- 24 Mart 2016
- 6.752
- 15.415
- 198
- 34
Canım arkadaşım devlet hastanesine gidiyor 2 ki de 3lü de iyi çıktı ayrıntılı ultrason içinde gün verdiler.
Fetal doppler yapılır iyi olur en ufak kalp anomalisi bile atlanmaz benim perinatologum yapabilir diye ayrı randevu almadım ben. Ama yaptırırsan aklında soru işareti kalmazŞu detaylı ultrason işi... benim doktor 20-21.haftada gel dedi. 21.haftada gitmeyi düşünüyorum. Ayrıca devlet hastanesinde çocuk kardiyolojisinden 23-24.haftalar için randevu almamı istemişti bebeğin kalbini ayrıntılı inceleyecek dedi bugün gittim 5 kasıma randevu aldım 23+3 olucam o tarihte. Bu şekilde çocuk kardiyolojisine yönlendirilen oldu mu acaba?
Cnm özelden de olsa mutlaka yaptır. Bence en önemlisi o. Ben hem devlette hem özelde yaptıracağım. Ama burda devlet hastanesinde radyologlar yapıyor. Bi sorun çıkarsa perinatologa gönderiyor.Perinatolog olan 2 devlet hastanesini de aradım yalnızca sorunlu gebelikleri perinatolağa sevk edip detaylı ultrason yapıyoruz diyorlar. en sonunda detaylı ultrason falan yaptırmayacağım.
Aydan biri 2 sene önce kızının ayrıntılı usg sini yaptı benim. Kendi özel muayenehanesinde 750 vermiştim. Bir de 1000 tl idi indirim yapmıştı. Şaşırdım şimdi. Koruya mı gidiyorsun kendi muayenehanesine mi?Offf of oyle yoruluyorum ki, zaten gunde 110 km yol gidip geliyorum toplamda. Isim yorucu yogun. Is yerimde huzursuz sikintili ortam var. Bulantim devam ediyor alttan alttan. Eve gelince hicbirseye elimi suremiyorum yorgunluktan. Eve bakamamak canimi sikiyor. Kizim ilgi alaka oyun istiyor, ona da enerjim kalmiyor. Surekli uyuyasim var. Mesajlari da okuyorum ama ben cevap yazana kadsr konular ilerlemis gecmis oluyor.
Cinsiyet ogrenenlerin gozu aydin olsun.
Benim detayli ultrasonum da 20 ekimde. Fiyati 500tl imis. Perinatolog Aydan Biri'ye randevu aldim. Benim en cok onemsedigim detayli ultrason zaten, o yuzden verilen paraya acimiyorum. Dogru bir uzman yaparsa bebegin ic ve dis organlarindaki tum anamolileri ya da sorunlari saptayabiliyor. Bazi rahatsizliklar anne karninda tedavi edilebiliyor, dogum seklini degistirmek gerekebiliyor, ya da dogumdan sonra hemen ameliyat edilmesi gereken durumlar olabiliyor, o zaman da bebek icin ameliyathane hazir ediliyor dogum sirasinda. Tabi Rabb'im saglikli evlatlar versin de bunlarin hicbirine gerek kalmasin insaallah.
Cnm özelden de olsa mutlaka yaptır. Bence en önemlisi o. Ben hem devlette hem özelde yaptıracağım. Ama burda devlet hastanesinde radyologlar yapıyor. Bi sorun çıkarsa perinatologa gönderiyor.
İyi hafi gözün aydın.bir hastane buldum özel.
tamamlayıcı sağlık sigortam da geçiyor.
doktorum orayı kabul etti.
içim rahatladı biraz.
Evet bende de döndüKızlar bu site sizde de maviye döndü mü?
Çok tatlısınBende de maviye döndü dedim oğlum olcak bana özel herhalde
Bebegimi görmeye çarşamba saat 1 gidicem inşallah sağlık li sıhhatli olduğunu görelim insallah en son 14 haftalık görmüş tüm kendisini meral la bekliyorum sonra pazarı bilmem ama bir çay içe bilirizAslında Kadıköy salı Pazarına mi gitsek
Artık Bebek kıyafetlerine baka baka deliliriz
Ben norma yasıyorum ya çok şükürBu topikte kimse Normal şeyler yaşamiyor zaten
Bende 2/3 günde bir çıkartıyorum
2 günde bir midem çok kötü geziyorum
Gün aşırıda mide ağrısı yaşıyorum
Ben de heyecanliyim. Ama cok gec dedi bana, 23. Haftaaaa. Bekle bekle bitmezgeronimo_s gözünaydın haberler güzel gelmiş maşallah .. artık perinatolog heyecanı var bende de . Biran önce 20 gün geçsinde şu stresten de kurtulayım nifty için bile bu kadar sabırsızlanmamışyım
Maşallah maşallahBen norma yasıyorum ya çok şükürhaftada otuz saat derse giriyorum kursta veriyorum iki yasında oglumlada ilgileniyorum butun gun ayaktayım agrım sızım olmuyo cok sukur bu üç ay balayı sonra agırlaşınca zor işimiz
Hayırlı haberlerle gel inşallah Canım iyidir Allah ın izni ile bebişBebegimi görmeye çarşamba saat 1 gidicem inşallah sağlık li sıhhatli olduğunu görelim insallah en son 14 haftalık görmüş tüm kendisini meral la bekliyorum sonra pazarı bilmem ama bir çay içe biliriz
Benim gideceğim perinatoloğa randevu bulmak çok zor 9. Haftamda almıştım 22. Haftaya randevumuBen de heyecanliyim. Ama cok gec dedi bana, 23. Haftaaaa. Bekle bekle bitmezNeyse bekleyelim artık. Bugün gordum ya cok sukur, guzel yavrum benim yaa. Hareketleri biraz güçlensin. Esas bebeklerimize o zaman baglanacagiz. Bence daha heyecanli kismi o. Yarindan itibaren yuruyuslere başlıyorum artık. Bu sefer yasaklamadı doktorum. Aylık 1 ila 1.5 kilo arasi al fazlasi yasak dedi bana.
Bende kasık ağrısıyla uğraşıyorum kuZumCanııım burdayım.yatıyorum bacım yatıyorum.sen nasılsın......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?