2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım arkadaşım devlet hastanesine gidiyor 2 ki de 3lü de iyi çıktı ayrıntılı ultrason içinde gün verdiler.

Perinatolog olan 2 devlet hastanesini de aradım yalnızca sorunlu gebelikleri perinatolağa sevk edip detaylı ultrason yapıyoruz diyorlar. en sonunda detaylı ultrason falan yaptırmayacağım.

Fetal doppler yapılır iyi olur en ufak kalp anomalisi bile atlanmaz benim perinatologum yapabilir diye ayrı randevu almadım ben. Ama yaptırırsan aklında soru işareti kalmaz

geronimo_s gözünaydın haberler güzel gelmiş maşallah .. artık perinatolog heyecanı var bende de . Biran önce 20 gün geçsinde şu stresten de kurtulayım nifty için bile bu kadar sabırsızlanmamışyım

Perinatolog olan 2 devlet hastanesini de aradım yalnızca sorunlu gebelikleri perinatolağa sevk edip detaylı ultrason yapıyoruz diyorlar. en sonunda detaylı ultrason falan yaptırmayacağım.
Cnm özelden de olsa mutlaka yaptır. Bence en önemlisi o. Ben hem devlette hem özelde yaptıracağım. Ama burda devlet hastanesinde radyologlar yapıyor. Bi sorun çıkarsa perinatologa gönderiyor.

Aydan biri 2 sene önce kızının ayrıntılı usg sini yaptı benim. Kendi özel muayenehanesinde 750 vermiştim. Bir de 1000 tl idi indirim yapmıştı. Şaşırdım şimdi. Koruya mı gidiyorsun kendi muayenehanesine mi?

Cnm özelden de olsa mutlaka yaptır. Bence en önemlisi o. Ben hem devlette hem özelde yaptıracağım. Ama burda devlet hastanesinde radyologlar yapıyor. Bi sorun çıkarsa perinatologa gönderiyor.

bir hastane buldum özel.
tamamlayıcı sağlık sigortam da geçiyor.
doktorum orayı kabul etti.
içim rahatladı biraz.

Site mavi olmuş
Neyse misafir geldi ben kaçar

Aslında Kadıköy salı Pazarına mi gitsek
Artık Bebek kıyafetlerine baka baka deliliriz
Bebegimi görmeye çarşamba saat 1 gidicem inşallah sağlık li sıhhatli olduğunu görelim insallah en son 14 haftalık görmüş tüm kendisini meral la bekliyorum sonra pazarı bilmem ama bir çay içe biliriz

Bu topikte kimse Normal şeyler yaşamiyor zaten
Bende 2/3 günde bir çıkartıyorum
2 günde bir midem çok kötü geziyorum
Gün aşırıda mide ağrısı yaşıyorum
Ben norma yasıyorum ya çok şükür haftada otuz saat derse giriyorum kursta veriyorum iki yasında oglumlada ilgileniyorum butun gun ayaktayım agrım sızım olmuyo cok sukur bu üç ay balayı sonra agırlaşınca zor işimiz

Ben de heyecanliyim. Ama cok gec dedi bana, 23. Haftaaaa. Bekle bekle bitmez Neyse bekleyelim artık. Bugün gordum ya cok sukur, guzel yavrum benim yaa. Hareketleri biraz güçlensin. Esas bebeklerimize o zaman baglanacagiz. Bence daha heyecanli kismi o. Yarindan itibaren yuruyuslere başlıyorum artık. Bu sefer yasaklamadı doktorum. Aylık 1 ila 1.5 kilo arasi al fazlasi yasak dedi bana.

Maşallah maşallah
Ben evde yatarken ağrı çekiyorum
Aman fazla takılma da buralara takılanların durumu belli
Havası mı çarpıyor anlamadık

Bebegimi görmeye çarşamba saat 1 gidicem inşallah sağlık li sıhhatli olduğunu görelim insallah en son 14 haftalık görmüş tüm kendisini meral la bekliyorum sonra pazarı bilmem ama bir çay içe biliriz
Hayırlı haberlerle gel inşallah Canım iyidir Allah ın izni ile bebiş
İçeriz çayımızı yaparız topiğin dedikodusunu

Benim gideceğim perinatoloğa randevu bulmak çok zor 9. Haftamda almıştım 22. Haftaya randevumu . Yürüyüş ve pilatese başlamayı planlıyorum bende. Gebelik öncesi glutensiz beslenirdim gebelikle bir bozuldu düzenim löp löp gidiyor hamurişleri falan. Henüz 1-1,5 kilo aldım ama bunu da son 10 günde aldım. Spor olmadan işimiz yaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…