Kiz pirayeye dokanmayin yazik yavrum kendi kendine atarlandi gecti gitti kocasi gelene kadar mum olur buaradaaa kiz bizim satlar ayni mi 26haziran dmi senin?? Ayni mi dogurcz acep.. hos benm bebis arayi baya acti bi 10 gun fln onden gidiyodu en son
Kiz pirayeye dokanmayin yazik yavrum kendi kendine atarlandi gecti gitti kocasi gelene kadar mum olur buaradaaa kiz bizim satlar ayni mi 26haziran dmi senin?? Ayni mi dogurcz acep.. hos benm bebis arayi baya acti bi 10 gun fln onden gidiyodu en son
Amin canm insallah.. bseler alan var mi buarada yaa ben daha almadim bebek arabalari fln gun gectikce ucuyor napacaaukk acaba dolar ucurdu iice fiyatlari
Ben istıyorum ki pazar gününü sadece bana ayırsın
Başka bir işle uğraşmasın
Ama dün dedim ZAten yasakladım
Önceden asla paZarı bir yere gitmezdi
Şimdi babamlardayız ya o bahane ile kaçıyor
Amin canm insallah.. bseler alan var mi buarada yaa ben daha almadim bebek arabalari fln gun gectikce ucuyor napacaaukk acaba dolar ucurdu iice fiyatlari
Ben istıyorum ki pazar gününü sadece bana ayırsın
Başka bir işle uğraşmasın
Ama dün dedim ZAten yasakladım
Önceden asla paZarı bir yere gitmezdi
Şimdi babamlardayız ya o bahane ile kaçıyor
Ben bi 10 gundur raporluydum evin icinden hic cikmamistm esim dun braz gezdryim seni dedi e bebege gittik braz sole bakinalm fikir sahibi olalm dye ama bikac ay once 1200 olan arabalar suan 2bini zorluyor biz alana kadar da gecer sanirm
Kızlar bugün yine kontrole gittim. Dr plesanta previa teşhisi koydu 1 ay rapor verdi. 2. trimesterda görülen ağrısız kanamalar en kuvvetli belirtisiymiş. 4.ay geldi rahatlayacağım diye düşündüğüm zamanda böyle bir şey çıktı.Rahim büyüdükçe plesantanın yükselmesini bekleyecekmişiz. Daha önce bu durumla karşılaşanınız oldu mu hiç?
Ben bi 10 gundur raporluydum evin icinden hic cikmamistm esim dun braz gezdryim seni dedi e bebege gittik braz sole bakinalm fikir sahibi olalm dye ama bikac ay once 1200 olan arabalar suan 2bini zorluyor biz alana kadar da gecer sanirm