2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canlar biliyorsunuz ben hep yatıyorum.az önce çarşafın sarkmış azıcık düzelttim.bir baktım su gibi akıntı içinde dikişten kalan hafif kahve leke .birde sabah iç çamaşırını çıkarırken hafiften eğildim haliyle yine aynı.ay bebeğin suyu olabilr mi.ya da enfeksiyon.yarın kontrolüm var.ama sizdede var mı sorayım dedim.birde ben eşimin eski beyaz atletlerini kestirdim ütülettim.onu koyuyorum günlük ped yerine...Kızlar Kızlar ....nasıl olacak bilemedim.isim konusunda da kızımın ismi fatma mislina.ikiz kızlarım inşallah sağlıkla doğarlarsa kızım melis ben melina istiyorum.mislina melis melina düşünüyoruz bakalım

Benim beğendiğim isimleri de eşim beğenmiyor
Sinir oluyorum
Artık kızımı ismiyle sevmek istiyorum
Erken diyorlar ama bence erken değil isim seçmek için
SEPTEMBER LOVE senin kızın ismini mi çalsam
Bak yaaa gelde aşkla bakma

Eklentiler

• 15934F9D-F696-49F2-B988-A75E97CE0D21.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 46
  • A4F73C0D-15AF-4657-BFBB-64DE87254933.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 41
evet canim çok takma boşver üzüntü endişe hiç iyi gelmiyo ne anneye ne bebeğe. bi şey olmaz allahin izniyle herkes nasıl doguruyosa sende öyle dogurursun cani.m :)

Ben tiroid hastasıyım tiroid için doktora gittik
Ben devamlı soruyorum işte tiroidim bebeğe birşey yapar mı diye doktorun cevabı
Binlerce tiroid hastası kadın doğuruyor merak etme sende doğura bilirsin dedi

Evet ben de öyleydim hele ilk çocukta. Eşinle de bir türlü anlaşamamıştık. Onun beğendiği isimlerde sevmediğim özellikte öğrencilerim vardı. O olmaz bu olmaz diyip duruyordum. Aslında gençliğimden beri aklımda olan isim masal min di. Ama eşim şiddetle karşı çıkmıştı. Daha normal bir isim olsun diye tutturdu. Sonra da dayısı el attı olaya ve kızımın ismini Gözde koydu. Bu da ona en uyumlu olsun ye Gökçe olacak. Erkek olsaydı yine bir sürü tartışırdık heralde.

Bir tatlı yapsan hem komşu tabağı boş kalmaz
Bende biz yeriz dimi ya tv karşısında çok güzel olur
Keşke beraber olsaydık
Bu halimle neler hazırlardım
Benim halimden anlayanlara ihtiyacım var :)

Çal kuZum isim kardeşi olurlar
Anlamı neydi peki
Valla olabilir yani
İnşallah herşey yolundadır canım
Çok mu fazla akıntın
Bebeğin suyu olduğundan şüpheleneceğin kadar yoğun mu?
Anlamları ne canım
Melina ve mislina nın

Benim abim de dün Kevser olsun dedi
Fenalardayım

Canım sanki akıntıların artık koyulaşmasıngerekiyor. Dr a bir sor yarın.

Kız ismi Aylin çok klasik ama bence çok güzel isim. Tanıdığım bütün Aylin isimli kızlar çok zarifti. Bir de Elvin.

Ama sanki yanına ikinci bir isim istiyor gibi kuzum
Kayınpederim devamlı su diyor bebeğime
İki isim koyun Pera su olsun dediler
Bende kabul etmedim
Çünkü eğer iki isim koyarsam
Pera nın ya annemim ismini eklerim dedim
Ama doktorumuz annemimde arkadaşıydı o yüzden doğumda Allah nasip ederse göbek adı annemim adı olacak Aynur olacak inşallah

Bence Aynur güzel isim ben olsam direk Aynur koyardım. Benim annemin ismi Kezban yani ancak göbek adı olabilir :)

Melis ve Melina bayıldım gerçekten

Melina bal demek .mislina eshabı keyf deki 7 uyurlardan birinin ismi.adagım vardı.Türkçe anlamı bitane biricik demek...su gibi akıntı olayı na gelince kıvamlı degıl evet .kızımda da olmuştu ama,son zamanlara doğru olmuştu.bilemedim.doktorum zaten yoğun su olup olmadığı ultrasonda su miktarı ile anlaşılır.enfeksiyon içinde tahlil isteyecem artık.inşallah ikisi de temiz çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…