2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Karşına geçip bir açıklama yapar sinirlendiğin için kendinden utanırsın öyle bir dil var benimkinde
Kiz pirayeye dokanmayin yazik yavrum kendi kendine atarlandi gecti gitti kocasi gelene kadar mum olur buaradaaa kiz bizim satlar ayni mi 26haziran dmi senin?? Ayni mi dogurcz acep.. hos benm bebis arayi baya acti bi 10 gun fln onden gidiyodu en son

Kiz pirayeye dokanmayin yazik yavrum kendi kendine atarlandi gecti gitti kocasi gelene kadar mum olur buaradaaa kiz bizim satlar ayni mi 26haziran dmi senin?? Ayni mi dogurcz acep.. hos benm bebis arayi baya acti bi 10 gun fln onden gidiyodu en son
25 Haziran canım. Bizimki de 4 gün önden gidiyor canım beraber doğururuz belki sen cinsiyet öğrenmiş miydin

Ben istıyorum ki pazar gününü sadece bana ayırsın
Başka bir işle uğraşmasın
Ama dün dedim ZAten yasakladım
Önceden asla paZarı bir yere gitmezdi
Şimdi babamlardayız ya o bahane ile kaçıyor
Artık dışarı çıkabiliyorsun madem pazarları seninle değerlendirsin yeniden

Valla ben almadım. Henüz alışverişe başlayan da pek yok galiba. Herşey uçtu
Ben bi 10 gundur raporluydum evin icinden hic cikmamistm esim dun braz gezdryim seni dedi e bebege gittik braz sole bakinalm fikir sahibi olalm dye ama bikac ay once 1200 olan arabalar suan 2bini zorluyor biz alana kadar da gecer sanirm

Bende var. Tam bir plesanta previa diyemeyiz ama asagida plesentan dedi doktorum. Umarim çıkar yukari. Ben çalışıyorum rapor almadim.

Ben bi 10 gundur raporluydum evin icinden hic cikmamistm esim dun braz gezdryim seni dedi e bebege gittik braz sole bakinalm fikir sahibi olalm dye ama bikac ay once 1200 olan arabalar suan 2bini zorluyor biz alana kadar da gecer sanirm
Bizde baktık bir ara eşim şok oldu nasıl bu kadar pahalı olabilir diyor arabaya gerek yok ben taşırım çocuğu diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…