- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Gözüm tok işte ne yapayımDüzen li uykusu olan. Gazı olmayan sağlıklı. Sağlıklı bebekler rabbim nasip etsin aminnn (kız niye öyle diyon rabbimden istiyorsun en güzeli ni en mukenmelini iste )
Benimde karnim cikmaya basladi doktor cok hareketli bi bebek dedi ama yavas yavas hissetmeye baslariz zaten hamileligin en keyifli yani bencegerçekten gazdan ayırt edilebiliyomuş. hala iddia etmiyorum bebek hareketi diye ama hissediyorum onun hareketleri :)) doktor cok hareketli dedi.. bilmiyorum belkide karnım da cok cabuk çıktı bunla da alakası olabilir. bebek leğen kemiğinin altında olurmuş başta.. benimki kocaman oldu şimdiden:)
Hehh işte demek istediğim tam olarak bu senin 2 .haftada. Yazacağın ilk şey nöbetçi anneler varmıGözüm tok işte ne yapayım
Kıss o kadar çok uğraştı ki bebeğim tutanmak için annesine sağlıklı olsun yeter ki huysuzluğundan ağlasın ses etmem edemem
Tabi 7 ay sonra buraya gelip bu çocuk niye susmuyor tükendim artıkkk diye bağırmam dimi
Aynı sorun bendede var tiroid ilacını içiyorum beklerken o zaman geçmiyor açlıktanBenim doktorum da ayda 1 çağırıyor. Ben dayanamayıp başka doktora gidiyorum.
kaç haftalık olduk, aç kalırsam midem fena, her sabah 40 dk arabayla geliyorum işe, eşim sürüyor, evden çıkmadan kahvaltı yapamıyorum sabah aç karına tiroid ilacı içince 30 dk yemek yiyemiyorum çünkü. Her sabah mahvoluyor, 1 lokma ekmek yiyorum bazen. O biraz işe yarıyor gibi.
Maşalllah
Canım benim kimsenin inanmasına gerek Yok
Sen hissediyorsan kime ne boşver
Bu dünyada bebeğin hareketlerini hissetmekten daha ötesi var mı ya
Allah ım hepimizin bebeğine sağlık versin
Sağlıkla gelsinler inşallah
Benimde karnim cikmaya basladi doktor cok hareketli bi bebek dedi ama yavas yavas hissetmeye baslariz zaten hamileligin en keyifli yani bence
O zaman babasına çeksin bebegimHehh işte demek istediğim tam olarak bu senin 2 .haftada. Yazacağın ilk şey nöbetçi anneler varmıbende bebisim okadar güzel uyudu ki maşallah bende uyumuşum olucak .inşallah sence hangisi
Heee şimdi gördümKizlar saka gibi hamilelik takviminin bana onerdigi isme bakin
Evet canım ilk haftalar tam da öyle hissediyorsun.Kızlar sürekli yazan biri değilim ve bu konuyu açıp gülünç duruma düşmek istemiyorum ama aranızda 15-16.haftalarda olup bebeğin hareketlerini seyirme şeklinde kelebeğin kanat çırpışı şeklinde hisseden yokmu ya? :) gaz farklı bişey ondan bahsetmiyorum da..
Benim kocamı tarif etmişsin. Benimki de sürekli uyur. Bıraksam 24 saat uyanmaz. Ama ben 7 sesi mi binerim tepesine.. Kalk akşam oldu diyeO zaman babasına çeksin bebegim
Bak şimdi nişanlıyız eşim iş çıkışı bize gelirdi
Ben mutfağa gidip çay koyana kadar bi bakardım ki
Oturduğu yerde uyumuş
Hele şimdi Bırak 7/24 uyur
Ben bazen karnıma hafif hafif dürtüyorum hadi kızım uyan bir tekme at diye
Eşim hemen kızıyor ; kızımı rahat bırak uyusun dokunma sakın diyor babasının kızı o diyor
Nesini beğenmedin kızKizlar saka gibi hamilelik takviminin bana onerdigi isme bakin
İyi bakalım canım Perşembe’ye pek bişey kalmadı-Piraye devletten bulabildiğim en erken randevuyu aldım,perşembe 10da gidicem bakalım. dediğin gibi 2gündür netten ultrason görüntüleri izlemekten gına geldi. çatlıcam mrktan
Ya ben Demir’de kullanmıyorum. Son tahlilde fena çıkmadı demirim. Ona güvenerek kullanmıyorum. İnşallah sorun olmaz.SEPTEMBER LOVE kuzum bu demir ilacı beni de cır cır yaptı yahu.
kabızlık bitti cır cır başladı hey Allah ım
Ya ben Demir’de kullanmıyorum. Son tahlilde fena çıkmadı demirim. Ona güvenerek kullanmıyorum. İnşallah sorun olmaz.
Evet canım ilk haftalar tam da öyle hissediyorsun.
Bi tek pazar izinli pazar günleri 12 kadar uyuturumBenim kocamı tarif etmişsin. Benimki de sürekli uyur. Bıraksam 24 saat uyanmaz. Ama ben 7 sesi mi binerim tepesine.. Kalk akşam oldu diye
Bende öyleyim kullandığım günden beri hemde baya Baya cırcır oldumSEPTEMBER LOVE kuzum bu demir ilacı beni de cır cır yaptı yahu.
kabızlık bitti cır cır başladı hey Allah ım
inşallah risklerin hepsi bitti, miniğin de çok iyi durumda der doktorun.Slmlar, bugün kontrolüm var dua edin...
İnşllh...inşallah risklerin hepsi bitti, miniğin de çok iyi durumda der doktorun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?