Güzel haberlerle gel inşallah..Slmlar, bugün kontrolüm var dua edin...
O zaman babasına çeksin bebegim
Bak şimdi nişanlıyız eşim iş çıkışı bize gelirdi
Ben mutfağa gidip çay koyana kadar bi bakardım ki
Oturduğu yerde uyumuş
Hele şimdi Bırak 7/24 uyur
Ben bazen karnıma hafif hafif dürtüyorum hadi kızım uyan bir tekme at diye
Eşim hemen kızıyor ; kızımı rahat bırak uyusun dokunma sakın diyor babasının kızı o diyor
Safiye Sultan ismini onermisİsmin neee
Begenemiyoruz hic bir ihtimal bile yok suanHeee şimdi gördüm
Var mı isim aklınız da
Cocugum direkt 50 yasinda bi dizide saclari kenardan gorunen şalın yakasina broş takan evin hanimi milletin cadisi kaynana modunda mi dogsun ayyNesini beğenmedin kız
her gebelikte oluyor tabiki canim 9 ay sürer az ya da çokNeden hep böyle şeyler oluyor
Yani her gebelikte kasım batması kasık ağrısı oluyor mu
Ben artık kurmaktan yoruldum
KuZum hayırlı haberlerle gel inşallahSlmlar, bugün kontrolüm var dua edin...
Benim ilk gebeliğim ya ben çok takıyorum galiba bilmiyorum ki evde oturup oturup kuruyorum galibaher gebelikte oluyor tabiki canim 9 ay sürer az ya da çok
Yatıya kalmadılar canımMisafirlere kahvaltı hazırladın mı kıss gelin
ElaSafiye Sultan ismini onermis
Ben hala isim bulamadımEla
Melis
Eliz
Umay
Masal
Derin
Deniz
Bir sürü seçenek var biraz araştır belki aklına yatar
Eskiden beğendiğin aklında kalan isim Yok mu
Uyanık gelin nasıl gönderdin kıss evden misafirleriYatıya kalmadılar canım
Kurtuldum yani kahvaltı hazırlamaktan
Cocugum direkt 50 yasinda bi dizide saclari kenardan gorunen şalın yakasina broş takan evin hanimi milletin cadisi kaynana modunda mi dogsun ayy
Valla kalmak istemediler ısrar ettik amaUyanık gelin nasıl gönderdin kıss evden misafirleri
Kalkıp biraz iş mi yapsam bende yat yat nereye kadar dimi
Zeynep ismini cok begenirdim eskiden. Ama gecen sene dogan butun kiz bebekler Zeynep oldu ve en yakinimda da eltim koydu malesef kaptilar ismi. Baska da hic eskiden beri begendigim isim yok. Bin tane isim ve anlamina baktm gecen gun ama yok begenemiyorumEla
Melis
Eliz
Umay
Masal
Derin
Deniz
Bir sürü seçenek var biraz araştır belki aklına yatar
Eskiden beğendiğin aklında kalan isim Yok mu
Malesef ben de ayni durumdayim canim isim begenemiyoruz.. esim de benden daha secici birimizin begendigini oburu begenmiyoBen hala isim bulamadım
Çok kararsızım
Kesinlikle o iste
Esma sultan gibi mi İstanbul lu gelindeki
Benim beğendiğim isimleri de eşim beğenmiyorZeynep ismini cok begenirdim eskiden. Ama gecen sene dogan butun kiz bebekler Zeynep oldu ve en yakinimda da eltim koydu malesef kaptilar ismi. Baska da hic eskiden beri begendigim isim yok. Bin tane isim ve anlamina baktm gecen gun ama yok begenemiyorum
Malesef ben de ayni durumdayim canim isim begenemiyoruz.. esim de benden daha secici birimizin begendigini oburu begenmiyo
Ya kizlar aslinda sorunumu cozdum ben. Acaba sadece ben mi boyleyim diger ogretmen arkadaslar siz de benim gibi misiniz? Bi isim begeniyoruz veya oneri geliyo hemen o isimde soyle bi ogrenci vardi yok koymam deyip eliyorum hemen
Bir tatlı yapsan hem komşu tabağı boş kalmazValla kalmak istemediler ısrar ettik ama
Aman iyi oldu zaten hiç halim yok iki gündür
Komşu yemek gönderdi tabağı bende dünden beri ne yapıcam da tabağını göndericem diye düşünüyorum
Derde bak Hey Allahım
Sende boşver işi yatalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?