2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bu sene kış ağır geçecek belki nerden biliyorsun :)
Turşu yapmaya çalışıyorum gelde yardım et bir kavanoz da sana veririm
Malum bu sene iş ağır geçecek
Ayyy geliyim gelmem mi ama bi kavanoz yetmez bana o tursunun yarisina ortak cikarim tursu dedn can evimden vurdun resmen

Ayyy geliyim gelmem mi ama bi kavanoz yetmez bana o tursunun yarisina ortak cikarim tursu dedn can evimden vurdun resmen
Canın sağolsun kuZum hepsini al
Ama mor lahana turşusu yapıyorum ben
Diğerlerini hiç denemedim
Biri yapar bende yerim diye beklıyorum :)

Canın sağolsun kuZum hepsini al
Ama mor lahana turşusu yapıyorum ben
Diğerlerini hiç denemedim
Biri yapar bende yerim diye beklıyorum :)
Ayyy mor lahana miii bayilirimm.. iyi masallah kiz maharetlisin bak ben daha hic tursu denemesi yapamadm

Ayyy mor lahana miii bayilirimm.. iyi masallah kiz maharetlisin bak ben daha hic tursu denemesi yapamadm
Bende biraz manyaklık vardır işden gelip akşam
Cam kapı silen bir tipim
Şimdi de 6 aydır elime süpürge alamıyorum kızçemle keyif yapıyorum
Böyle hafif işler yapıyorum

4body1soul dunden beri bi yazamadim bir turlu.. ben ilk okudugumdan beri hic kotuyu dusunmedim inan, endiseni anlayabiliyorum, ilk gebelikte bu haftalarda bobreginin birinin digerinden daha buyuk oldugunu soylemisti doktor, ayrintiliya kadar zaman gecmedi.. ayritiliya kadar duzelmisti. Detaylarini cok da degerlendiremiyoruz tabi rahatsizligin ne oldugunu bilmedigiz icin ama, yine de icimden hic kotu bisey gecmedi, iyi olacagini dusunuyorum herseyin, dualarim seninle. Milyonda bir ihtimali tutturduysa bu bebe, trilyonda bir ihtimali de tutturup yuzde 3luk dilime girecektir minik kiz. Nurbal27 canim keske yaptirmasaydin 3lu testi, bosu bosuna kafan karisti, allahin izniyle hicbiseyler olmaz insallah, gonlunu ferah tutmaya calis.

Kan degerleri nasil kizinin merak ettim.

Ben doktorumdan memnunum, fiyati da bildigim kadariyla oyle ucuk bir rakam degil, bir dene istersen canim.

Kışın doğuracağız nasıl gezeceğiz
Allah nasip eder 40 ları çıkarsa o zaman Nisan sonuna doğru gezmeye başlarız
Soğuklarda çıkarma çocuğu

Ilk kizim 12 ocakta dogdu. 20 gunu ya gecti ya gecmedi, kanguruya koyup koyup cikardim valla. Doktorum hergun en az yarim saat disari cikar hava aldir bebege demisti. Bebek soguktan degil mikroptan hasta olur, evde de hava sirkulasyonu iyi saglanmadigi icin daha cok hastalanir bebek demisti. Ben de dinledim kizimin doktorunu, hemen hergun cikardim disari, kar demeden kis demeden. Masaallah dogru duzgun hastalandigini da bilmem.

bende 28 aralikta dogum yaptim, hastane cikisi kar baslamisti :) tam kisin ortasi, simdi bahar sayiyorum bu bebeyi :)

Merhaba kızlar nasılsınız? 4body1soul canım. Seni böyle sohbete karışmış görmek sevindirdi beni. Nurbal27 canım inşallah sen de en koşa zamanda toplarsın kendini.
Benim halsizliğim geri geldi. Bugün dr kontrolüm vardı. Her şey yolunda dedi çok şükür ama dr o kadar az konuşuyor ki hiçbir şey söylemiyor. Aynı devlet hastanesindeki gibi 2 dk ancak bakıyor usg de. GATA’da her kontrolümde yarım saat incelerdi. Acaba doktoru değiştirsem mi? Kafama takıldı valla.
Bu arada Mart bebeği nasıl olur bilmiyorum ilk doğumum Ağustos’taydı kızım tam 1 aylıkken tatile çıktık. Tatilden sonra memlekete falan gittik hiç sorun yaşamadım. Bir de biz Ankara soğuğunda bile kızımı çok giydirmedik alışkın olsun diye. Kolay kolay da hasta olan bir çocuk değildir. Biraz alıştırmakla alakalı diye de düşünüyorum.
Bu arada kesinlikle kızçem oluyor. Tekrar onayladı doktor hanım bugün. Kocam kahve yaptı içiyorum şimdi. Uykum açılsın diye. Yoksa ayakta duracak halim olmuyor.

Benim kızım san çok seçiyor bu yaşında. Hatta sadece hazır mamayla beslenmek istiyor. Ben ev yemeğini sadece duşa sokup yedirebiliyorum. Kardeşi olunca kıskanıp yer diye düşünüyorum. Yemek seçen çocuk o kadar zor ki yeğenlerimden biliyorum. Allah yardımcın olsun. İkinci olunca ilkinin isteklerine de yetişmek daha zor olur değil mi?

Canım ben de aynı şeyi yaşıyorum. İlkinde böyle bir şey yaşamamıştım.
ilkinde bende de yoktu canım.kalbim ağzımda atıyor sanki ve titreme gibi ilginç bir his vardı o geçti hala çok hızlı ama.çarpıntı inşallah imiş.doktor normal dedi hamilelikte olurmuş kalp bebek için de daha çok kan pompalıyor yükü artıyormuş .ama ben pek iyi hissetmiyorum inşallah geçer senin de canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…