Canım 2li testin iyi çıkmış. Bunlar sadece olasılık. Bu yüzden hemen moralini bozma. İnşallah bir sorun yoktur.Kızlar çok kötüyüm ağlamaktan mahvoldum
4lü test sonucum riskli çıktı
Bulantımı bile hissetmiyorum ağlamaktan üzülmekten bebeğime bişey olmasın yeter ki
Çok kötüyüm nefes bile almak zor geliyor
Allah yardımcımız olsun
Sanırım en zoruda buymuş[/QUOTE Canım yaş büyük olunca riski çok etkiliyomuş biyokimya nasıl birde burun kemiği falan önemliymiş inşallah saglıcakla dogar benim risk dusuk yazıyor kagıdımda ama bi kan değerim yuksek cıkmış biyokimyada yani o yuzden üçlü yaptırıyo benimde canım sıkıldı
Bence git canım detaylı usg önemli bence.Kızlar merhaba bugun doktor kontrolum vardı cinsiyeti öğrendik kızım olacakmış :) ya ama ikili testimde risk düşük ama kan degerimde yukseklik varmış o yuzden uclu test için kan verdim cok canım sıkıldı bu duruma.oglumda uclu test yaptırmamıştı.birdahaki ay detaylı ultrasona gonderdi siz gidicekmisiniz fiyatıda cok tuzlu gitmeye gerek varmı bilemedim siz neyapacaksınız
Öncelikle hayırlı olsun Canım sağlıkla gelsin bütün bebeklerimiz inşallahKızlar merhaba bugun doktor kontrolum vardı cinsiyeti öğrendik kızım olacakmış :) ya ama ikili testimde risk düşük ama kan degerimde yukseklik varmış o yuzden uclu test için kan verdim cok canım sıkıldı bu duruma.oglumda uclu test yaptırmamıştı.birdahaki ay detaylı ultrasona gonderdi siz gidicekmisiniz fiyatıda cok tuzlu gitmeye gerek varmı bilemedim siz neyapacaksınız
Canım hem kendini hemde kızçeni üzmeHepinize Teşekkür ederim kızlar
Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Defneeeeof en zor kisimlardan biri isim secmek!
Sen içini ferah tut, iyi düşün iyi olsun. Insallah saglikli sihhatli bir sekilde kucagina alirsin bebegini.Oglum bu rahatsizlikta olan bebeklerde sadece %3 u saglikli doguyomus.%3 luk dilime girdigi icin saglikli.%97 zihinsel engelli olacakti
3 lu test icin kani daha bugun verdim sonuc 10 gun sonra cikacak.Ultrasonda goruldu bebegin problemi.Zaten ayrintili gibi gelismis bi cihazla bakildi
Daha iyi hissediyorum zatenCanım hem kendini hemde kızçeni üzme
Allah’ın izni hiç birşey olmayacak
İkili testine güven
Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Yaşadığın korkuları tahmin edebiliyorum. Şimdi aynı yolu yürümek daha zor geliyor sana. Çünkü zorluğunu biliyorsun. Rabbim açılan ellerini de gönlünü de boşçevirmwz inşallah. Hepimiz senin için dua edeceğiz. Allah’ın izniyle sağlıkla doğacak bu kızçen de. Yürekten inanıyorum buna.Doktorun radyolojideki ultrason bolumune yonlendirdi 3 lu icin.orda ultrasonda olcumler yapilirken sekretere dedi su doktoru cagir bu doktoru cagir diye.Bi problem mi var dedim hayir dedi.Diger doktorlar geldi tek tek hepsi inceledi o an anladim oglumdada vardi diye
ins canim Allah kimseye yasatmasin
cok tskler
cok tskler
2 lide problem yoktu ama soyleki oglumdada 2 li iyiydi uclu riskliydi.Oyuzden ikiliyi ben dikkate almamaistim pek
Oyle kotuyumki laboratuvar sefiyle gorustum iki kardeste de olmasi milyarda trilyonda bir ihtimalmis ve ben bu ihtimali tutturdum malesef..
Millet dogurup dogurup sokaga atarken ben uzerine titriyorum ondan mi kaynaklaniyo napiyo.
Dun oglumun ogretmeni cagirmisti bugun icin randevulasmistik.Oglumu ovdu ovdu o ovdukce ben agladim agladim.Erkek oldugu icin beni anlamasi imkansizdi.Oyle kotuyumki cocuklarimdan baskasini gormek dahi istemiyorum.Beni bi dagin basina atsinlar gunlerce aglamak istiyorum sadece
Rabbim hicbirinize yasatmasin.Bunun dili dini irki yok hic kimse yasamasin ins
Kizlar iki gundur 3 lu test icin hastanedeydim.Simdi eve geldim
Oncelikle cinsiyetten once SAGLIK dileyin...
Ben bu bebegi oglumda yasadigim sikintilarda bozulan psikolojimi atlatmak icin o gunleri unutmak icin istemistim.Ayni seyleri yasamam diyordum.COK YANLIS DUA ETMISIM.
Oglumun dogmadan once ultrasonda tespit edilen beyinsel bir saglik problemi vardi.Sacma sapan insanlarin sakat dogacak laflarini isite isite doguma gittim.Cok sukur cogu insanin sahip olmak isteyecegi ozellikte oglum var.Binlerce sukurler olsun ama bu rahatsizlikta olan bebeklerin sadece %3 luk kismi saglikli oluyor.
Ve biraz once ogrendimki kizimdada bu problem var..Bebek oglum kadar sansli olmayabilir ve %97 lik kisimda olabilirmis.
Moralim cok bozuk.Ben neler dusunmustum neler hayal etmistim neler oldu.Ayni seyleri yasamam imkansiz gibi derken suan daha beterini yasiyorum.Nefes bile alamiyorum suan.
Cuma gunu icin baska hastaneye sevk edildim.O doktordan cikan sonuca gore bebek icin karar verilecek.
Dualariniza ihtiyacim var.Cocuklar okuldan gelmeden toparlanmam lazim.Gelisme olursa yazarim kizlar
Allah herseyle sinasin ama evlatla sinamasin ikinci kezdir yasiyorum cok zor
Te.21 riski
1.300 üstü olması gerekirken benim ki 1.294 çıktı
Aminosentez önerdiler
Ama riskliymiş
Çok kötüyüz be yapacağımızı bilmiyoruz
KuZumm yaaa bu güzel haber akşamda gittiğiniz doktor ne kadar güzel konuşmuşDaha iyi hissediyorum zaten
Akşam üstü tekrar gittik doktora bana göre bebeğiniz %90 sağlıklı
Kürtaj gibi düşünceniz yoksa aminosentez de yaptırmayın dedi.
Fetal DNA nifty testi kesin sonuç ama onu yaptırmayı da ben düşünmüyorum şimdilik
Nasıl olsa teşhis konulmuş olacak bir çözüm değil yani
Bende eşimde kötü düşünmek istemiyoruz
Çok kişiden duydum 4lü testi riskli çıkıp son derece sağlıklı bebekleri olanları
Ayrıca 2li testim gayet iyiydi
Keşke yaptırıp kafamı bulandırmasaydım diyorum şimdi de
Yaptırmayan varsa yaptırmasın bence
Çünkü bazıları 2li testi yaptıysan 4lü testi niye yaptırıyorsun ki diye tepki verdi
Bir kaç hafta sonra ayrıntılı ultrason var sadece onu düşünmek istiyorum
Nifty testin bir zamanı YÖKmuş belki bi süre sonra yaptırırız şimdilik biraz rahatlamaya ihtiyacım varCanim oncelikle icini ferah tut. Rabb'im insaallah sikintilarini hayra cikarsin, seni bir an once ferahlatsin. Nifty testi yaptirsaniz acaba daha net sonuc alabilir misiniz? Genetik bir rahatsizlik mi bahsettigin durum? Nasil bir sey tespit edildi ultrasonda, yanilma payi, hata falan olabilir mi?
Cabim ben 2 li ve 3 lu testlere hic ama hic guvenmiyorum, suphe duymak icin fiziksel bir bulgu olmasi lazim bence. Icini ferahlatmak icin bence nifty testi yaptirabilirsin. Amniyosentez yerine onu dusunurdum ben olsam. Amniyosentezde de risk olusuyor sonucta.
Evet canım aynı doktor dediKuZumm yaaa bu güzel haber akşamda gittiğiniz doktor ne kadar güzel konuşmuş
O konuştuğumuz doktor mu dedi yüZde 90 sağlıklı diye
İkili testden sonra yapılmasını daha doktor istemiyor
Ultrasonu hepimiz bekliyoruz hayırlısı ile
İyi düşünüyoruz
Kuzum bencede sadece detaylı ultrason yeterli.bak gireceksin detaylı da herşey iyi çıkacak inşallah.üzme kendini....Daha iyi hissediyorum zaten
Akşam üstü tekrar gittik doktora bana göre bebeğiniz %90 sağlıklı
Kürtaj gibi düşünceniz yoksa aminosentez de yaptırmayın dedi.
Fetal DNA nifty testi kesin sonuç ama onu yaptırmayı da ben düşünmüyorum şimdilik
Nasıl olsa teşhis konulmuş olacak bir çözüm değil yani
Bende eşimde kötü düşünmek istemiyoruz
Çok kişiden duydum 4lü testi riskli çıkıp son derece sağlıklı bebekleri olanları
Ayrıca 2li testim gayet iyiydi
Keşke yaptırıp kafamı bulandırmasaydım diyorum şimdi de
Yaptırmayan varsa yaptırmasın bence
Çünkü bazıları 2li testi yaptıysan 4lü testi niye yaptırıyorsun ki diye tepki verdi
Bir kaç hafta sonra ayrıntılı ultrason var sadece onu düşünmek istiyorum
İnşallah canım inşallah bana da dua edin nolurKuzum bencede sadece detaylı ultrason yeterli.bak gireceksin detaylı da herşey iyi çıkacak inşallah.üzme kendini....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?