Doktorum beklenen dogumu 27mart soyledi canim nisan annelerinde bi sure takildm ama onlarin icinde de cok ileri kaldm ortak test yaptrcgm fikir alcgm kimse yoktu ben de en azindan mart gorunuyo diyerekten genel basin aciklamasiyla gelmistimÇünkü sen Nisa’n anasısın. Erken doğururum diye buradasın değil mi? Sanırım senden küçük Yok :)
Doktorum beklenen dogumu 27mart soyledi canim nisan annelerinde bi sure takildm ama onlarin icinde de cok ileri kaldm ortak test yaptrcgm fikir alcgm kimse yoktu ben de en azindan mart gorunuyo diyerekten genel bibasin aciklamasiyla gelmistim
Ya tazelikten ölüyoruz.. Taze nane gibi hep yeşil hep ferah..Bende öyle ne kadar yersem yiyim farketmiyor karnım genel olarak aç. Doyma hissimi kaybettim. Zaten genelde çıkarıyorum yediğimi de. Kendi yaptığım yemekleri de yiyemiyorum hoş yemek de yapamıyorum zaten. Gözün aydın canım kaç gün kalacaksın? Aşkınız taze kalıyor bak mesafe sayesinde
Olsun canım 2 -3 gün erken doğar heralde yakala Mart’ıDoktorum beklenen dogumu 27mart soyledi canim nisan annelerinde bi sure takildm ama onlarin icinde de cok ileri kaldm ortak test yaptrcgm fikir alcgm kimse yoktu ben de en azindan mart gorunuyo diyerekten genel basin aciklamasiyla gelmistim
Gezmek için gidiyorsun o zaman :) allah kavuştursun tez zamanda canım. Bütün bu süreçleri tek yaşamak da kolay değil. Neyse balayı yapmış olursunuzYa tazelikten ölüyoruz.. Taze nane gibi hep yeşil hep ferah..5 gün oralarda takılırız sonra beraber buraya döneriz. Toplamda 15 gün izni var. Bir daha nasipse Doğuma gelecek.
Benim kızçem bile o kadar uyuşuklukla 10 gün erken doğdu. Sizinkiler de biraz erken gelir 40 haftayı beklemezler umarımBende öyle canım Mart sonu gözüküyor doğum dedi doktorum. O yüzden buralardayım. Bir gün var ikimizin arasında
Mart anneleri daha sicak degil mi amaaBende öyle canım Mart sonu gözüküyor doğum dedi doktorum. O yüzden buralardayım. Bir gün var ikimizin arasında
Gezmek için gidiyorsun o zaman :) allah kavuştursun tez zamanda canım. Bütün bu süreçleri tek yaşamak da kolay değil. Neyse balayı yapmış olursunuz
Bizim kız hareketli durmuyor yerinde. Daha Erken gelir belkideBenim kızçem bile o kadar uyuşuklukla 10 gün erken doğdu. Sizinkiler de biraz erken gelir 40 haftayı beklemezler umarım
Bende eşime sürekli diyorum evde iki kişilik hayatımızın son günleri diyeÖmrü hayatımızdaki son balayı.. ay sonra hep iki çocuk.. hiç yalnızlık YÖK
Bana da öyle geliyorMart anneleri daha sicak degil mi amaaiki comez biz kaliriz herkes sirayla saglikla dogurur sira bize gelir insallah canim
Hissediyor musun? Ben hiç hissetmiyorumBizim kız hareketli durmuyor yerinde. Daha Erken gelir belkide
Yok canım hissetmiyorum ama ultrasonda gördüğüm kadarıyla hareketli. Gittiğim her iki doktor da hareketli bir bebek dedi. Son aylarda hareketlerden uyutmuyormuş uyuşuk olması işine gelir belkiHissediyor musun? Ben hiç hissetmiyorumbu da uyuşuk galiba..
Evet 1 yaşına kadar çok uysaldı. Gaz sorunu ve gece ağlaması olmazdı.Gündüz de sakindi. Ama 1 yaşından sonra keşfetmeye dağıtmaya çok meraklı oldu :)Yok canım hissetmiyorum ama ultrasonda gördüğüm kadarıyla hareketli. Gittiğim her iki doktor da hareketli bir bebek dedi. Son aylarda hareketlerden uyutmuyormuş uyuşuk olması işine gelir belkikızın uslu bir bebek miydi peki? Alakası var mı anne karnındaki haliyle
Bizimki usgde de hareketsiz. Hep uyuyor. Daha hiç hareketli görmedim :)Yok canım hissetmiyorum ama ultrasonda gördüğüm kadarıyla hareketli. Gittiğim her iki doktor da hareketli bir bebek dedi. Son aylarda hareketlerden uyutmuyormuş uyuşuk olması işine gelir belkikızın uslu bir bebek miydi peki? Alakası var mı anne karnındaki haliyle
O kadarı da olur zaten :) küçük prenses de uslu olur o zaman çok yormaz seni. Ne düşünüyor kardeşi hakkındaEvet 1 yaşına kadar çok uysaldı. Gaz sorunu ve gece ağlaması olmazdı.Gündüz de sakindi. Ama 1 yaşından sonra keşfetmeye dağıtmaya çok meraklı oldu :)
Henüz algılamıyor kardeş olayını ya da umursamaz gözüküyor anlayamıyorumO kadarı da olur zaten :) küçük prenses de uslu olur o zaman çok yormaz seni. Ne düşünüyor kardeşi hakkında
Bugün hastaneye gittim bir kadın vardı oğlu var. Oğlu diyormuş ki hastaneye gidecez kardeşimi alıp gelecez ben kardeşimi öpeceğimnsonra da yatağıma gidip ağlayacağım. Kadının gözleri dolu dolu anlattı. Çocuklar çok etkileniyor. Şuan umursamaması daha iyi boşverHenüz algılamıyor kardeş olayını ya da umursamaz gözüküyor anlayamıyorum
Sağol canım cevabın için. İlk hamileliğimde radyolojide bakılmıştı. Hiçbir fikrim yoktı bu konuda.İlk gebeliğimde yönlendirilmiştim canım. Yani gittiğim hastanedeki tüm gebeler yönlendiriliyordu. Bebeğin kalbinde sorun varsa Doğumda ona göre tedbir alıyorlar.
Sağol canım cevabın için. Evet kesinlikle yaptırıcam 5 kasıma randevu aldım.Fetal doppler yapılır iyi olur en ufak kalp anomalisi bile atlanmaz benim perinatologum yapabilir diye ayrı randevu almadım ben. Ama yaptırırsan aklında soru işareti kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?