En sınır olduğum şey ben eşim de çok yapar bunu ben söylesem anneme yada birine olay olur ama kendi söyleyince ama benim annem kardeşim tam kotekliklerEşimi vurmak istiyorum yacinsiyeti söyleme kimseye dedi 4. Aydan sonra söyleriz dedi. Kaynanamla konuştum bugün doktor tahmin yapamadı bişey söylemedi dedim. Israrla. Görümcemle konuşmuş ona kız olduğunu söylemiş. Yalancı konumuna düştüm durduk yere. Öldürecek bu adam beni ağzımdan kaçtı diyor. Söylemeyelim diyen de o ağzından kaçıran da. Gerekli gereksiz geriliyorum ya
Eşimi vurmak istiyorum yacinsiyeti söyleme kimseye dedi 4. Aydan sonra söyleriz dedi. Kaynanamla konuştum bugün doktor tahmin yapamadı bişey söylemedi dedim. Israrla. Görümcemle konuşmuş ona kız olduğunu söylemiş. Yalancı konumuna düştüm durduk yere. Öldürecek bu adam beni ağzımdan kaçtı diyor. Söylemeyelim diyen de o ağzından kaçıran da. Gerekli gereksiz geriliyorum ya
Sende sucEşimin dilini kesersem kendime gelirim
Ne sahtekarligini birakmistir ne yalanciligi kalmistir gelinin
Kim bilir kaynanan neler dedi arkandan telefonu kapatınca
Demiştir tabi kadıncağız haklıda yanı düşünsene gelinin sana yapsa yazık yazıkNe sahtekarligini birakmistir ne yalanciligi kalmistir gelinin
Nerden aldik bunu bile demistir
Simdi aralarini bozucaz gelin kaynana bunlarin
Hiç sorma ya. Kardeşiyle konuşası tuttu beyefendinin. Tamam söylesin de söylemeyelim demesin. Ara söyle kimseye söylemesin diyo. Ne aricam ya sen çocuk musun ağzından kaçırıyorsun dedim evet çocuğum kapat ya dedi. Bide atarlanıyor. Tamam dedim kapattım bendeEn sınır olduğum şey ben eşim de çok yapar bunu ben söylesem anneme yada birine olay olur ama kendi söyleyince ama benim annem kardeşim tam koteklikler
Bi arkadasima konuldu plesenta previa teshisi tamda bu haftalarda. Bi sure yatti. Doktoru ise basindan beri plesantanin yukari cikacagini, kendini normal doguma hazirlamasini tembihledi, cok umutlandirdi. Halbuki, herseye hazirlamasi gerekiyordu anneyi. Iste 8 aylikken birden gebelik zehirlenmesi gecirdi birde, tansiyon 22lere cikinca acil sezaryene aldilar. Doktoru utanmadan devlet hastanesine yolladi bi katakulle yapip, cesaret edemedi de doguma girmeye. Doktorunu iyi secmen seni yari yolda birakmamasi cok onemli. Ben gozumle gordum bu durumlari, uyari amacla soyluyorum canim.Kızlar bugün yine kontrole gittim. Dr plesanta previa teşhisi koydu 1 ay rapor verdi. 2. trimesterda görülen ağrısız kanamalar en kuvvetli belirtisiymiş. 4.ay geldi rahatlayacağım diye düşündüğüm zamanda böyle bir şey çıktı.Rahim büyüdükçe plesantanın yükselmesini bekleyecekmişiz. Daha önce bu durumla karşılaşanınız oldu mu hiç?
Ya bişey diyeceğinden değil. Alınır gizliyor gibi oldum çünkü. Kızı söyledi mi anasına bilmiyorum
Kim bilir kaynanan neler dedi arkandan telefonu kapatınca
Geçmiş olsun canım ayni durum bende de var alttan muayene oldum bir sey çıkmadı sonra kültür testi istedi ondan da birşey çıkmadı ama doktor bana yine de fitil verdi. Ben kullanmıyorum cunku fitili almayı beceremiyorumKızlar bende sarı akıntı vardı doktora söyledim vajinal muayene etti enfeksiyon görüntüsü yok diyip ilaç vermedi ama 15 gün oldu devam ediyor gelmeye sizce başka doktora daha mı gitmeliyim
Anaaammmm nasil gelinsin insan kaynanasini goturmez miDemiştir tabi kadıncağız haklıda yanı düşünsene gelinin sana yapsa yazık yazık
Benim kide bana bOzulmuştu cinsiyeti öğrenince niye Onuda götürmedik diye
Süpriz yapacağız o yüzden dedim
Ya bir kötülükleri olmadı. Gerçi görümcenin oldu da saflığımdan barıştım geri. Ne bilim. Sinirlerim bozuldu yavSende suc
Kaynanayla gorumceyle gorusulur mu hic nasil gelinsin :)))
Bak ben hic aramam konusmam senede 3 kere evine giderim o kadar
Bunlarin ikisi bayram digeride mutlaka bisey olmustur ondan :))
Anam haklisin cok cwneleri var aksama kadan yazip duruyolar Allah kaynanalarina sabir versin :))Selam kizlar. Cocugun agzinin ici felaket, ne kendine ne bana gun yuzu gostermiyor, daha hic boyle hasta oldugunu bilmem. Bi yandan kus, bi yandan huysuz cocukla ugras, Yazamiyorum okuyorum sizi cogunlukla, hiziniza yetismek ne mumkun
Geçmiş olsunBebeğim çok iyi çok hareketli çok şükür. ihtimallere bende hakim değilim daha tanıyı bıle bgn ogrendım.Bilen biri varsa diye sorayım dedim..
:)) Erkeklerin çoğunda var bu sanırım benim eşimde beni hep bu duruma sokar ama sonra ben hemen arar durumu izah ederim yani eşimi ispiyonlarim valla bana öyle dedi kendi söyletti sonra yine kendi söylemiş diye napim beni kotu bileceklerineEşimi vurmak istiyorum yacinsiyeti söyleme kimseye dedi 4. Aydan sonra söyleriz dedi. Kaynanamla konuştum bugün doktor tahmin yapamadı bişey söylemedi dedim. Israrla. Görümcemle konuşmuş ona kız olduğunu söylemiş. Yalancı konumuna düştüm durduk yere. Öldürecek bu adam beni ağzımdan kaçtı diyor. Söylemeyelim diyen de o ağzından kaçıran da. Gerekli gereksiz geriliyorum ya
yazayim diyorum yetisemiyorum anacim ya :) iki antibiyotik birden verdi doktor banamisin demiyorAnam haklisin cok cwneleri var aksama kadan yazip duruyolar Allah kaynanalarina sabir versin :))
Gecmis olsun bu arada ins cabuk atlatir herkes hasta
Bende artık yarın arar söylerim canım bana kimseye söyleme dedi derim. Cidden de kendi aileme bile söylemedim yani. %100 olmadan söylemeyelim dedi haspam çünkü:)) Erkeklerin çoğunda var bu sanırım benim eşimde beni hep bu duruma sokar ama sonra ben hemen arar durumu izah ederim yani eşimi ispiyonlarim valla bana öyle dedi kendi söyletti sonra yine kendi söylemiş diye napim beni kotu bileceklerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?