Tüm gece sabaha kadar kıvrandım durdumParlama gibi degilde beyin yapisi farkliligi.Oglumun beyin kivrimlari bizimkinden farkli.Bebektede bu goruldu.Genetik olarak akrabalarimizdaki bebeklerde boyle bisey gorulmedi.Ilk oglumda goruldu.O da sansliymiski saglikli dogdu.Kizimda korkumdan ozellikle baktirmistim yoktu.Simdi bu bebekte var.Olasilik olarak iki kardeste olmasi milyarda trilyonda bir ihtimal dediler doktorlar bile sasirdi nasil olur diye.Eger saglikli dogarsa ustun zekali olacagini biliyorum.%97lik oranida oglumda zekai tahir de riskli gebelikte belirtmislerdi.Bu oran nedeniyle almak istemislerdi.
Guzel dusuncen icinde tsk ederim Allah razi olsun.Erteleme nedenimin biride haftaya kadar bebek biraz daha buyuyecek belki beyin yapisi duzelir tabiki bu tamamen benim dusuncem bi ihtimal diyorum.Bunun icin beklicem.O zamana kadarda ozel bi doktor arastircam iki hastane iki doktorla yurutmeye karar verdik.
Canımm iki haftaya kadar ayrıntılı ultrasona gireceksin ZAtenTüm gece sabaha kadar kıvrandım durdum
Gözümün önüne test sonucu geldi ağladım ağladım..
Nifty testi yaptırıp yaptırmamak arasındayım karar veremiyorum.
Senin yazdıklarına yakınını bizzat en yakınım da yaşıyorum diyebilirim
Abimin eşi 6 sene önce yeğenime hamileyken herşey gayet yolundaydı tüm testler ayrıntılı ultrason
Ve Antep’in en iyi doktoru yaptırdı doğumunu
Normal Doğum istiyordu doktor da uygun buldu.4,5 kilo bebeği normal Doğum yaptırdı yengemin bir çok dikişi oldu bebeği vakumla çektiklerinden ve çok zor bir Doğum olduğundan yeğenim de bir takım sorunlar oluştu.
Başta fark edilmedi ama yaşı ilerledikçe dikkat dağınıklığı,aşırı unutkanlık,hırçınlığı vs vs
Kaç kreş kaç anaokulu kaç kolejden atıldı hatırlamıyorum bile 1.sınıfa 2.kez gidiyor.
Terapiler,psikiyatri,özel eğitim çocuk için yapmadıkları şey kalmadı kalmıyor..
Bu arada çocuğa da zekasıyla ilgili kötü teşhis konulmadı hatta üstün zekalı IQ su çok yüksek bir çocuk denildi.
Ve akraba evliliği de değiller
Demem o ki Allah dilerlerse herşey olur
Bende diğer arkadaşlar gibi bu testler güvenilir bulmuyorum ama insanın içine bir şüphe girdi mi toparlanması zor oluyor.
İnşallah korktuklarımızı yaşamayız canım
Allah hayirlisini versinTüm gece sabaha kadar kıvrandım durdum
Gözümün önüne test sonucu geldi ağladım ağladım..
Nifty testi yaptırıp yaptırmamak arasındayım karar veremiyorum.
Senin yazdıklarına yakınını bizzat en yakınım da yaşıyorum diyebilirim
Abimin eşi 6 sene önce yeğenime hamileyken herşey gayet yolundaydı tüm testler ayrıntılı ultrason
Ve Antep’in en iyi doktoru yaptırdı doğumunu
Normal Doğum istiyordu doktor da uygun buldu.4,5 kilo bebeği normal Doğum yaptırdı yengemin bir çok dikişi oldu bebeği vakumla çektiklerinden ve çok zor bir Doğum olduğundan yeğenim de bir takım sorunlar oluştu.
Başta fark edilmedi ama yaşı ilerledikçe dikkat dağınıklığı,aşırı unutkanlık,hırçınlığı vs vs
Kaç kreş kaç anaokulu kaç kolejden atıldı hatırlamıyorum bile 1.sınıfa 2.kez gidiyor.
Terapiler,psikiyatri,özel eğitim çocuk için yapmadıkları şey kalmadı kalmıyor..
Bu arada çocuğa da zekasıyla ilgili kötü teşhis konulmadı hatta üstün zekalı IQ su çok yüksek bir çocuk denildi.
Ve akraba evliliği de değiller
Demem o ki Allah dilerlerse herşey olur
Bende diğer arkadaşlar gibi bu testler güvenilir bulmuyorum ama insanın içine bir şüphe girdi mi toparlanması zor oluyor.
İnşallah korktuklarımızı yaşamayız canım
Kramp yada kasla ilgili gecici bi problemdir merak etmeGünaydın kızlar.dün akşam sağ ayak bileğinden bacağıma doğru ağrı girmişti.umursamadım.kramp yada ters yatmış olabilirim diye düşündüm.ama gece unutmadı.lavaboya zor gittim.şimdide hafiften var.bakıcı yağladı.tülbent sardı.sağlam olsam doktora gidecem hemen ama işte dikişten dolayı biliyorsunuz sürekli yatıyorum.doktora gitmek işkence....
Allah iki arkadaşımızın ve bütün hepimizin bebişlerin sağlıkla gelmesini nasip etsin inşallah
Nurbal bildiğim kadarıyla 2 li yapmıştı
Düşük çıkmıştı
Doktoralar 2 iyi çıkınca diğerlerini gerek duymuyorlar ama Nurbaldan demek İstemişler
Kızlar merhaba bugun doktor kontrolum vardı cinsiyeti öğrendik kızım olacakmış :) ya ama ikili testimde risk düşük ama kan degerimde yukseklik varmış o yuzden uclu test için kan verdim cok canım sıkıldı bu duruma.oglumda uclu test yaptırmamıştı.birdahaki ay detaylı ultrasona gonderdi siz gidicekmisiniz fiyatıda cok tuzlu gitmeye gerek varmı bilemedim siz neyapacaksınız
Sizlerden ileryen zamanlarımız hakkında bilgi almak için arada sırada yazışmalarınızı okuyorum.Allah hayirlisini versin
Ama benim problem testler degil ultrasonda bu farkliligin acikca gorulmus olmasi.Testte cikmis olsa bu kadar dikkate almazdim belkide
Zaten kani dun verdim 15 gun sonra cikacak sonuc
Allah akrabanada yardim etsin ins
Aynı şeyleri yaşıyoruz senle akşamdan beri keyfim YokCidden tadım tuzum yok,sizlerle kader birliği yaptık en başındna beri birlikte güldük,birlikte telaşlandık.. şuan benim en sevdklerimden4body1soul mutsuz güzel haberler için rabbime yalvarıyorum.. cidden kendi başıma gelmiş gibi tabiki tahminde bulunamam ama çok yakın bir arkadaşıma olmuş kadar üzgünüm.. ama bi yandanda içim çok rahat,hiçbişey olmayacak diyor.. Dualarla uyandım bugün. arkadaşlar hepimiz hepimize edelim
Dun bana yazmisti geziyo kocasiyla heralde yada motoru aldiysa iki saatligine tepesinde havalaniyodur
Bol bol su iç ve sakız cigne bende yaşadım .şuan yaşamıyorum geçmiş olsungünaydın kızlar rabbim ne sıkıntısınız varsa geçirsin inşallah
bende sabah kulak tıkanmasıyla uyandım delircem ya
Sağol kuzum içiyorum magnezyumu.ama üşütmüş gibiyim.Kramp yada kasla ilgili gecici bi problemdir merak etme
Banada gecen kramp girdi iki gun zor bastim bacagimin ustune sonra gecti
Magnezyum ilacin varsa duzenli ic malesef ben icemiyorum yutma problemim var
Belki söyleyeceklerimden hoşlanmayalar olabilir ama önemli değil benim içinCanımm iki haftaya kadar ayrıntılı ultrasona gireceksin ZAten
Eğer ondan sonrada için rahat etmezsen nifty testini yaptıra bilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?