2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Büyük bir risk Yok sonucunda
İnşallah detaylı ultrasondan sonra için daha rahat eder

Tabiki bak kendi ilacini kendin bulmussun canm.. bazen de tam tersi oluyo hersey allah tan onun gucunun siniri yok bunu hepimiz biliyoruz ben inaniyorm hicbi sknti cikmicak insallah.. kendini uzup hamileligini zehir etme kendine..

çok geçmiş olsun kızlar inşallah test sonuçlarınız iyi çıkacak ve bu günü çok şükür yokmuş kötü bir şey diye unutmaya çalışacağız. bende çok dua edeceğim sizlen için... Allah sağlık versin yavrularımıza.

Kizlar size bsy daniscm.. benm tam gobegimin alti hani doktorun ultrasonla bebege baktigi yer varya orasi icten ice aciyo sizce nedendir gaz sancisi midir acaba?? Kasiklarimda hic bi sizlama yok sadece o dedgm ultrason icin krem suruyolar ultrasonla bakiyolar ya orasi aciyo

Canim cok sevindim son duruma detaylida insallah guzel seyler soylucek doktorun bende bi tek 2li yaptirdim bi ayrintili yapticam ilk gebeligimdede oyle yapmistim ne kadar cok test yaptirirsak o kadar kafa karisiyo malesef bak tanidiginda anlatmis sana bu testlerin sonucu kesin degil zaten

Sanırım rahmin büyüyor. Başka ne sebep olabilir ki? Göbek fıtığı yoksa?

Sanırım rahmin büyüyor. Başka ne sebep olabilir ki? Göbek fıtığı yoksa?
Gobek fitigi olsa simdiye kadar bisekilde cikardi demi bu yasima kadar.. ben de anlayamadm yani rahim buyuyo ondan herhlde diyorm ama insan panik oluyo hele de ilk olunca cok acemiyiz

Beyindeki olusumlarla alakali bi anormali.Yanilma payi oldugunu dusunmuyorum.Hem oglumdada yasadigim icin hem 3 farkli doktor baktigi icin.Teki yanildi diyelim digeride mi yanildi.Cumaya randevu almistim Gataya ama esim gorevde oldugu icin haftaya carsambaya erteledim.Tek gitme neyle karsilasacagini bilmiyosun dedi bekle beraber gidelim diyince erteledim.Gatanin gorusune gore nifty yaptiricam.beklemedeyim...

Neler olmuş böyle sabah ne guzel başlamıştık.
Kizlar ne kadar çok test okadar çok kafa karışıklığı lütfen kalbinizi ferah tutun. Ben hiçbir testi kabul etmedim.ayrıntılı ultrason bile düşünmüyorum. Ben rabbimden hayirli saglikli evlat diledim. Ki hepimiz öyle istedik.
Ve bu testlere sonuçta kesin güven yok.
Lütfen bol dua .Ve bebeğiniz için bol sadaka verelim. Gerekirse kurbanlar kestirelim. Rabbime emanet edelim.
@4 body 1soul canim nasil bir teşhis koydular bilemiyorum ama hadi diğer evlatlarinada aynı şeyi söylemişler ama evlatlerin saglikli diyorsun. Buda saglikli insallah. Ben buna inanıyorum.

kızlar hayırlı akşamlar sizlere bir şey şırnak istiyorum kalp çarpıntısı yaşıyor musunuz kalbim çok hızlı atıyor kardiyologa gittim kalpte titreme vardı normal hamilelikte dedi..canım sıkıldı ilk hamileligimde olmadı böyle bir şey

Normal çoğumuzda oluyor merak etme tansiyon düşüklüğüde olabilir

Benim arkadaşım normal dogum için hastaneye gitti .suni sanci vs açılma olmadi sonra bekkerken bebek kakasini yapti kalp atışı yavasladigi icin direk sezaryana aldilar nasıl olmuşsa bebek 40 sn.oksijen siz kalmis beyne gitmemis ve bebekte mutlaka hasar bırakacağını soyledi doktor arkadaşım hiç takmadi sadece. Doktor doktor kontrolleri yaptir di namaz kıldı dua etti sonuç maşallah doktor bile şaşırdı mucize dedi 40 sn oksijensiz kalip hiç hasar almaması rabbim e sığın yeter ki hiç birşey olmaz rabbim kendine halis kul peygamberimize hayırlı ümmet bizlere hayırlı evlat olmalarini nasip etsin ilim irfan sahibi olsunlar öğrendikleri ilmi yasamayi nasip etsin yaradanim inşallah duam hep bu sağlıklı sıhhatli hamilelik sağlıklı sıhhatli dogum herkese de banada nasip etsin

Yani mesela anlamak istedigim nokta su canim. Kalpte ya da bagirsakta ultrasonla bakarken parlama varsa down sendromundan supheleniliyor, ama normal bebeklerde de parlama olabiliyor. Senin durumunda beyinde gordukleri anormallik de kesin bulgu mu, o anormallige sahip olan bebeklerin %97sinde zeka geriligi olmasi kesin mi? Yoksa gordukleri terslik parlamada oldugu gibi yanilma payi olan birsey mi? Bir de bahsettigin durum fiziksel bir anomali mi yoksa genetik bir hastalik mi? Teshis ne tam olarak? Cuma gunu Ataturk egitim arastirmada randevum var 15:10 da, Ali beye detayli ultrason icin randevu alabilirsem diye gidicem. Istersen cikista seninle gelebilirim Gata'ya, ya da daha oncesindeyse randevun? O kadar erteleyince huzursuz olursun belki?

Hepinize Teşekkür ederim kızlar
Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

kızlar çok geçmiş olsun.Icinizi ferah tutun dualarımız sizinle umarım yanılır doktorlar

Kızlar çok kötüyüm ağlamaktan mahvoldum
4lü test sonucum riskli çıktı
Canım lütfen moralini yüksek tut 2li testin iyi çıkmış. Bu testler net sonuç vermiyor ki. Ben sadece 2li testi yaptırdım içlerinde güvenirliği en yüksek olan oymuş 2li iyi çıkınca 3lü 4lü yaptırmaya gerek yok diye yönlendirdi doktorum. Bebeğin inş sağlıklıdır hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inş..

Hayırlı geceler arkadaşlar. Bu aralar pek girip okuyamıyorum. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Perşembe günü randevum var. İnşallah her şey yolundadır ve cinsiyetini de öğrenebilirim. Günler geçmek bilmiyor...

Günaydın arkadaşlar, yüreğinizi ferah tutun Rabbim bu melekleri rahmimize koymuşsa onların yaşayacağı bir ömürleri var, yazılmış bir kaderleri var, sağlıklı yada sağlıksız eğer kalbi pıt pıt atıyorsa rahmimizdeyken bizi bırakmadıysa Rabbimin onlara biçtiği bir ömür var demek ki, onlar bize emanet her şekilde kabul etmemiz lazım, bizim ahiret biletlerimiz onlar imtihanlarımız. Allah hiç birimize kaldıramayacağımız yük yüklemesin, inşllh bu kuruntuların hepsi boş çıkar ve sağsalim alırız kucaklarımıza. Doğacak çocuğun aklı başına gelene kadar ne gibi problemlerinin olduğunu anlayamayacağız, yaşayıp göreceğiz her şeyi o yüzden boşverin doktorlar testler ne diyorsa desin. Biz yaşayıp göreceğiz her şeyi. Rabbim evlatlarımıza Şafi isminin hürmetine şifa versin.

Canım ben de aynı şeyi yaşıyorum. İlkinde böyle bir şey yaşamamıştım.

Parlama gibi degilde beyin yapisi farkliligi.Oglumun beyin kivrimlari bizimkinden farkli.Bebektede bu goruldu.Genetik olarak akrabalarimizdaki bebeklerde boyle bisey gorulmedi.Ilk oglumda goruldu.O da sansliymiski saglikli dogdu.Kizimda korkumdan ozellikle baktirmistim yoktu.Simdi bu bebekte var.Olasilik olarak iki kardeste olmasi milyarda trilyonda bir ihtimal dediler doktorlar bile sasirdi nasil olur diye.Eger saglikli dogarsa ustun zekali olacagini biliyorum.%97lik oranida oglumda zekai tahir de riskli gebelikte belirtmislerdi.Bu oran nedeniyle almak istemislerdi.
Guzel dusuncen icinde tsk ederim Allah razi olsun.Erteleme nedenimin biride haftaya kadar bebek biraz daha buyuyecek belki beyin yapisi duzelir tabiki bu tamamen benim dusuncem bi ihtimal diyorum.Bunun icin beklicem.O zamana kadarda ozel bi doktor arastircam iki hastane iki doktorla yurutmeye karar verdik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…