Günaydın kızlar kızına dünür arayan varsa ben alırım keza 2 tane oğlum var biz de ismi eşim vercek 1. Ben vermiştim bu olursa ona sözümdü çukurdan etkilenmiş bi yamaç dedi bi de ilbey dedi ama bakalim
Günaydın kızlar
Yaaa ne konulmuşsunuz oku oku şaşı oldum
İyi ki bir akşam takip etmedin hee
@4body1soul yine hiç rahat durmamışsın
Bi başına herkese laf yetiştirmişsin
Canim ben de iciyomusum gyno ferro sanol. Sendn bsy rica etcm ilk defa smdi icerken farkettm. Kapsulun kirmizi tarafi varya hafif seffaf. Icmeden once o tarafi bi kum saati gbi hareketlendrsene ben icinde minicik yuvarlak bi hap gordm dha once farketmemistm evham yaptm suan. Sen de gorck msn onu bkalm
Günaydın kızlar günümüz güzel geçsin hepimizin inşallah sabaha kadar uyuyamadım bin tane rüya gördüm çok heyecanlıyım saat 10 da randevum var cinsiyet öğrenicez inşallah .uykusuzluktan geberiyorum resmen yaa
Seni bilirim ben
Tam hazır cevapsın
Eniştem senin gibi kimse karşısında duramıyor
Ayak üstü 50 tane laf sokar adama
Kız adam süprüz yapmış,hediye almış eve çiçek yollamış kanepede mi yatırırım
Çok soğuk doğal gazı açtım içim üşüyo
Kahvaltı yapmaya üşeniyorum hiç halim Yok
Sağlık ocağına gideceğim diye saatı kurdum uyandım 8 de ama yataktan çıkıp gidemedim
Günaydın kızlar günümüz güzel geçsin hepimizin inşallah sabaha kadar uyuyamadım bin tane rüya gördüm çok heyecanlıyım saat 10 da randevum var cinsiyet öğrenicez inşallah .uykusuzluktan geberiyorum resmen yaa
Günaydın kızlar kızına dünür arayan varsa ben alırım keza 2 tane oğlum var biz de ismi eşim vercek 1. Ben vermiştim bu olursa ona sözümdü çukurdan etkilenmiş bi yamaç dedi bi de ilbey dedi ama bakalim
Allah bağışlasın
Dönem dönem popüler dizilerden etkilenip orda ki isimleri verirler çocuklarına
Eskilerden Seymen ağa vardı
Kuzenim oğluna verdi o adı :)
Benim ki kız olacak
Tanışalım şartlar uygunsa dünür olabiliriz
Neden olmasın ahahhahah
Çok soğuk doğal gazı açtım içim üşüyo
Kahvaltı yapmaya üşeniyorum hiç halim Yok
Sağlık ocağına gideceğim diye saatı kurdum uyandım 8 de ama yataktan çıkıp gidemedim