- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Demiyorsun ki bu dünür temizlik yapıyor bir yardım edeyim yok hep boş laflar neyseki mutfak bitti şimdi doğru baba evine yarında gene gider biraz daha iş yaparım
Tam hayalimde ki damat adayıOlur valla tanışalım bacım 1. Oğlanın yakusukludur baya 2.'den aynı performansı bekliyorum 1. Esmer eşime benziyo ben sarışın mavi gözlü bakalım bu sefer ne cikcak
Herkesin kocasını kanepe de yatırtacaksın sonunda bu gazla
güle güle kullan canim hepside guzelÇift kişilikte var onu kendime alacağım çok iyi çıkıyor artık eşimde alıştı Mickey sevgime çünkü
Tek kişilik olanıda Bebek odasında tek kişilik yatağım var ona sereceğim
Bide halıyı da alayım belki kızımım odasına kullanırım
Masa örtüsünede bayıldım Onuda kullanırım devamlı
canım geçmiş olsun ilk kez mi oluyor doktoruna danışırsın tekrar olmaz inşallahKizlar sabah cok tansıyonum düştü cok kötü oldum komsumu cagırdım zorla
Evet y uyndım 1 saat kalkmadım ama aclıktan oldu galıbacanım geçmiş olsun ilk kez mi oluyor doktoruna danışırsın tekrar olmaz inşallah
Sağol canım inşallah haftaya A101 kapısında açılmasını bekleyeceğimgüle güle kullan canim hepside guzel
Yapiver gelin degilmisin pirlantalarini iki saat takmayiver :))Demiyorsun ki bu dünür temizlik yapıyor bir yardım edeyim yok hep boş laflar neyseki mutfak bitti şimdi doğru baba evine yarında gene gider biraz daha iş yaparım
Evet kuZumm aynen ondan kullanıyorumCanim benim gittigim hastanenin ortagi Aydan Biri var perinatolog, alaninda cok ovulen tavsiye edilen bi uzman. Ilk kizimda da o yapmisti detayli ultrasonu, simdi de ona randevu aldkm, ucreti 500 tl imis. Kendi hastanesine takipli oldugum icin, normalde 750 tl imis. Ali beyi de duymustum ama hastaneden randevu alinca o girmeyebiliyormus, ozelden randevu almak gerekiyormus, ozelde ucreti ne kadar tam bilmiyorum ama.
Canim zaten buyudukten sonra degil buyumeye baslarken bir anda catliyor, o yuzden buyumeden baslamak lazim, buyume olmadan elastikiyetini kazandirip nemlendircen ki buyurken catlamicak.
Lierac phytolastil jel (Catlak onleyici)
Eleman a ihtiyaç varsa ben geleyim arada kızçemle çalışırızSEPTEMBER LOVE sorma yaaa bgn iyi uyudum ama hala başım sepet gibi. patron kadınım ayol,12de başlıyor mesaim
4body1soul hahah aynen öle şarj bitmese 50 sayfaya günaydın dicem o derece.
D dry75 canım yaşadığın sinir bozucu. ebe yokmuydu sağlık ocağında? onlar baya yardımcı oluyorlar.
Kızçemin daha tek kişilik yatağı yokKızlar bir şey diyeceğim Mickey mouse nevresim takımları haftaya A101 gelecekmiş
Ben geçen sene aldım inanılmaz güzel çıktı
Fiyatları çok uygun bakmak isterseniz bilğiniz olsun
Hepsini alacağım kafaya koydum
4body1soul sende bak kızına
F Ftszynp kızı olanlar belki ilginizi çeker
Evdeki kızlarınızdan bahsediyorum :)
Malesef bugun doktorum ve onunla calisan ebe ikisi de disari mahalli gorev mi ne bsy dyolar ya ona gitmis.SEPTEMBER LOVE sorma yaaa bgn iyi uyudum ama hala başım sepet gibi. patron kadınım ayol,12de başlıyor mesaim
4body1soul hahah aynen öle şarj bitmese 50 sayfaya günaydın dicem o derece.
D dry75 canım yaşadığın sinir bozucu. ebe yokmuydu sağlık ocağında? onlar baya yardımcı oluyorlar.
KuZumm acaba stres ve sıkıntıdan olabilir miKizlar sabah cok tansıyonum düştü cok kötü oldum komsumu cagırdım zorla
Ben geçen Sene gene Mickey aldım A101 den çok iyi çıktı dayanaklı ve güzel kaliteliKızçemin daha tek kişilik yatağı yokama nevresimlere bakacağım yine de:)
Oynuyor vallahi benim ki de :) baş edemiyorum. Yatak odamı kurtaramıyorum mesela:) kendi odası ve oturma odasıHahahhah ama öyle yani
Dedikodu sayılmaz bu
Evi hep dağınık
Annem bile kaç defa kızım çocuğun oyuncakları
Niye bu kadar ortalıkta diye sordu
Oda oynuyor diyor
E odasın da oynasın
Aynı anda evin 3 odasında nasıl oynuyor çocuk
Ya varya nasıl anlayışsız İnsan Bunlar biraz sesini yükseltmen gerekiyor böyle zamanlar daAsirir sinirliyim asiri. Az once saglik ocagindan geldm. Progestanim 2 gunluk kaldi. Pazartesi sabah atacak progestanim yok anlicgnz. Gittim aile hekimim yazsin diye. Kapidaki o danismada duran kucuk daglari ben yarattm havasinda olan bi ise yaramayan sinir bozucu kizlar var ya dedi ki doktorun bugn oglene kdr calistgi icn seni baska doktora yonlendiremem dedi. Kaldm oyle. Dedm ben calisiyorum oglene kdr dersim vardi gelemedm gebeyim dusuk riskim var ve kullanmam gereken bi ilacim var haftasonu bitiyo dedim yapablcgm bsy yok prosedur boyle dedi ve bana git eczaneden odunc ilac iste doktorum yazinca raporu getirrim de dedi. Dilneci gibi olaya bakar misniz. Kizin sacini basini yolmak geldi icimden okdr sinirlendm. Midem bulana bulana zar zor kalkip gttim oaraya bide. Ve sonuc. Elim bombos geldim. Ben smdi napiyim bana akil verin lutfen
Ya varya nasil yani ya ben gebeyim yani smdi kimse bakmicak mi durumum acil diyorum dedm karsimdaki okdr buz gibi insafsiz bsydi ki. Nasl bi kadin bi kadina bunu yapar anlayamiyorum gercekten. Allahim gordu nasl zorlukla gittim oraya o ilaci yazdirmaya. Smdi ben napcm. Sabah aksam iciyodum. Bigun sadece aksam icsem sknti olur mu ki acaba cok korkuyorm acikcasiYa varya nasıl anlayışsız İnsan Bunlar biraz sesini yükseltmen gerekiyor böyle zamanlar da
Ben dayanamayıp böyle anlarda yükseltiyorum
Benim sağlık ocağındaki doktorum kapıda bekleme bile diyor numara almadan hemen giriyorum odasına
Gebeler beklemez diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?