Cok iyi anliyorum seni canim.mart ayinda bos gebelikten kurtaj oldum.6 haftalikken şupelendiler takibe aldilar git gel bikmistim.doktor kese 22 ml olursa kurtaja aliyoruz demisti.senin kesen kac ins.gorursun bebisini senKizla merhaba .şuan o kadar kötüyüm ki ağlamaktan helak oldum .tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum,çok korkuyorum.
Ne olur bana dua edin .7+4 günlük hamileyim .Kese bariz bir şekilde gorunuyo ama içi bomboş . O kadar üzgünüm ki anlatamam. Ne olur dua edin de içi dolsun bebegimle kalp atışıyla.
Hadi hayırlısıKızlaaaaaaaaaaaarrr
Doktordan geliyoruuuum..
Benim bu hastanelik mide bulantılarımın, hcg değerimin 4 er kat artmasının sebebini bugün öğrendik en azından yerini buldu.
Doktor karından net kalp atışı duyalım diye çağırmıştı. Kadın da afalladı "ben bi kese daha görüyorum yaaa" deyince ikimiz de şok.
Kadın bi o keseye bakıyor bi bu keseye bakıyor.
Önce biri dolu biri boş dedi sonra iyice bakınca "aaa yok yok bunda da bebek var ikisinin de kalp atışı var" dedi.
Mutlulukla beraber bi tedirginlik sardı beni.
Biri 7+1 diğeri 6+6
Birinin kesesi biraz bozuk o düşebilir de kalabilir de ona müdahale etmicez dedi.
Bol bol dinleneceksin öyle çok yorulmak felan yok dedi 20 gün sonra yine çağırdı.
Bizde durumlar böyle. :))))
Ayyyy cok sevindim ins saglikla boyle devam edrr bi problem olmazKızlaaaaaaaaaaaarrr
Doktordan geliyoruuuum..
Benim bu hastanelik mide bulantılarımın, hcg değerimin 4 er kat artmasının sebebini bugün öğrendik en azından yerini buldu.
Doktor karından net kalp atışı duyalım diye çağırmıştı. Kadın da afalladı "ben bi kese daha görüyorum yaaa" deyince ikimiz de şok.
Önce biri dolu biri boş dedi sonra iyice bakınca "aaa yok yok bunda da bebek var ikisinin de kalp atışı var" dedi.
Biri 7+1 diğeri 6+6
Birinin kesesi biraz bozuk o düşebilir de kalabilir de ona müdahale etmicez dedi.
Bol bol dinleneceksin öyle çok yorulmak felan yok dedi 20 gün sonra yine çağırdı.
Aynen erken gitmişsiniz, en azından hamile değilsin diyip göndermemiş benim ilk gittiğim dr göremedi senden daha erken gitmiştim yok hamile değilsin diyip göndermişti.. bir haftaya görünür..)KıZlar kese veya hamilelkik ultrasonda görenler kaç haftada gördü
Ben raz aceleci davrandım galiba
Bu gün tam 5 haftadayım gittim doktora
Karından da baktı alttan da baktı
Ama daha konuşmak için çok erken birşey göremiyorum
Haftaya pazartesi gel dedi
Canim ben de senin gbiyim kese 1.27cm kese boş bebek yok kalp atışı yok kese altında kanama var dedi lekelerim var biraz iki üç gündür ağlıyorum herkesten gizli güçlü durmaya çalışıyorum boş gebelik dedi hemennn senin kese ne kadarKizla merhaba .şuan o kadar kötüyüm ki ağlamaktan helak oldum .tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum,çok korkuyorum.
Ne olur bana dua edin .7+4 günlük hamileyim .Kese bariz bir şekilde gorunuyo ama içi bomboş . O kadar üzgünüm ki anlatamam. Ne olur dua edin de içi dolsun bebegimle kalp atışıyla.
Değilsin diyip göndermek daha da kötüAynen erken gitmişsiniz, en azından hamile değilsin diyip göndermemiş benim ilk gittiğim dr göremedi senden daha erken gitmiştim yok hamile değilsin diyip göndermişti.. bir haftaya görünür..)
Aynen o psikolojiyi atamadım zaten başka doktora gidiyorum daha oranın kapısından geçmem.. kanıma bile bakmadan öyle diyor kadın yaDeğilsin diyip göndermek daha da kötü
İnşallah haftaya görürüm
Tek tesselim yanımda yatan 25 aylık oğlum
Rabbim isteyen herkese versin
Kadın doktorlar sanki daha sert ?Aynen o psikolojiyi atamadım zaten başka doktora gidiyorum daha oranın kapısından geçmem.. kanıma bile bakmadan öyle diyor kadın ya
Ayyy cok güzel hayirli olsun.saglikla kucagina almak.nasip etsin rabbim.Kızlaaaaaaaaaaaarrr
Doktordan geliyoruuuum..
Biri 7+1 diğeri 6+6
Benim 5+1 de karindan gorundü ama cok kücuk.dedi doktor.gelisecek saglikli keseye benziyor dedi.bu persembe icin randevu verdi göruruz artik ogun dedi.bakalim kesenin ici görüncekmi.KıZlar kese veya hamilelkik ultrasonda görenler kaç haftada gördü
Ben raz aceleci davrandım galiba
Bu gün tam 5 haftadayım gittim doktora
Karından da baktı alttan da baktı
Ama daha konuşmak için çok erken birşey göremiyorum
Haftaya pazartesi gel dedi
Hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın ikisini deKızlaaaaaaaaaaaarrr
Doktordan geliyoruuuum..
Biri 7+1 diğeri 6+6
Allah yardimcin olsun canim zor bir durum seninkide.insan böyle zamanlarda annesine ihtiyac duyuyor aslinda kusmeyp bir hatrini sorsaydi.ben sansliyim annemle yakin oturuyorum destek oluyo bana.benimde basim yastiktan kalkmiyo tansiyonum dusmeye basladi 2 gundur.annem babam olmasa napardim.bayilip kalmaktan korkuyorum.Kızlar ben çok kötüyüm hayattan soğudum depresyon da başladı kimseyi görmek istemiyorum kimseyle konuşmak da istemiyorum bulantılar beni mahvetti tek başıma çok zor durumdayım. Sabah oğlumla birlikte hastaneye gittim serum taktırdım o da yanımda oturdu bitene kadar . Bütün bunların üstüne memleketten döneli 9 gün oldu annemi aramamıştım bugün aradım açmadı ama döndüm döneli o da beni hiç aramadı nasılsın diye sormadı teyzeme sordum bana küsmüş. Benim dersim çektiğim bana yetiyor ben bu durumdayken yalnızken bir de bana küsüyor ve ben bir de buna canımı sıkıyorum yeter artık gerçekten. Günlerdir hiçbir şey yemedim eşimi bile akşam 2 saat falan görüyorum yoğun çalışıyor tek başıma mücadele etmeye çalışıyorum. Benden başka kim vardır acaba kimsesi olmayan çocuğuyla birlikte tek başına hastane köşesinde serum yiyen
Ayyyy cok sevindim ins saglikla boyle devam edrr bi problem olmaz
Darisi benim basima benimde hcg 3-4 kat artiyor ay heyecanlandim
Allah razı olsun canım hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza..Ayyy cok güzel hayirli olsun.saglikla kucagina almak.nasip etsin rabbim.
Amin inşallah 20 gün sonra belli olacak bakalım inşallah biri bizi bırakıp gitmez..Hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın ikisini de
Ben de o durumdayım canım.Kızlar ben çok kötüyüm hayattan soğudum depresyon da başladı kimseyi görmek istemiyorum kimseyle konuşmak da istemiyorum bulantılar beni mahvetti tek başıma çok zor durumdayım. Sabah oğlumla birlikte hastaneye gittim serum taktırdım o da yanımda oturdu bitene kadar . Bütün bunların üstüne memleketten döneli 9 gün oldu annemi aramamıştım bugün aradım açmadı ama döndüm döneli o da beni hiç aramadı nasılsın diye sormadı teyzeme sordum bana küsmüş. Benim dersim çektiğim bana yetiyor ben bu durumdayken yalnızken bir de bana küsüyor ve ben bir de buna canımı sıkıyorum yeter artık gerçekten. Günlerdir hiçbir şey yemedim eşimi bile akşam 2 saat falan görüyorum yoğun çalışıyor tek başıma mücadele etmeye çalışıyorum. Benden başka kim vardır acaba kimsesi olmayan çocuğuyla birlikte tek başına hastane köşesinde serum yiyen
Kızlaaaaaaaaaaaarrr
Doktordan geliyoruuuum..
Biri 7+1 diğeri 6+6
İnşallah bizi bırakmazlarsa canım :)Hayırlısıyla doğsunlar o zaman :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?