2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Düzen li uykusu olan. Gazı olmayan sağlıklı. Sağlıklı bebekler rabbim nasip etsin aminnn (kız niye öyle diyon rabbimden istiyorsun en güzeli ni en mukenmelini iste )
Gözüm tok işte ne yapayım
Kıss o kadar çok uğraştı ki bebeğim tutanmak için annesine sağlıklı olsun yeter ki huysuzluğundan ağlasın ses etmem edemem
Tabi 7 ay sonra buraya gelip bu çocuk niye susmuyor tükendim artıkkk diye bağırmam dimi

Benimde karnim cikmaya basladi doktor cok hareketli bi bebek dedi ama yavas yavas hissetmeye baslariz zaten hamileligin en keyifli yani bence

Hehh işte demek istediğim tam olarak bu senin 2 .haftada. Yazacağın ilk şey nöbetçi anneler varmı bende bebisim okadar güzel uyudu ki maşallah bende uyumuşum olucak .inşallah sence hangisi

Aynı sorun bendede var tiroid ilacını içiyorum beklerken o zaman geçmiyor açlıktan

Aminnnn inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalımmmm

Benimde karnim cikmaya basladi doktor cok hareketli bi bebek dedi ama yavas yavas hissetmeye baslariz zaten hamileligin en keyifli yani bence

bence de öyle :)) tekmelerden uyuyamadığın günler gelicek diyolar, insanın inanası gelmiyo ::)

Hehh işte demek istediğim tam olarak bu senin 2 .haftada. Yazacağın ilk şey nöbetçi anneler varmı bende bebisim okadar güzel uyudu ki maşallah bende uyumuşum olucak .inşallah sence hangisi
O zaman babasına çeksin bebegim
Bak şimdi nişanlıyız eşim iş çıkışı bize gelirdi
Ben mutfağa gidip çay koyana kadar bi bakardım ki
Oturduğu yerde uyumuş
Hele şimdi Bırak 7/24 uyur
Ben bazen karnıma hafif hafif dürtüyorum hadi kızım uyan bir tekme at diye
Eşim hemen kızıyor ; kızımı rahat bırak uyusun dokunma sakın diyor babasının kızı o diyor

Evet canım ilk haftalar tam da öyle hissediyorsun.

Benim kocamı tarif etmişsin. Benimki de sürekli uyur. Bıraksam 24 saat uyanmaz. Ama ben 7 sesi mi binerim tepesine.. Kalk akşam oldu diye

Ya ben Demir’de kullanmıyorum. Son tahlilde fena çıkmadı demirim. Ona güvenerek kullanmıyorum. İnşallah sorun olmaz.

ben de başından beri hiç folik asit ve vitamin kullanmadım canım.
doktorum gerek yok dedi.
o yüzden hiç takılma.
amannn annelerimizin zamanında demir ilacı vitamin mi vardı?
turp gibiyiz çok şükür

Evet canım ilk haftalar tam da öyle hissediyorsun.

inşallah cok bekletmeden netleşir hareketler:)
kafamı karıştıran bişey de ikili taramada 12+6ydık. ultrasonda 13+3 çıktı ve 7.2cmdi.
ondan tam 10gün sonra cumartesi gittiğimde yaşlı bi doktordu 14+2de 7.3 ölçtü. 10günde hiçmi uzamadı bebek, mümkün değil dimi. kaldı ki kilosuna 100gr dedi. bu hafta için 100gr normalüstü bile..

Benim kocamı tarif etmişsin. Benimki de sürekli uyur. Bıraksam 24 saat uyanmaz. Ama ben 7 sesi mi binerim tepesine.. Kalk akşam oldu diye
Bi tek pazar izinli pazar günleri 12 kadar uyuturum
Ama kaldırana kadar resmen kavga ederiz Neler derim adama uyansın diye resmen tehdit filan ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…