2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar merhaba bugun doktor kontrolum vardı cinsiyeti öğrendik kızım olacakmış :) ya ama ikili testimde risk düşük ama kan degerimde yukseklik varmış o yuzden uclu test için kan verdim cok canım sıkıldı bu duruma.oglumda uclu test yaptırmamıştı.birdahaki ay detaylı ultrasona gonderdi siz gidicekmisiniz fiyatıda cok tuzlu gitmeye gerek varmı bilemedim siz neyapacaksınız

Bence git canım detaylı usg önemli bence.

Öncelikle hayırlı olsun Canım sağlıkla gelsin bütün bebeklerimiz inşallah
Benim doktorum kendi yapıyor detaylı ultrasonu o yüzden fiyat bilmıyorum hiç
Ama galiba burda fiyat öğrenen arkadaşlar vardı

Sen içini ferah tut, iyi düşün iyi olsun. Insallah saglikli sihhatli bir sekilde kucagina alirsin bebegini.

Canım hem kendini hemde kızçeni üzme
Allah’ın izni hiç birşey olmayacak
İkili testine güven
Daha iyi hissediyorum zaten
Akşam üstü tekrar gittik doktora bana göre bebeğiniz %90 sağlıklı
Kürtaj gibi düşünceniz yoksa aminosentez de yaptırmayın dedi.
Fetal DNA nifty testi kesin sonuç ama onu yaptırmayı da ben düşünmüyorum şimdilik
Nasıl olsa teşhis konulmuş olacak bir çözüm değil yani
Bende eşimde kötü düşünmek istemiyoruz
Çok kişiden duydum 4lü testi riskli çıkıp son derece sağlıklı bebekleri olanları
Ayrıca 2li testim gayet iyiydi
Keşke yaptırıp kafamı bulandırmasaydım diyorum şimdi de
Yaptırmayan varsa yaptırmasın bence
Çünkü bazıları 2li testi yaptıysan 4lü testi niye yaptırıyorsun ki diye tepki verdi
Bir kaç hafta sonra ayrıntılı ultrason var sadece onu düşünmek istiyorum

Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Yaşadığın korkuları tahmin edebiliyorum. Şimdi aynı yolu yürümek daha zor geliyor sana. Çünkü zorluğunu biliyorsun. Rabbim açılan ellerini de gönlünü de boşçevirmwz inşallah. Hepimiz senin için dua edeceğiz. Allah’ın izniyle sağlıkla doğacak bu kızçen de. Yürekten inanıyorum buna.

Bir akrabamız aradı bugün durumu öğrenmiş
2li,3lü,4lü hatta ve hatta ayrıntılı ultrason da bile down sendromlu teşhisi konulmuş
Bir kaç doktor da kürtaj önermiş hatta ısrar etmiş
Ama asla düşünmediğini söyledi
9 ay boyunca ağladım Doğuma bile ağlayarak gittim
Kabus gibi günler yaşadım
Ama bebeğim doğdu ve gayet sağlıklı dedi
Şuan kızı 2 yaşında dünya güzeli ve çok akıllı
Allah ne dilerse o
Gözlerim yanıyor ağlamaktan helak oldum
Kolay değil ama Herşey Allahtan bizim yapacak birşeyimiz yok

4body1soul ne denilirse denilsin boş biliyorum
Seni çok iyi anlıyorum
Ama sakin ve sabırlı olmak lazım
İnşallah herşey daha güzel olacak
Cuma günü olumlu şeyler duyarsın inşallah
Dualarımdasın canım

Canim oncelikle icini ferah tut. Rabb'im insaallah sikintilarini hayra cikarsin, seni bir an once ferahlatsin. Nifty testi yaptirsaniz acaba daha net sonuc alabilir misiniz? Genetik bir rahatsizlik mi bahsettigin durum? Nasil bir sey tespit edildi ultrasonda, yanilma payi, hata falan olabilir mi?

Te.21 riski
1.300 üstü olması gerekirken benim ki 1.294 çıktı
Aminosentez önerdiler
Ama riskliymiş
Çok kötüyüz be yapacağımızı bilmiyoruz

Cabim ben 2 li ve 3 lu testlere hic ama hic guvenmiyorum, suphe duymak icin fiziksel bir bulgu olmasi lazim bence. Icini ferahlatmak icin bence nifty testi yaptirabilirsin. Amniyosentez yerine onu dusunurdum ben olsam. Amniyosentezde de risk olusuyor sonucta.

KuZumm yaaa bu güzel haber akşamda gittiğiniz doktor ne kadar güzel konuşmuş
O konuştuğumuz doktor mu dedi yüZde 90 sağlıklı diye
İkili testden sonra yapılmasını daha doktor istemiyor
Ultrasonu hepimiz bekliyoruz hayırlısı ile
İyi düşünüyoruz

Nifty testin bir zamanı YÖKmuş belki bi süre sonra yaptırırız şimdilik biraz rahatlamaya ihtiyacım var
Ömrüm oldukça bugün kü şoku ve üzüntüyü unutamam

Evet canım aynı doktor dedi
Ama hislerlere ne kadar güvenilir ki
Risk çok yüksek çıkmadı Allah’a şükür ama sonuçta bir riskten de bahsedildi işte
Evet 2li testten sonra diğer testleri çoğu yapmıyor
Kendi doktorum da 2li iyi çıkmış ama bazen belli olmuyor işte dedi

Kuzum bencede sadece detaylı ultrason yeterli.bak gireceksin detaylı da herşey iyi çıkacak inşallah.üzme kendini....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…