- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Benim beğendiğim isimleri de eşim beğenmiyor
Sinir oluyorum
Artık kızımı ismiyle sevmek istiyorum
Erken diyorlar ama bence erken değil isim seçmek için
SEPTEMBER LOVE senin kızın ismini mi çalsam
evet canim çok takma boşver üzüntü endişe hiç iyi gelmiyo ne anneye ne bebeğe. bi şey olmaz allahin izniyle herkes nasıl doguruyosa sende öyle dogurursun cani.m :)Benim ilk gebeliğim ya ben çok takıyorum galiba bilmiyorum ki evde oturup oturup kuruyorum galiba
Cocugum direkt 50 yasinda bi dizide saclari kenardan gorunen şalın yakasina broş takan evin hanimi milletin cadisi kaynana modunda mi dogsun ayy
Bak yaaa gelde aşkla bakmaBenim beğendiğim isimleri de eşim beğenmiyor
Sinir oluyorum
Artık kızımı ismiyle sevmek istiyorum
Erken diyorlar ama bence erken değil isim seçmek için
SEPTEMBER LOVE senin kızın ismini mi çalsam
evet canim çok takma boşver üzüntü endişe hiç iyi gelmiyo ne anneye ne bebeğe. bi şey olmaz allahin izniyle herkes nasıl doguruyosa sende öyle dogurursun cani.m :)
Evet ben de öyleydim hele ilk çocukta. Eşinle de bir türlü anlaşamamıştık. Onun beğendiği isimlerde sevmediğim özellikte öğrencilerim vardı. O olmaz bu olmaz diyip duruyordum. Aslında gençliğimden beri aklımda olan isim masal min di. Ama eşim şiddetle karşı çıkmıştı. Daha normal bir isim olsun diye tutturdu. Sonra da dayısı el attı olaya ve kızımın ismini Gözde koydu. Bu da ona en uyumlu olsun ye Gökçe olacak. Erkek olsaydı yine bir sürü tartışırdık heralde.Zeynep ismini cok begenirdim eskiden. Ama gecen sene dogan butun kiz bebekler Zeynep oldu ve en yakinimda da eltim koydu malesef kaptilar ismi. Baska da hic eskiden beri begendigim isim yok. Bin tane isim ve anlamina baktm gecen gun ama yok begenemiyorum
Malesef ben de ayni durumdayim canim isim begenemiyoruz.. esim de benden daha secici birimizin begendigini oburu begenmiyo
Ya kizlar aslinda sorunumu cozdum ben. Acaba sadece ben mi boyleyim diger ogretmen arkadaslar siz de benim gibi misiniz? Bi isim begeniyoruz veya oneri geliyo hemen o isimde soyle bi ogrenci vardi yok koymam deyip eliyorum hemen
Keşke beraber olsaydıkBir tatlı yapsan hem komşu tabağı boş kalmaz
Bende biz yeriz dimi ya tv karşısında çok güzel olur
Anlamı neydi pekiÇal kuZum isim kardeşi olurlar
İnşallah herşey yolundadır canımCanlar biliyorsunuz ben hep yatıyorum.az önce çarşafın sarkmış azıcık düzelttim.bir baktım su gibi akıntı içinde dikişten kalan hafif kahve leke .birde sabah iç çamaşırını çıkarırken hafiften eğildim haliyle yine aynı.ay bebeğin suyu olabilr mi.ya da enfeksiyon.yarın kontrolüm var.ama sizdede var mı sorayım dedim.birde ben eşimin eski beyaz atletlerini kestirdim ütülettim.onu koyuyorum günlük ped yerine...Kızlar Kızlar ....nasıl olacak bilemedim.isim konusunda da kızımın ismi fatma mislina.ikiz kızlarım inşallah sağlıkla doğarlarsa kızım melis ben melina istiyorum.mislina melis melina düşünüyoruz bakalım
Ama sanki yanına ikinci bir isim istiyor gibi kuzumBak yaaa gelde aşkla bakma
Bu ismin anlamı ne kızlar? Merissa koymuş arkadaşım arılar kraliçesi mi ne demekmiş?Bak yaaa gelde aşkla bakma
Benim abim de dün Kevser olsun dediEvet ben de öyleydim hele ilk çocukta. Eşinle de bir türlü anlaşamamıştık. Onun beğendiği isimlerde sevmediğim özellikte öğrencilerim vardı. O olmaz bu olmaz diyip duruyordum. Aslında gençliğimden beri aklımda olan isim masal min di. Ama eşim şiddetle karşı çıkmıştı. Daha normal bir isim olsun diye tutturdu. Sonra da dayısı el attı olaya ve kızımın ismini Gözde koydu. Bu da ona en uyumlu olsun ye Gökçe olacak. Erkek olsaydı yine bir sürü tartışırdık heralde.
Canım sanki akıntıların artık koyulaşmasıngerekiyor. Dr a bir sor yarın.Canlar biliyorsunuz ben hep yatıyorum.az önce çarşafın sarkmış azıcık düzelttim.bir baktım su gibi akıntı içinde dikişten kalan hafif kahve leke .birde sabah iç çamaşırını çıkarırken hafiften eğildim haliyle yine aynı.ay bebeğin suyu olabilr mi.ya da enfeksiyon.yarın kontrolüm var.ama sizdede var mı sorayım dedim.birde ben eşimin eski beyaz atletlerini kestirdim ütülettim.onu koyuyorum günlük ped yerine...Kızlar Kızlar ....nasıl olacak bilemedim.isim konusunda da kızımın ismi fatma mislina.ikiz kızlarım inşallah sağlıkla doğarlarsa kızım melis ben melina istiyorum.mislina melis melina düşünüyoruz bakalım
Pek anlamlı gelmiyorBu ismin anlamı ne kızlar? Merissa koymuş arkadaşım arılar kraliçesi mi ne demekmiş?
Kayınpederim devamlı su diyor bebeğimeAma sanki yanına ikinci bir isim istiyor gibi kuzum
Her gün bende hemde çok uzun zamandır varbugün kasık agrısı var benim ya batmada oluyo hafif sizde durumlar nasıl
Bence Aynur güzel isim ben olsam direk Aynur koyardım. Benim annemin ismi Kezban yani ancak göbek adı olabilir :)Kayınpederim devamlı su diyor bebeğime
İki isim koyun Pera su olsun dediler
Bende kabul etmedim
Çünkü eğer iki isim koyarsam
Pera nın ya annemim ismini eklerim dedim
Ama doktorumuz annemimde arkadaşıydı o yüzden doğumda Allah nasip ederse göbek adı annemim adı olacak Aynur olacak inşallah
Melis ve Melina bayıldım gerçektenCanlar biliyorsunuz ben hep yatıyorum.az önce çarşafın sarkmış azıcık düzelttim.bir baktım su gibi akıntı içinde dikişten kalan hafif kahve leke .birde sabah iç çamaşırını çıkarırken hafiften eğildim haliyle yine aynı.ay bebeğin suyu olabilr mi.ya da enfeksiyon.yarın kontrolüm var.ama sizdede var mı sorayım dedim.birde ben eşimin eski beyaz atletlerini kestirdim ütülettim.onu koyuyorum günlük ped yerine...Kızlar Kızlar ....nasıl olacak bilemedim.isim konusunda da kızımın ismi fatma mislina.ikiz kızlarım inşallah sağlıkla doğarlarsa kızım melis ben melina istiyorum.mislina melis melina düşünüyoruz bakalım
Sağol kuzum inşallah o günleride görürüzMelis ve Melina bayıldım gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?