Candysisters
Canım çoook geçmiş olsun Rabbim şifa versin meleklerinle cennette kavuştursun inşllh. Seni çok güçlü gördüm çabuk atlatırsın inşllh Rabbim doğacak yavrularına sağlık versin
Gunaydin kizlar dün neler yaşamış arkadaşlarımız. Candysisters
çok gecmis olsun.senden çok etkilendim.gözlerim doldu. Rabbim saglikli evlatlar nasip etsin sana. @Nurbal27 canim doğuma kadar insallah o kanamyi bir daha gormezsin.
@mel13 canim zor şeyleri atlatmissin.insallah alırsın sağlıcakla bebislerini.
Ddry754body1soulSEPTEMBER LOVE
kızlar bende “özgü” olsun diyordum ama buaralar taktığım bir isim var. hem eylül ayında öğrendim kızım olacağını,hemde eylülde evlendik. acaba ismi “Eylül” mü olsa? çok yumuşak bi isim gibi geliyor bana
Candysisters
basin saolsun, gecmis olsun. Allah bir daha yasatmasin insallah... @Nurbal27 canim seninde kanaman olmus, nasilsin iyimisin simdi? Gelen giden bisey varmi hala? 4body1soul
bulantili kadin sana da gecmis olsun, ne agrisi bu boyle ya ... @mel33 gecmis olsun, bol su icsen o yanma azalir sanirim canim
kızlar bende “özgü” olsun diyordum ama buaralar taktığım bir isim var. hem eylül ayında öğrendim kızım olacağını,hemde eylülde evlendik. acaba ismi “Eylül” mü olsa? çok yumuşak bi isim gibi geliyor bana
Hastaneye gdıp guzel haberlerle gelen arkadaslar sızın o habrlernızı gordukce dahada mutlu oluyorum .bende artık 3 ay kadar korunurum esım bedellı yapacak o geldıkten sonrada artık calşmalara başlarz aslnda bıraz da korkuyorum yıne aynı seylerı yasarmym dıe başlamadan once yıne bı muayene olurum dualarım sızınle canlarımm
Hastaneye gdıp guzel haberlerle gelen arkadaslar sızın o habrlernızı gordukce dahada mutlu oluyorum .bende artık 3 ay kadar korunurum esım bedellı yapacak o geldıkten sonrada artık calşmalara başlarz aslnda bıraz da korkuyorum yıne aynı seylerı yasarmym dıe başlamadan once yıne bı muayene olurum dualarım sızınle canlarımm