2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende stres yapıyorum Allah ım bir sağlıkla kucağımıza alabilsek
Canim ben de iciyomusum gyno ferro sanol. Sendn bsy rica etcm ilk defa smdi icerken farkettm. Kapsulun kirmizi tarafi varya hafif seffaf. Icmeden once o tarafi bi kum saati gbi hareketlendrsene ben icinde minicik yuvarlak bi hap gordm dha once farketmemistm evham yaptm suan. Sen de gorck msn onu bkalm

Benim kiZimda Ayni sey olmustu ama benim kahverengi lekelenmemde olmustu 18 haftada yukari cikti hic stres yapma ama yat dinlen bol bol su ic ayaginin altina yastik koy sakin ev isi alisveris falan yapma benim belim cok agriyodu allaha sukur kizim saglikli dogdu

Calisiyorum doktor rapor falan cikartmadi. Birde ustune gripte oldum. 2 gundur ise gitmiyorum. Kendimi zorlamamaya calisiyorum canim. Insan ister istemez stres yapiyor. Maşallah saglicakla buyusun kizin

İlk hamileliğimde yaşadım, 32. Haftadan sonra eşi kendiliğinden yukarı çıktı ve sezeryan zorunluluğu kalktı ortadan. Hamilelik boyunca plasenta rahim ağzına yakın diye cinsel ilişki sonrasında minik kanamalar olurdu,dönem dönem kesilir tekrar başlardı. Genelde cinsel ilişki yasaktı onun dışında bi problem olmadı.

Sizde de olmaz inş,ikinci hamileliğimde bi sıkıntı yok çok şükür.

Evet canim toz gibi biseyler var birde kucuk beyaz bi hap var

Ayrıntılı bence hepsinden önemli, bir rahatsızlığı bir hastalığı var mı önceden öğrenip ona göre tedbirini alırsın, bence böyle bir hata yapmayın.
Kesinlikle katılıyorum. Ayrintili sonucunda bebegi aldirmak ya da aldirmamakmis gibi davraniliyor. Alakasi yok. Bir tani konulursa onlem alinabiliyor. Cocuk problemliyse dogum sekli degisebiliyor. Daha iyi bir merkezde dogum zorunlu hale geliyor. Kesinlikle yaptirilmali. Ikili test gibi degil.
Evet Eylul cok guzel
Eylul bence de guzel. Ama sonbaharda eylul ayinda dogan bebeklere yakistiriyorum.

Gunaydin kizlar. Ben uyumakta cok zorlaniyorum. Gece uykum çok kaçıyor. Ki uyumayı çok seven ben. Kızım da gözünü acamiyordum.
Hayirlisi bakalim

Ben de suan aglayarak kalktm yataktan cookk uykum var zor ayildm okul var cunku

Kizlar ben sanirim ayrintili ultrason yaptirmicm.. zaten ikili testi de yaptrmicktm doktorum da bakti ense kalinligina burun kemigine. Zaten de ikili test gerektirecek bi durumu yok demisti.. sanirim ayrintiliyi da yaptirmam
ayrintili ultrasonda bebekte bi rahatsızlık var mi diye bakip eger varsa doğumda ameliyathane cocuk doktorları hazir bulunuyo. bu yüzden önemli yani cocuğun sağlığı için dogar doğmaz mudahale edilmesi icin gerekli. inşallah hic birine gerek kalmaz sonuç temiz çıkar ama hayati önem taşıyan bi tetkik.

Günaydın kızlar
Yaaa ne konulmuşsunuz oku oku şaşı oldum
İyi ki bir akşam takip etmedin hee
@4body1soul yine hiç rahat durmamışsın
Bi başına herkese laf yetiştirmişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…