Canm bende de o kasik batmasi kasik agrisi oluyo.. yorgunlktan mi usutmekten mi ya da normal mi ben de bilemedmAyağa kalkıp yürüdüğüm zaman kasığıma batma oluyor
Acaba yorgunluktan mı yoksa normal mı
Nasil onemli degil yaaaa
Kimler dunur adayim bilmem lazim ona gore davranicam ben kizlara
Kızçemlerimiz çoğalıyor maşallahBizim bebe de kesin olarak kız
Hayırlı olsun canımBizim bebe de kesin olarak kız
Neden hep böyle şeyler oluyorCanm bende de o kasik batmasi kasik agrisi oluyo.. yorgunlktan mi usutmekten mi ya da normal mi ben de bilemedm
Ben de senin gibiyim canim.. surekli bsyler kuruyorum psikolojik olarak kendimi cok yoruyorum yazik bu psikolojiyle kizim icerde napiyosaNeden hep böyle şeyler oluyor
Yani her gebelikte kasım batması kasık ağrısı oluyor mu
Ben artık kurmaktan yoruldum
Canimm hayırlı olsunn kizlarimiza kankitoslar artiyo gittikceBizim bebe de kesin olarak kız
Biri desin ki bunlar çok normal olurBen de senin gibiyim canim.. surekli bsyler kuruyorum psikolojik olarak kendimi cok yoruyorum yazik bu psikolojiyle kizim icerde napiyosa
bunu gördüm cok güzelkızlar ben bundan aldım
Aynen çok merak ediyordum emin oldum canım. Kesin kız dedi.Hayırlı olsun canım ultrason resimlerinde çok yanılttı minik kuşrandevunu beklemeden gidip öğrenmen iyi oldu netleşti ne güzel
Aynen erkeklere yetiştik sayılır :)Kızçemlerimiz çoğalıyor maşallah
Sağol canım :)Hayırlı olsun canım
Teşekkürler canım. Aynen artıyor minnak prensesler :))Canimm hayırlı olsunn kizlarimiza kankitoslar artiyo gittikce
geronimo_s çıktın mı doktordan merak ettim
bende bekliyorum canım senii
Ayyy en zor kısmı kapıda beklemesi haydi çok güzel haberler al inşallah
Eger nemlendirilmezse olabiliyorIlk gebelikte catlak,iz falan olmazsa 2.gebelik te çatlak olur mu?
Maşalllah canım sağlıkla gelsin inşallah bütün bebişlerimizÇıktım çıktım. Masallah her sey yerli yerinde normal bi çocuk dedi 17 haftalik olmuş oğlum. Genetik testte zaten çıkmıştı biliyorduk da, kendi doktorum da gosterdi testisler ve pipiyi. Her sey yolunda cok sukur 1 ay sonraya çağırdı ayrintili ultrasonu da 23. Haftaya al dedi. Doktorum ne derse o.haa unutmadan plesentam da biraz yukari çıkmış. Normal doguma engel durumlardan biri kalkti. 2. Yi de normal dogururum insallah.
Hamur isi tatlı azalt dedi bir de off. Kilo almamam lazim.
Eger nemlendirilmezse olabiliyor
Tesekkurler ben nifty testi yaptirmistim. Dusuk risk çıktığı için istemedi doktor.Maşalllah canım sağlıkla gelsin inşallah bütün bebişlerimiz
Bir şey soracam 3 lü test ve 4 lü test yaptırdın mı
Ya da doktor istedi mi
Canııım burdayım.yatıyorum bacım yatıyorum.sen nasılsın......
kuzu pipi net bi şekilde göründü mü? bende çook hafif bi çıkıntı vardı emin olamadık. bu haftalarda sanki net pipi görünmesi lazımÇıktım çıktım. Masallah her sey yerli yerinde normal bi çocuk dedi 17 haftalik olmuş oğlum. Genetik testte zaten çıkmıştı biliyorduk da, kendi doktorum da gosterdi testisler ve pipiyi. Her sey yolunda cok sukur 1 ay sonraya çağırdı ayrintili ultrasonu da 23. Haftaya al dedi. Doktorum ne derse o.haa unutmadan plesentam da biraz yukari çıkmış. Normal doguma engel durumlardan biri kalkti. 2. Yi de normal dogururum insallah.
Hamur isi tatlı azalt dedi bir de off. Kilo almamam lazim.
Eger nemlendirilmezse olabiliyor
Net göründu. Belirsizlik cok sinir bozucu demi? Benim gec dollenmeydi hatırlarsanız hep 1 hafta geridendi. Sanırım biraz hızlı büyüyor benim oğlan. Kız da oyleydi geriden baslayip ileride bitirdi. Seni hatirliyorum da en baslarda benim b hcg 15 ken sen 1000ler 2000 lerden bahsediyordun. Insallah bi dahakinde net öğrenirsin. Bence seninki kız.kuzu pipi net bi şekilde göründü mü? bende çook hafif bi çıkıntı vardı emin olamadık. bu haftalarda sanki net pipi görünmesi lazım
Çaya gelecekler ama kalacaklar daYatılı misafir mi
Akraba filan mı ya yemek işini nasıl yapacaksınız
İyi bari eşin temizliğe yardım etmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?