar dun gece ıslaklık hissetip tuvalete gittim ki kipkirmizi kan oldugunu gordum. Hemen acile gittik bebegi gorduk ama plesanta alti kanama var dusuk tehlikesi var dediler.igne vuruldum,serum verildi, progesterona basladim. Dr bol su icip yataktan kalkma dedi. Hic agrim sizim olmadi, hamileligim de cok kolay geciyor derken birden bire nedensiz boyle oldu ☹
Allah yardımcım olsun canım geçecek inşallah zor günler. Rabbim evlatlarini sana esine bağışlasın. Ben. Bu kadar topikte sıkıntılı hamilelik toplulugu daha görmedim anlamadım ben bu işten birşeyKızlar karnım kasigim rahim ağzım ağrıyor bugün.sanki altımdan sızıntı var gibi.ikide bir iç çamaşırına bakıyorum.s
Canım bu haftalarda bebeğin suyu gelir mi.aklım çıkıyor.karnında ağrıyor.pazar pazar doktorda bulamam.progestan içtim.yatıyorum.mide bulantısını hiç saymıyorumAllah yardımcım olsun canım geçecek inşallah zor günler. Rabbim evlatlarini sana esine bağışlasın. Ben. Bu kadar topikte sıkıntılı hamilelik toplulugu daha görmedim anlamadım ben bu işten birşey
Bekleme eşini bu saate kadar aç kalınır mı hiçGÜnaydın kızlar sabah 7 de uyandım ama inanılmaz bir baş ağrısı vardı hayatında içinde kıvranırken tekrar uyumuşum şimdi gene baş ağrısı ile uyandım
Eşim kahvaltıya götürecem dedi uyanmıyor
Bende aç aç bekliyorum
Yaa canım benim yakın olsaydım kendi derdimi bırakıp sana koşardım inanKızlar karnım kasigim rahim ağzım ağrıyor bugün.sanki altımdan sızıntı var gibi.ikide bir iç çamaşırına bakıyorum.s
Kesinlikle katılıyorumAllah yardımcım olsun canım geçecek inşallah zor günler. Rabbim evlatlarini sana esine bağışlasın. Ben. Bu kadar topikte sıkıntılı hamilelik toplulugu daha görmedim anlamadım ben bu işten birşey
Sende mide bulantısı var mıydı?Canım bu haftalarda bebeğin suyu gelir mi.aklım çıkıyor.karnında ağrıyor.pazar pazar doktorda bulamam.progestan içtim.yatıyorum.mide bulantısını hiç saymıyorum
Canım ben ikiz olmasına rağmen 1 kilo verdim.bulan tim çok oldu.tek fark ben kusmadım.Allah razı olsun.bende burda sizle dertlesiyorum.su gibi birşey geliyor arada bozuk para kadar iç çamaşırına .şimdi gitsem doktora özelde kimse yok.devlette el atar korkuyorum.öyle yatıyorum.kendimi sıkıyorum.Allahım çok zormus içindeki canlara birşey mi oldu korkusu .Bekleme eşini bu saate kadar aç kalınır mı hiç
Geçmiş olsun canım
Dikkat et kendine
Yaa canım benim yakın olsaydım kendi derdimi bırakıp sana koşardım inan
Kesinlikle katılıyorum
Topik olarak dökülüyoruz
Arada başka topikleri geziyorum hep lay lay lom:)
Sende mide bulantısı var mıydı?
Günde birkaç iç çamaşırı değiştirecek kadar akıntı gelmiyorsa korkmamıza gerek yokmuş yani sırılsıklam olmuyorsa çamaşırın bir şey yoktur psikolojiktir belkiCanım ben ikiz olmasına rağmen 1 kilo verdim.bulan tim çok oldu.tek fark ben kusmadım.Allah razı olsun.bende burda sizle dertlesiyorum.su gibi birşey geliyor arada bozuk para kadar iç çamaşırına .şimdi gitsem doktora özelde kimse yok.devlette el atar korkuyorum.öyle yatıyorum.kendimi sıkıyorum.Allahım çok zormus içindeki canlara birşey mi oldu korkusu .
Akıntıysa o normal canım hepimizde oluyorCanım ben ikiz olmasına rağmen 1 kilo verdim.bulan tim çok oldu.tek fark ben kusmadım.Allah razı olsun.bende burda sizle dertlesiyorum.su gibi birşey geliyor arada bozuk para kadar iç çamaşırına .şimdi gitsem doktora özelde kimse yok.devlette el atar korkuyorum.öyle yatıyorum.kendimi sıkıyorum.Allahım çok zormus içindeki canlara birşey mi oldu korkusu .
Bazen hastane yolları da bizi kötü ediyor mecbur olmadıkça gitmemek evde dinlenmek lazım. Ben ne zaman hastane için çıksam lekem geliyor evdeyken hiçbir şey yokAkıntıysa o normal canım hepimizde oluyor
Bende de bazen şeffaf bazen sarı akıntı oluyor
Eğer ağrın dayanamayacağın kadar olursa git
Ama zaten durumun sıkıntılı dayanabilirsen yarın kendi doktoruna git derim
Hep yatıyorsun dimi
Kendini yorma sakın
Evet canım hep yatıyorum.kalkmıyorum.yemeğini de yatarak yiyorum.hiç birşey yapmıyorum .kızında gelmiş boğazım ağrıyor diyor.çocuğa bile bakamıyorum .Akıntıysa o normal canım hepimizde oluyor
Bende de bazen şeffaf bazen sarı akıntı oluyor
Eğer ağrın dayanamayacağın kadar olursa git
Ama zaten durumun sıkıntılı dayanabilirsen yarın kendi doktoruna git derim
Hep yatıyorsun dimi
Kendini yorma sakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?