2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Neden hep böyle şeyler oluyor
Yani her gebelikte kasım batması kasık ağrısı oluyor mu
Ben artık kurmaktan yoruldum
Ben de senin gibiyim canim.. surekli bsyler kuruyorum psikolojik olarak kendimi cok yoruyorum yazik bu psikolojiyle kizim icerde napiyosa

Ben de senin gibiyim canim.. surekli bsyler kuruyorum psikolojik olarak kendimi cok yoruyorum yazik bu psikolojiyle kizim icerde napiyosa
Biri desin ki bunlar çok normal olur
Bu sefer de bende başka ağrı çıkar
Şaşırdım artık
Yazık valla bizim kızçeler

Hayırlı olsun canım ultrason resimlerinde çok yanılttı minik kuşrandevunu beklemeden gidip öğrenmen iyi oldu netleşti ne güzel
Aynen çok merak ediyordum emin oldum canım. Kesin kız dedi.
Kızçemlerimiz çoğalıyor maşallah
Aynen erkeklere yetiştik sayılır :)
Hayırlı olsun canım
Sağol canım :)
Canimm hayırlı olsunn kizlarimiza kankitoslar artiyo gittikce
Teşekkürler canım. Aynen artıyor minnak prensesler :))

geronimo_s çıktın mı doktordan merak ettim
bende bekliyorum canım senii
Ayyy en zor kısmı kapıda beklemesi haydi çok güzel haberler al inşallah

Çıktım çıktım. Masallah her sey yerli yerinde normal bi çocuk dedi 17 haftalik olmuş oğlum. Genetik testte zaten çıkmıştı biliyorduk da, kendi doktorum da gosterdi testisler ve pipiyi. Her sey yolunda cok sukur 1 ay sonraya çağırdı ayrintili ultrasonu da 23. Haftaya al dedi. Doktorum ne derse o. haa unutmadan plesentam da biraz yukari çıkmış. Normal doguma engel durumlardan biri kalkti. 2. Yi de normal dogururum insallah.

Hamur isi tatlı azalt dedi bir de off. Kilo almamam lazim.

Ilk gebelikte catlak,iz falan olmazsa 2.gebelik te çatlak olur mu?
Eger nemlendirilmezse olabiliyor

Maşalllah canım sağlıkla gelsin inşallah bütün bebişlerimiz
Bir şey soracam 3 lü test ve 4 lü test yaptırdın mı
Ya da doktor istedi mi

kuzu pipi net bi şekilde göründü mü? bende çook hafif bi çıkıntı vardı emin olamadık. bu haftalarda sanki net pipi görünmesi lazım

Offf of oyle yoruluyorum ki, zaten gunde 110 km yol gidip geliyorum toplamda. Isim yorucu yogun. Is yerimde huzursuz sikintili ortam var. Bulantim devam ediyor alttan alttan. Eve gelince hicbirseye elimi suremiyorum yorgunluktan. Eve bakamamak canimi sikiyor. Kizim ilgi alaka oyun istiyor, ona da enerjim kalmiyor. Surekli uyuyasim var. Mesajlari da okuyorum ama ben cevap yazana kadsr konular ilerlemis gecmis oluyor.

Cinsiyet ogrenenlerin gozu aydin olsun.

Benim detayli ultrasonum da 20 ekimde. Fiyati 500tl imis. Perinatolog Aydan Biri'ye randevu aldim. Benim en cok onemsedigim detayli ultrason zaten, o yuzden verilen paraya acimiyorum. Dogru bir uzman yaparsa bebegin ic ve dis organlarindaki tum anamolileri ya da sorunlari saptayabiliyor. Bazi rahatsizliklar anne karninda tedavi edilebiliyor, dogum seklini degistirmek gerekebiliyor, ya da dogumdan sonra hemen ameliyat edilmesi gereken durumlar olabiliyor, o zaman da bebek icin ameliyathane hazir ediliyor dogum sirasinda. Tabi Rabb'im saglikli evlatlar versin de bunlarin hicbirine gerek kalmasin insaallah.

kuzu pipi net bi şekilde göründü mü? bende çook hafif bi çıkıntı vardı emin olamadık. bu haftalarda sanki net pipi görünmesi lazım
Net göründu. Belirsizlik cok sinir bozucu demi? Benim gec dollenmeydi hatırlarsanız hep 1 hafta geridendi. Sanırım biraz hızlı büyüyor benim oğlan. Kız da oyleydi geriden baslayip ileride bitirdi. Seni hatirliyorum da en baslarda benim b hcg 15 ken sen 1000ler 2000 lerden bahsediyordun. Insallah bi dahakinde net öğrenirsin. Bence seninki kız.

Yatılı misafir mi
Akraba filan mı ya yemek işini nasıl yapacaksınız
İyi bari eşin temizliğe yardım etmiş
Çaya gelecekler ama kalacaklar da
Eşimin yakın tanıdığıymış
Aksi gibi bugün de çok fenayım
Bu erkekler neden böyleler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…