2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Nurbal27 cnm benim ilk oğlumda yasadigimin aynısını yasiyosun ikilide hiçbi sorun yokken 3lude riskli çıkmıştım o an dünya başıma yıkılmıştı ağlamaktan içim şişmişti amniyosentez yaptırmakta istemedim o da riskli çünkü 60da 1 de olsa risk risktir prof bi doktorla görüştüm fiziksel olarak hiçbi problem çıkmamıştı o an onu öyle görünce ne olursa olsun doğurucam dedim ve doğurdum çok şükür sapasağlam ha olabilirdi de her türlü kabulumdu ama tabi hamileleigim berbat geçti hep ağladım bunda da bilerek bu testleri yaptırmadım çünkü yaşadığımı bir ben bilirim bide allah

Keşke bende yaptırmasaydım pişmanım
Yüzüm hiç gülmeyecek
İster istemez içimi kemirip duracak bu kuşku
Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin gerisi boş gerçekten

Ne esya ne para ne pul ne o bana onu dedi bu bana sunu dedi
Hersey oyle boski.
Hasraneye acildeki kapidan girerken bi kadinin yakini ölmüş ve cok agliyordu inanamiyordu.Dua etmistim icimden tanimadigim halde.Simdi benimde tanimadigim insanlarin duasina oyle ihtiyacim var ki

Ama bak diyorsun ki oglun gayet akli başında ve saglikli. Icini ferah tut. Bu ikili uclu testlerin yanilma payıda var. 2 li test yuzde 10 yanilma payi varsa 3 lu testte 15 lere çıkabilir diyor doktorlar. Bizim icin en onemlisi 2 li test ve ayrintili ultrason. Insallah bunda da bi problem cikmayacak.

Oglum bu rahatsizlikta olan bebeklerde sadece %3 u saglikli doguyomus.%3 luk dilime girdigi icin saglikli.%97 zihinsel engelli olacakti

3 lu test icin kani daha bugun verdim sonuc 10 gun sonra cikacak.Ultrasonda goruldu bebegin problemi.Zaten ayrintili gibi gelismis bi cihazla bakildi

Nurbal27 üzülme lütfen amou
ayrıntılı ultrasonda görüldüya hani ya 10 gün sonra kan sonucun Allah ın izni ile güzel çıkarsa o zaman ne yapılıyormuş

Sabırlı olmak lazım insan düşündükçe çıldıracak gibi oluyor
Bende be yapacağımı düşünüp duruyorum
hilalcikk dediğin testi araştırıyoruz BiZde
Bakalım ne diyecekler

ayrıntılı ultrasonda görüldüya hani ya 10 gün sonra kan sonucun Allah ın izni ile güzel çıkarsa o zaman ne yapılıyormuş
Dogumevine yonlendirdi burada yapabilecegimiz bisey yok dedi.Dogumevinde riskli gebelik bolumune gitmistim oglumda orda psikolojimin daha kotu olacagini bildigimden (cunku cok farkli rahatsizligi olan gebeler geliyor zaten moralin bitik) Gataya randevu aldim.Gatada da ayni durum gozlenirse bebek icin karar verilir dedi.Oglumda alacaklardi ben imza atmadim.Ama bu o kadar sansli olur mu yada ben dogup akli biseylere erene kadar dayanmaya sabredebilir miyim yada down sendromlu olurda vicdan azabi ceker miyim,tum bunlara katlanabilir miyim bilemiyorum...

Kan sonucunun bi onemi kalmadi bu durumda.Presedur icabi kan vermis oldum.Cunku beyinsel yapisi ultrasonda goruldu ve seninkinden benimkinden farkli

Nurbal27 canım senin 2li ve 3lü risklimi çıkmıştı 4lü yapıldı? 2li temizse sorun olmayacağını söyledi doktorum.. çok üzüldüm,nolur kendini hırpalama,zaten zor zamanlar atlattın benim yiğenim içinde neler dediler,en son amniyosentez yaptırdı ablam ve temiz çıktı,artık tıp çok gelişti amniyosentezden korkma..

4body1soul canım benim.. kelimeler boş,beklemekten ve dua etmekten başka çaremiz yok sanırım. sana şu gebe halimle söz veriyorum akşam senin için abdestimi alıp dua edicem..

Nurbal27 4body1soul kizlar ikiniz icin de gercekten yurekten dualar ediliyor emin olun insallah yuzunuz ve hepimizin yuzu gulecek insallah.. ne denir baska ne soylenir bilemiyorum yapabilcgm tek sey dua etmek.. kotu dusunup kendinizi hirpalamayin butun testler butun sonuclar gelene kadar en azindan guclu olmaya calisin nolur

Nurbal27 zamanin gecmediyse hemen nifty testi yaptirin 1/300 ile 1/297 cok buyuk farkli degil 296/297 ihtimalle normal bebegin. Senin icin dua ediyorum

4body1soul milyarda bir ihtimali tutturduysan bence kizin da yuzde 3luk dilime girer. Beyninde nasil bir gelisim bozuklugu var hic anlamadim. Belki de bilinmeyen bi varyasyon. Yuzde 3 normalse kizin da normal olur insallah.
Senin icin de bol bol dua ediyorum. Turkiye'nin her yerinden dua geliyor sana su an.

Canım Canım inşallah bu bebeğinde oğlun gibi sağlıklı sıhhatli doğar.Rabbim hickimseyi evladıyla sınamaz inşallah..

Te.21 riski
1.300 üstü olması gerekirken benim ki 1.294 çıktı
Aminosentez önerdiler
Ama riskliymiş
Çok kötüyüz be yapacağımızı bilmiyoruz
Canım benim ilk gebeliğimde üçlü testim 1/100 çıkmıştı. Sonra perinatoloğa gittik. Kalbinde ekilebilir odak olduğu için risk 2 ye katlandı 1/50 yazdı rapora. Şimdiki gebelikte sadece ikili yaptırdım. Çünkü üçlü testin güvenilirliği çok düşük. Hiç canını sıkma bence. Bebeğin sapaslim doğacak. İstersen nifty test yaptır

Allah iki arkadaşımızın ve bütün hepimizin bebişlerin sağlıkla gelmesini nasip etsin inşallah
Nurbal bildiğim kadarıyla 2 li yapmıştı
Düşük çıkmıştı
Doktoralar 2 iyi çıkınca diğerlerini gerek duymuyorlar ama Nurbaldan demek İstemişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…