- 26 Nisan 2018
- 3.380
- 3.996
- 133
Gozun aydin canim saglikla gelsin insDoktora gittim kontrolum vardi.kizim olcakmis.cok mutluyum rabbim gönlümün muradini verdi.2.kizim geliyo ins.12.haftada erkege benziyor demisti ama kesin degildi
Oy oy gelin kızçeler maşallahDoktora gittim kontrolum vardi.kizim olcakmis.cok mutluyum rabbim gönlümün muradini verdi.2.kizim geliyo ins.12.haftada erkege benziyor demisti ama kesin degildi
Bak işte normalde topik böyle olmalıGozun aydin canim saglikla gelsin ins
Kizlari cogalttik el birligiyle
Kac oldu acaba
ÇünküNe nokta var ne soru isareti guzel Turkcemizi katlettin
Nerde bugeronimo_s niye hic bakmiyo dikkat etmiyo bunlara
Tek basina aman pardon bal kupumle topigi normallestirmeye calisiyorum ama sayenizde ha bire konu yok kocam oyle dedi yok kaynanam bunu yapti yok gorumceme trip attimBak işte normalde topik böyle olmalı
Ama nedense bizim konular hep farklı
yarin kolaylikla olsun insallah. Bende de var normal o seffaf su gibi akinti da. Bu aylarda mumkun degil amniyon sivisi olması.Yarın 10 buçukta serklsj olucam.dua edin.çok korkuyorum.başım ağrıdı.hala ağrım var.yine o su gibi şeyde geliyor
Kızlar benim göbeğimde aşırı tüylenme oldu sarışın bi insanım tuyum pek olmaz hele hele göbeğimde hiç olmaz oğlumda baya kabak gibiydi karnım bugün kuaföre gittim kendimi bi çirkin hissettiriyo o kıllar zaten suratın sıvılceden geçilmiyo sanki ergenliğe girdim aynaya bakasim gelmiyo tek tesellim kilo almadım depresyona girdim galiba
Ooo bıraktım o işleri. Biraz once biri kasık ağrısı yazmış döndüm bi daha okudum. Niye KAŞIK ağrısı yazmamis hep oyle yazıyorlar diye şaşırdım bile.Ne nokta var ne soru isareti guzel Turkcemizi katlettin
Nerde bugeronimo_s niye hic bakmiyo dikkat etmiyo bunlara
UltrasYon demedigim surece karimiyo banada ama ultrasYon dersem bi haller oluyo kadina Y harfine bi garezi var galibaÇünkügeronimo_s beni seviyor tamam mı
O yüzden bana karışmıyor
Eğer sana karışıyorsa bilmıyorum yanı
Çünkügeronimo_s beni seviyor tamam mı
O yüzden bana karışmıyor
Eğer sana karışıyorsa bilmıyorum yanı
Y harfine bayılırım. Kızımın isminin baş harfi. Ama ultrasyona bi gicigim ki sorma.UltrasYon demedigim surece karimiyo banada ama ultrasYon dersem bi haller oluyo kadina Y harfine bi garezi var galiba
Gecmiste Y harfiyle ne yasadiysa artik
Beni beni bihterini sevmiyon muAynen. Seviyorum. Zaten kasık ağrısını doğru yazan da sendin demi?
Seviyom kızBeni beni bihterini sevmiyon mu
Seviyom kız
Kesin o benimdir çünkü 20 kere yazdım buraya kasık ağrısı çekiyorum diyeAynen. Seviyorum. Zaten kasık ağrısını doğru yazan da sendin demi?
Ben yazmaktan bir makarna yapamadım düşün halimiSEPTEMBER LOVE naber canimmmm
Neyse sizin ceneniz bitmez ben cay yapayim bu gece kanepede yatirmicam kocama
Haklisin bacim cok fitne fesat gozu degen var iyma sen onlaraKesin o benimdir çünkü 20 kere yazdım buraya kasık ağrısı çekiyorum diye
Bazıları bizi çekemiyor anam kıskançlık yapıyor
Wuhuuuuuu kolay gelsin de kiz sana yasak degil mi mac riskli degilmiydi hamileliginBen yazmaktan bir makarna yapamadım düşün halimi
Zaten akşam derbi maçımız var yazamam daha size
Çok sağol canım böyle devam ederse riskli gebelik uzmanı ile devam etmek en iyisi olacak.Bi arkadasima konuldu plesenta previa teshisi tamda bu haftalarda. Bi sure yatti. Doktoru ise basindan beri plesantanin yukari cikacagini, kendini normal doguma hazirlamasini tembihledi, cok umutlandirdi. Halbuki, herseye hazirlamasi gerekiyordu anneyi. Iste 8 aylikken birden gebelik zehirlenmesi gecirdi birde, tansiyon 22lere cikinca acil sezaryene aldilar. Doktoru utanmadan devlet hastanesine yolladi bi katakulle yapip, cesaret edemedi de doguma girmeye. Doktorunu iyi secmen seni yari yolda birakmamasi cok onemli. Ben gozumle gordum bu durumlari, uyari amacla soyluyorum canim.
Ya varya harbiden seviyorum seniHaklisin bacim cok fitne fesat gozu degen var iyma sen onlara
Artık kızçem büyüdü şimdiden alışsınWuhuuuuuu kolay gelsin de kiz sana yasak degil mi mac riskli degilmiydi hamileligin
Erkek diilmi iste napcan cnmHiç sorma ya. Kardeşiyle konuşası tuttu beyefendinin. Tamam söylesin de söylemeyelim demesin. Ara söyle kimseye söylemesin diyo. Ne aricam ya sen çocuk musun ağzından kaçırıyorsun dedim evet çocuğum kapat ya dedi. Bide atarlanıyor. Tamam dedim kapattım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?