Sağlık ocağında görmezler canım bence bir devlete git daha bir ay var çatlar ölür insan. Ben geçen hafta gitmiştim bir hafta dayanabildim dün de gittim. Merak ediyor insan. Dünkü doktor da kesin dedi mesela aklımda soru işareti yok. Ben olsam kesin giderdim duramazdımvalla dayanacam napim yaa. doktorum ii olsun die en gözdesini seçerken aşırı yoğun olacağını düşünmemiştim. ayda 1 istiyor adam ve erken gidersem resmen neden erken geldin bir sorun yoksa diyordevletemi gitsem o arada? yada sağlık ocağında görürler mi?
Isemekten uyuyamadim en çok çise kalktığım geceydi sanirim
Doğumdan sonra uykusuzluk bebisin uyanacagi için yaradan vücudu hazırlıyor .8. Ve 9 aylar da gece sebepsiz uyanmalar yaşayacaksınız hatda uyanınca ya niye uyandım ben diyceksiniz hepsi dogumdan sonraki sürece rabbim zorlanmadan hazırlanin diye
Biz şimdiden başladık uykusuzluğa alıştırma yapıyoruz
Bide sabahın köründe niye uyanıyoruz ki onu anlamıyorum
Evet canım netleşir. Şimdi de nettir de senin dr şüphe etti demek ki ya da pozisyon uygun değildi. Benim kız maşallah 14. Haftada bacakları açıp göstermişti utanmaz.kızlar günaydııınbenimde bulantı ve ağzımdaki kötü tat tam olarak geçti diyemem,hep var ve hep olacak sanırım
1kasımda detaylı ultrason var,cinsiyeti artık netleştirirler değil mi22+4 olcaz ultrasona göre
Kızlar sürekli yazan biri değilim ve bu konuyu açıp gülünç duruma düşmek istemiyorum ama aranızda 15-16.haftalarda olup bebeğin hareketlerini seyirme şeklinde kelebeğin kanat çırpışı şeklinde hisseden yokmu ya? :) gaz farklı bişey ondan bahsetmiyorum da..
Zaten çok uykuyu seven biri değilimDoğumdan sonra uykusuzluk bebisin uyanacagi için yaradan vücudu hazırlıyor .8. Ve 9 aylar da gece sebepsiz uyanmalar yaşayacaksınız hatda uyanınca ya niye uyandım ben diyceksiniz hepsi dogumdan sonraki sürece rabbim zorlanmadan hazırlanin diye
Hissede bilirsin tabikiKızlar sürekli yazan biri değilim ve bu konuyu açıp gülünç duruma düşmek istemiyorum ama aranızda 15-16.haftalarda olup bebeğin hareketlerini seyirme şeklinde kelebeğin kanat çırpışı şeklinde hisseden yokmu ya? :) gaz farklı bişey ondan bahsetmiyorum da..
Misafirlere kahvaltı hazırladın mı kıss gelinGünaydın kızlar
Bende aynıyım
Azalmıyor artıyor bu bulantı
Canim ben daha hissedemiyorum bide 2. Benim 2.de daha erken hissedilirmis ama tık yok ama birkac haftaya hissederiz zaten bebek hareketi olunca tereddutte kalmiyosun cok farkli bi hisKızlar sürekli yazan biri değilim ve bu konuyu açıp gülünç duruma düşmek istemiyorum ama aranızda 15-16.haftalarda olup bebeğin hareketlerini seyirme şeklinde kelebeğin kanat çırpışı şeklinde hisseden yokmu ya? :) gaz farklı bişey ondan bahsetmiyorum da..
Hissetmen çok normal :)
Hissede bilirsin tabiki
Bende biraz erken hissettim 16-17 haftalıkta
Benimki de daha 12 haftaya yeni girmisken gostermisti.. halbuki kiz cocuksa gec belli olur derler dha 12 haftalikken doktor yuksek ihtimalle kiz demisti ve o dedgnin ustune 3 defa gittik hepsinde de yine kesin demeden yuksek ihtimal demisti bakalm yarin ne dicek heyecanla bekliyorumEvet canım netleşir. Şimdi de nettir de senin dr şüphe etti demek ki ya da pozisyon uygun değildi. Benim kız maşallah 14. Haftada bacakları açıp göstermişti utanmaz.
Canim ben daha hissedemiyorum bide 2. Benim 2.de daha erken hissedilirmis ama tık yok ama birkac haftaya hissederiz zaten bebek hareketi olunca tereddutte kalmiyosun cok farkli bi his
Maşalllahcumartesi doktora gittim, cihazı karnıma koyar koymaz "baksana şuna hareketleri hissetmicen de napcan" dedi ama yinede anlatamıyorum daha doğrusu birine bahsetmiyorum ama forumlarda biri hissettim dese "yoooo, mümkün değilll,saçmalama" diyenden geçilmiyo:)
şuanda bile düzenli ve minik minik dokunuyo hissediyorum:) günde 3-4 sefer net oluyo, ve bu 14+0da başladı..
Düzen li uykusu olan. Gazı olmayan sağlıklı. Sağlıklı bebekler rabbim nasip etsin aminnn (kız niye öyle diyon rabbimden istiyorsun en güzeli ni en mukenmelini iste )Zaten çok uykuyu seven biri değilim
Cumartesi pazar bile yanı tatil günlerinde bile en geç 9-10 gibi kalkarım
Bebişler sağlıkla gelsin de uykusuz olalım razıyım
İsmin neeeKizlar saka gibi hamilelik takviminin bana onerdigi isme bakin
Benim doktorum da ayda 1 çağırıyor. Ben dayanamayıp başka doktora gidiyorum.valla dayanacam napim yaa. doktorum ii olsun die en gözdesini seçerken aşırı yoğun olacağını düşünmemiştim. ayda 1 istiyor adam ve erken gidersem resmen neden erken geldin bir sorun yoksa diyordevletemi gitsem o arada? yada sağlık ocağında görürler mi?
kaç haftalık olduk, aç kalırsam midem fena, her sabah 40 dk arabayla geliyorum işe, eşim sürüyor, evden çıkmadan kahvaltı yapamıyorum sabah aç karına tiroid ilacı içince 30 dk yemek yiyemiyorum çünkü. Her sabah mahvoluyor, 1 lokma ekmek yiyorum bazen. O biraz işe yarıyor gibi.Midem ağzımda beklıyorum sanki yataktan çıkarsam midem de çıkacak gibi
Gel ben güzel bir kahvaltı hazırlayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?