2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Tüm gece sabaha kadar kıvrandım durdum
Gözümün önüne test sonucu geldi ağladım ağladım..
Nifty testi yaptırıp yaptırmamak arasındayım karar veremiyorum.
Senin yazdıklarına yakınını bizzat en yakınım da yaşıyorum diyebilirim
Abimin eşi 6 sene önce yeğenime hamileyken herşey gayet yolundaydı tüm testler ayrıntılı ultrason
Ve Antep’in en iyi doktoru yaptırdı doğumunu
Normal Doğum istiyordu doktor da uygun buldu.4,5 kilo bebeği normal Doğum yaptırdı yengemin bir çok dikişi oldu bebeği vakumla çektiklerinden ve çok zor bir Doğum olduğundan yeğenim de bir takım sorunlar oluştu.
Başta fark edilmedi ama yaşı ilerledikçe dikkat dağınıklığı,aşırı unutkanlık,hırçınlığı vs vs
Kaç kreş kaç anaokulu kaç kolejden atıldı hatırlamıyorum bile 1.sınıfa 2.kez gidiyor.
Terapiler,psikiyatri,özel eğitim çocuk için yapmadıkları şey kalmadı kalmıyor..
Bu arada çocuğa da zekasıyla ilgili kötü teşhis konulmadı hatta üstün zekalı IQ su çok yüksek bir çocuk denildi.
Ve akraba evliliği de değiller
Demem o ki Allah dilerlerse herşey olur
Bende diğer arkadaşlar gibi bu testler güvenilir bulmuyorum ama insanın içine bir şüphe girdi mi toparlanması zor oluyor.
İnşallah korktuklarımızı yaşamayız canım

Günaydın kızlar.dün akşam sağ ayak bileğinden bacağıma doğru ağrı girmişti.umursamadım.kramp yada ters yatmış olabilirim diye düşündüm.ama gece unutmadı.lavaboya zor gittim.şimdide hafiften var.bakıcı yağladı.tülbent sardı.sağlam olsam doktora gidecem hemen ama işte dikişten dolayı biliyorsunuz sürekli yatıyorum.doktora gitmek işkence....

Canımm iki haftaya kadar ayrıntılı ultrasona gireceksin ZAten
Eğer ondan sonrada için rahat etmezsen nifty testini yaptıra bilirsin

Allah hayirlisini versin
Ama benim problem testler degil ultrasonda bu farkliligin acikca gorulmus olmasi.Testte cikmis olsa bu kadar dikkate almazdim belkide
Zaten kani dun verdim 15 gun sonra cikacak sonuc
Allah akrabanada yardim etsin ins

Kramp yada kasla ilgili gecici bi problemdir merak etme
Banada gecen kramp girdi iki gun zor bastim bacagimin ustune sonra gecti
Magnezyum ilacin varsa duzenli ic malesef ben icemiyorum yutma problemim var

Kızlar merhaba, annem doktor ve bircok doktor tanıdıgımız var 2li iyi ise 3lü teste gerek yok diye birsey soz konusu degil. Tum doktorlar hem 2li hem 3lü testleri yaptırıyor hatta devlet hastanelerinde sana sormadan direkt yönlendiriliyorsun. Ama elbette bu testler matematiksel olasılıktan baska birsey degil kesin sonucu asla vermiyorlar, bu nedenle kötü cıkanlar nolur gönlünüzü ferah tutun, rabbim iyi olasılıgı yazmıs olsun bizlere insallah.

Allah hayirlisini versin
Ama benim problem testler degil ultrasonda bu farkliligin acikca gorulmus olmasi.Testte cikmis olsa bu kadar dikkate almazdim belkide
Zaten kani dun verdim 15 gun sonra cikacak sonuc
Allah akrabanada yardim etsin ins
Sizlerden ileryen zamanlarımız hakkında bilgi almak için arada sırada yazışmalarınızı okuyorum.
Dün okuduklarım karşısında Allaha sizin ve karnınızdaki bebeğiniz için çook dualar ettim.
Rabbim inşallah sizleri ferahlığa ulaştırır evladınızı sağ salim doğmasını nasip eder
Rabbim hiçbirimize çekemeyeceği yük yüklemesin
Allah evlatlarımızı bize bağışlasın kimseyi evladıyla sınamasın,evlatsızlık çok zor evlatla sınanmak daha zor
Rabbim yar ve yardımcınız olsun Şafi ismiyle bebeğinize şifa versin

Cidden tadım tuzum yok,sizlerle kader birliği yaptık en başındna beri birlikte güldük,birlikte telaşlandık.. şuan benim en sevdklerimden 4body1soul mutsuz güzel haberler için rabbime yalvarıyorum.. cidden kendi başıma gelmiş gibi tabiki tahminde bulunamam ama çok yakın bir arkadaşıma olmuş kadar üzgünüm.. ama bi yandanda içim çok rahat,hiçbişey olmayacak diyor.. Dualarla uyandım bugün. arkadaşlar hepimiz hepimize edelim

Aynı şeyleri yaşıyoruz senle akşamdan beri keyfim Yok
Buraya bile yazmak istemiyorum
Dün o kadar doldum ki eşimle konuştum ona anlattım
Oda sağolsun dinledi üzülüp dua ettik beraber
Allah ım bütün bebişlerimizi korusun

günaydın kızlar rabbim ne sıkıntısınız varsa geçirsin inşallah
bende sabah kulak tıkanmasıyla uyandım delircem ya

Şimdi bende 3 lü test sonucum için aradım elim titreye titreye çok şükür normal çıkmış 2 hafta sonra konturole çağırdı. Burda diğer arkadaşların dedigi gibi mart annleri güçlü annelerimiz ve güçlü bebeklerimiz var kanamalar kusmalr vs. Bir çok badireleri birlikte atlattık ben inanıyorum ve namazalrim da hepimiz için dua ediyorum inşallah bebeklerimiz saglikli sıhhatli akıllı fikirli zekalı. Ayipsiz kusursuz olsun. Diye inşallah güzel günler bizi bekliyor içimizi ferah tutalım

Kramp yada kasla ilgili gecici bi problemdir merak etme
Banada gecen kramp girdi iki gun zor bastim bacagimin ustune sonra gecti
Magnezyum ilacin varsa duzenli ic malesef ben icemiyorum yutma problemim var
Sağol kuzum içiyorum magnezyumu.ama üşütmüş gibiyim.

SEPTEMBER LOVE burdayım canım. Benim de tadım tuzum keyfim yok. Dün bir baktım buralara gördüm yazılanları canım daha da sıkıldı. Cidden bu topikteki anneler çok çekti. Herşey gönlümüzce olur inşallah. Kendi derdimden utandım dünden beri. Bulantı falan da neymiş sağlık versin allah bebeklerimize

Canımm iki haftaya kadar ayrıntılı ultrasona gireceksin ZAten
Eğer ondan sonrada için rahat etmezsen nifty testini yaptıra bilirsin
Belki söyleyeceklerimden hoşlanmayalar olabilir ama önemli değil benim için
Doktorlara olan güvenimi kaybettim
Gebeliğimin başından beri sık doktor değiştirmek zorunda kaldım
Antep Mardin arası malum
Hepsi bişey söyledi kimi düşük riskin var kimi YÖK dedi
Kimi bebeğin eşi aşağıda kimi öyle bişey YÖK dedi
4lü testte iyi çıkmayınca hemen testlere sevk etmeler orta da bize göre ciddi meblağlar vs vs
Ben test falan yaptırmamayı hatta ayrıntılı ultrason bile yapmamayı düşünüyorum şimdilik
Zaten herkes istatistiksel bir veri olduğunu kesinlik taşımadığını söylüyor
Benim 2li testim iyiydi inanıyorum ki bebeğim sağlıklı ve bir sorun yok
Varsa da başım gözüm üstüne Rabbimden gelen herşeye..
Belki de başından beri ben ve eşim çok sakındığımız için rahat bi gebelik yaşayamadım
Neredeyse her hafta doktora gittik
Dün bile sonuç konuşmaya gittiğimizde bize ücret ödetip muayene etti doktor anlamsızca zaten geçen hafta muayene olmuştum
Eee ne alaka tekrar muayene ediyorsun ki sana durumu konuşmaya geldik
Herkes aynı değil evet ama ben Mardin de iyi doktor bulamadım hatta Antebe gitmeyi bile düşünüyorum ilerleyen zamanlar da
Boşuna sevmedim burayı demiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…