2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Telefondan yazınca öyle yazıyor ne yapayım
2 li test yaptırdım 3 ve 4 doktor bişey demedi
Yaptırmak gerekiyormuydu
Detaylı ultrason kaçıncı hafta da girereksin
21.haftaya verick buyuk ihtimal tabi cuma gunu netlesecek yinede
Ozeller tek testle yetiniyor kizimda ve oglumda sadece 3 luyu yapmisti ozeller ama bu kez devlete gidiyorum (sirket sahibesi olmama ragmen )devlet hepsini yapiyor

Kızlar ben ayrıntılıya gütmeyi düşünmüyorum besyuz lira bin lira cok para degilmi ya dogum parası nerdeyse.

Koru'nun ortagi ya, Koru'nun hastalarina indirimliymis canim. Ama muayenehanesinde yapiyo ayrintili ultrasonu.

Kızlar bu site sizde de maviye döndü mü?

Bende de maviye donmus, bazi yerler hala pembe ama, hosuma gitmedi bicimsiz olmus biraz.

Bende kasık ağrısıyla uğraşıyorum kuZum
Sen iyisin dimi
Canım iyiyim.kasık ağrısı var bende de.ama benim bu ara en çok canımı sıkan şey su gibi akıntı geliyor.ama dikişten sonra hafif kahverengi geliyor.ama karnıma o yumruk gibi toplanma olduktan sonra akıntı oluyor .yatıyorum ya ayağa kalkınca geliyor.oyyy anlamadım.bu nerden çıktı

O yumruk gibi toplanma nereden çıktı ya
Kasık ağrısı yetiyor du bide bunu tak şimdi kafaya
Ya su gibi akıntı oluyor ama herkez de oluyor

Benim detaylıyı 24 ekim e verdiler.
ama ben devlete ayın 8ine randevu almıştım bir umut perinatolog için.
olsun o olmadı ama en azından oğluşumu görmüş olurum

Kizlaar sanirim mart annelerinin beklenen dogumu en gec gorunen benim var mi benden de kucuk olan 13+6 yim ben.. ama kizim biraccik onden gidiyodu bi 1hafta 10 gun kadar.. carsamba gunu randevum var bakalm ne durumda arayi iice acti mi durumlar nasl cok merak ediyorum.. son muayenem 10gun onceydi cok az bi kanama alani gordm ama korkulck kadar degl demsti ve o muayeneden sonra progestani agizdan alma yan etkisi cok oluyosa fitil olrk al bi zarari olmaz korkma dedi. Fitil olrk kullandgmin ertesi gunu lekelenmem bitti daha olmadi cok sukur. Insallah kanama alani falan kalmamistir guzel seyler duyarm insallah dua ediin.. cok konustum ay

Çok acıkıyorum acıktıkça sinirleniyorum göbeğimde akşamları 9 aylık gibi oluyor. Kızımı yıkayıp duştan çıkarana kadar nefes nefese kalıyorum. Sanki bu kadar yorulmak için erken gibi. İlkinde ne güzeldi 7 aya kadar hamile olduğumu anlamamıştım. Çok daha hafiftim. Çarşamba gecesi vana gideceğim. Kocamın yanına çok heyecanlıyım sanki sevgilimle buluşacağım

Çünkü sen Nisa’n anasısın. Erken doğururum diye buradasın değil mi? Sanırım senden küçük Yok :)

Bende öyle ne kadar yersem yiyim farketmiyor karnım genel olarak aç. Doyma hissimi kaybettim. Zaten genelde çıkarıyorum yediğimi de. Kendi yaptığım yemekleri de yiyemiyorum hoş yemek de yapamıyorum zaten. Gözün aydın canım kaç gün kalacaksın? Aşkınız taze kalıyor bak mesafe sayesinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…