4body1soul
ve @Nurbal27 çok geçmiş olsun. Allah yavrularımızı sağlıklı bir şekilde bize nasip etsin. Benim de bebişin kafa çapı 1 hafta geriden geliyormuş. ilerleyen haftalarda bu gerilik hafta olarak artarsa -ki inş artmaz,o zaman mikrosefali ve zeka geriliğinden şüphelenilecek. 2 hafta sonra ayrıntılı ultrasonum var o zaman herşey belli olacak. ben yine de bu cuma başka bir doktora gidip ultrasona baktırıcam. bir şey de söylemicem bakalım kendisi bunu fark edebilecek mi?
Ins bisey olmaz eger gidecegin doktor farketmezse sen bi soyle bakalim kafa capini olcermisiniz diye ama geri ileri deme bakalim ne diyecek haftasiyka uyumlu mu diye sor gelismeleri yaz bakalim
4body1soul
ve @Nurbal27 çok geçmiş olsun. Allah yavrularımızı sağlıklı bir şekilde bize nasip etsin. Benim de bebişin kafa çapı 1 hafta geriden geliyormuş. ilerleyen haftalarda bu gerilik hafta olarak artarsa -ki inş artmaz,o zaman mikrosefali ve zeka geriliğinden şüphelenilecek. 2 hafta sonra ayrıntılı ultrasonum var o zaman herşey belli olacak. ben yine de bu cuma başka bir doktora gidip ultrasona baktırıcam. bir şey de söylemicem bakalım kendisi bunu fark edebilecek mi?
Doğurduktan sonra 40 falan beklemem alırım oğlumu gezerim mis gibi havada inşallah. O zaman mart anaları gezenti analar deriz. Hava ne sıcak olacak ne soğuk olacak doğurduğumuzda, bu sıkıntıların hepsini unuturuz inşallaaaaahhhh.
Kiz niye martta istanbul da yumusamaya basliyo bebek de sen de toparlanana kadar nisanin ortalari olur ohh tam mis gibi park ve sahil havalari alirsnz insallah
Kizlar buarada dun yazmistim gobegimin alt tarafi tam ultrason icin krem surulup ultrasonla bakilan yer icten ice agriyo diye. Gaz sancisini tam orda yasayan oldu mu. Yaklask 1, 2 saattir yine agryodu bi pirtladi sanki aci gecti gibi hissettm suan acaba gaz sancisi mi diye dsundm ben de
Kiz niye martta istanbul da yumusamaya basliyo bebek de sen de toparlanana kadar nisanin ortalari olur ohh tam mis gibi park ve sahil havalari alirsnz insallah
Bu sene kış ağır geçecek belki nerden biliyorsun :)
Turşu yapmaya çalışıyorum gelde yardım et bir kavanoz da sana veririm
Malum bu sene iş ağır geçecek