- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
22 ekim benim perinatolog randevum 21. Haftaya falan geliyor
Piremsees caanımmKız mıydı erkek mi kafam karıştı kuZumm
Cokk mantikli biliyo msn biz de eyluldr evlendik ben de eylulde ogrendm ama yani anlam olarak biraz zayif sanki yine sen blrsn canmD dry754body1soul SEPTEMBER LOVE
kızlar bende “özgü” olsun diyordum ama buaralar taktığım bir isim var. hem eylül ayında öğrendim kızım olacağını,hemde eylülde evlendik. acaba ismi “Eylül” mü olsa? çok yumuşak bi isim gibi geliyor bana
Oncekilerde ozele gitmistim kendi doktorum yapmisti4body1soul detaylı ultrasonu kendi doktorumuz yapmıyor perinatoloğ mu yapıyor
Yok iste bulamiyoruz hic bi ismi begenmiyoruz ben begensem kocis begenmiyo o begense ben begenmiyorumKızlara bayılıyorum
İsmi belli mi Peki
Canimm aklima cok geldi seker mi bulandiriyo acaba diye biturlu firsat bulup yazamadim sana.. ben tatli manyagi biriyim bir maras gelini olaraktan yani hakkini verirdim ama hamileligi ogrendgm gunden beri tatli resmi gormem bile yetiyodu midemin kalkmasina..Ve kizlar buldummmmmm
Midemi bulandiran seyi buldum
Iki gundur supheleniyodum zaten
Sekerli seyler bulandiriyor.
Bugun bisey yoktu 1 saat kadar once cikolata yedim ve 10-15 dk sonra bulanti basladi
Bende cok severdim tatliCanimm aklima cok geldi seker mi bulandiriyo acaba diye biturlu firsat bulup yazamadim sana.. ben tatli manyagi biriyim bir maras gelini olaraktan yani hakkini verirdim ama hamileligi ogrendgm gunden beri tatli resmi gormem bile yetiyodu midemin kalkmasina..
Aman bosver daha iyi..tatliyi biraktm birakali kilo almiyorm resmen vucuda zarar bosver yemeyelim hep bole devam etsinBende cok severdim tatli
Ama bu hamileligimde tiksindim hic yiyemiyordum
3-4 gundur az az yiyebiliyordumki bulantim basladi
Bugun hic yemefim iyiydim taaa ki biraz once yiyinceye kadar
Bi daha yiyebilecegimide sanmiyoru
Düşünün bakalımYok iste bulamiyoruz hic bi ismi begenmiyoruz ben begensem kocis begenmiyo o begense ben begenmiyorum
Koyacagım inşallah muhammet koyacagımCnm Allah sabir versin birdaha yasatmasin insallah. Muhakkak hercektigimizin mukafati vardir bende daha once Allah kabul ederse melek gonderdim diger tarafta sefaatcimiz olacakmis onlar isim koy muhakkak.
Çünkü benim doktorum başka birine yönlerdirme yapmadi belli ki kendi yapacakOncekilerde ozele gitmistim kendi doktorum yapmisti
Bunda devlete gidiyorum ve gittigim hastanede yapilmiyor o yuzden univ hastane yada ozelde yaptiricam 5 ekimde randevum var o zaman karar vericem
kendi dr um zaten her gidişimde herşeyine bakıyor ama ayrıntılı usg perinatolojide onlar daha hakim fetusun anatomisini değerlendirmeye Perinatologun olmadığı bazı yerlerde radyologlara da gönderiyorlar ölçüm vs için4body1soul detaylı ultrasonu kendi doktorumuz yapmıyor perinatoloğ mu yapıyor
Ayrıntılı bence hepsinden önemli, bir rahatsızlığı bir hastalığı var mı önceden öğrenip ona göre tedbirini alırsın, bence böyle bir hata yapmayın.Kizlar ben sanirim ayrintili ultrason yaptirmicm.. zaten ikili testi de yaptrmicktm doktorum da bakti ense kalinligina burun kemigine. Zaten de ikili test gerektirecek bi durumu yok demisti.. sanirim ayrintiliyi da yaptirmam
Bilmiyorm ben cok zayif karakterli bi insanim.. nyse bkalm dha var o zamanaAyrıntılı bence hepsinden önemli, bir rahatsızlığı bir hastalığı var mı önceden öğrenip ona göre tedbirini alırsın, bence böyle bir hata yapmayın.
Bilmiyorm ben cok zayif karakterli bi insanim.. nyse bkalm dha var o zamana
Ewet dunurcum haklisinAman bosver daha iyi..tatliyi biraktm birakali kilo almiyorm resmen vucuda zarar bosver yemeyelim hep bole devam etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?