2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yarın 10 buçukta serklsj olucam.dua edin.çok korkuyorum.başım ağrıdı.hala ağrım var.yine o su gibi şeyde geliyor
KuZum inatla su geliyor diyorsun o su değil akıntı
Ve her gebenin yaşadığı bir olay
Bak ne güzel yarın olacaksın işte
Bebişler daha güvende olacak

Nasıl bir şeymiş tam anlayamadım
Öncelikle geçmiş olsun
Kanaman varmıydı
Normalde plesanta rahmin üstünde yerleşirken benim durumumda rahmin alt bölgesinde yerleşip rahim ağzını kaplıyormus. Düzelmezse eğer erken doğum olma olasılığı yüksekmiş ve sezeryan zorunluymuş. Haftasonu 1 kez kanamam oldu ilaçla kesildi ama doktor plesanta yerleştikçe kanama olmaya devam edecek dedi. Dinlenmeden başka da yapacak bişey yok..

Evet dinlen dinlen kuZum hiç yorma kendini 17 hafta oldu bende dinlenip yatıyorum
Artık alıştım da bebişler iyi olsunda yeter

Bu nu ben okumustum nette
Doguma kadar duzelme sansi var du bakalim Allahtan umit kesilmez

Kızlar bende sarı akıntı vardı doktora söyledim vajinal muayene etti enfeksiyon görüntüsü yok diyip ilaç vermedi ama 15 gün oldu devam ediyor gelmeye sizce başka doktora daha mı gitmeliyim

Haftalar sonra bugün ilk defa dışarıya çıktım her yere ilk defa görüyormuş gibi baktım :)) iyi geldi biraz kafelerde takıldık eşimle özlemişim
Haftalar ilerledikçe dışarı çıkabilmek çok güzel dimi
Şükürler olsun
İnsallah o kötu günler bir daha gelmez

Kızlar merhaba uzun zamandır yazamadım ama hep takip ettim yazdıklarınızı malum okul açıldığından beri çocuğu okula götürüp getiriyorum o arada yemekti çamaşırdı bulasikti baya hızlı geçti bu ara perşembe kontrolüm var cinsiyet kesinleşir sanırım bu 2 gün geçmez şimdi

Bebeğim çok iyi çok hareketli çok şükür. ihtimallere bende hakim değilim daha tanıyı bıle bgn ogrendım.Bilen biri varsa diye sorayım dedim..
Canim okudugum kaariyla zaten bebegine zarar vericek bisey degil en kotu duzelmezse sezeryan olucaksin ve biraz erken dogucak o kadar endise etme duzelebilirde
Hamilelerin %4 uydu galiba karsilasilabiliyormus bu durum
Senden onlardan birisin
Daha cok zaman var duzelir ins umudunu kaybetme

Eşimi vurmak istiyorum ya cinsiyeti söyleme kimseye dedi 4. Aydan sonra söyleriz dedi. Kaynanamla konuştum bugün doktor tahmin yapamadı bişey söylemedi dedim. Israrla. Görümcemle konuşmuş ona kız olduğunu söylemiş. Yalancı konumuna düştüm durduk yere. Öldürecek bu adam beni ağzımdan kaçtı diyor. Söylemeyelim diyen de o ağzından kaçıran da. Gerekli gereksiz geriliyorum ya

Cik motornan gez bi gel kendine gelir sakinlesirsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…