2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlaaarrr az once avmden geldim bes dk bi ozdilek e girmistim almayi dusunenler bebek battaniyeleri indirimdeydi. Hani su yumos yumos olan klasik bebek battaniyesi varya o 40 tl idi bide boncu battaniye diye daha ince polar gbi cikarmislar o da 35ti

Merhaba, ben ve oğluşum da aranıza katılmak istedik, mart ayı 21 gibi( belki daha erken) normal doğum ile diyerek beklemedeyiz.
Hamilelik başından beri çok fazla doktor değiştirdim, şu hocaların rahat ol zaten bebek büyüyor diyerek hiçbir açıklama yapmaması gerçekten canımı sıkıyor. Zaten rahatım, ancak hamilelik gibi önemli ve hassas bir konuda danışana; alkol kullanıyor musun, kullandığınız ilaçlar var mı, herhangi bir hastalık durumu var mı gibi en azından genel durumu belirleyici şeylerin sorulması gerektiğini düşünüyorum. Fakat şu zaman kadar internetten öğrendiğim bilgiler eşliğinde gidiyorum...Beslenme desteği var mı hocam: yok gerek yok diyerek savuşturuluyor mesela fakat annenin vitamin haznesi nedir, eksiği fazlalığı nedir, bebeğin hangi besinlere özellikle ihtiyacı var, bebeğin vücut, beyin vb gelişmelerini destekleyici neler yapılabilir( yoga- meditasyon- yürüyüş gibi) bilgilendirmeler hiçbir koşulda yapılamıyor.
Bu konularda biz anne babaların hassas olması gerektiği ve gerektiğinde doktora ısrarcı olunması noktasını düşünüyorum.
ve son olarak şu anki doktorum Bakırköy acıbadem Dr. Melih Gündüz . Kendisine giden doğum yapan var mı acaba?
ve ek olarak bu dönemde bahçeşehir de olan var mı, hamişler grubu kurardık belkim:) kocaman sevgiler.

Ya kızlar iki kızla nasıl baş edeceğim. Bir de benim gibi cadı olurlarsa. Ay bi de makyaj masrafı kıyafet masrafı falan.. gitti benim öz bakım paralarım.cabhhj
hatta bugün eşim senin kalbin niye bu kadar hızlı atıyor dedi. Dr a sorduk normal dedi. Ama devletteki dr a da soracağım.

Ben özel hastaneye ve iyi bir dr a gittiğimi düşünüyordum. Ama bunların hiçbirini sormadı :) devletteki de kan değerlerime bakıp gayet iyi bu durumda vitamine gerek yok dedi.

Gatada hangi doktora gidiyordun
Genetik test yaptirdim demistin nerde yaptirdin

Aslinda hepsinden once pijamayi hangi renk aldin

Hersey olacagina varir.Cok uzuldum cok agladim ama mantikli dusununce bunlarin bana faydasi olmadigini anladim.Zamana birakip dua etmekten baska secenek yok.Bu yuzden icim yansada disari yansitmamaya calisicam

Uğur Keskin bey vardı orda riskli gebelik uZmanı ben ona gidiyordum. Bir de Murat Dede var Prof. İkisi de iyi drlar. Benim zamanımda direk kişiye randevu alabikiyorduk şimdi basıl bilmiyorum. Önce uzmanlık öğrencileri bakabilir belki de. Ben genetik test yaptırmadım ama GATA’da yapılıyordu. Biliyorum. Murat Dede bin özelde de yeri var diye biliyorum. Özele gidince tahlilleri falan GATA’da yaptırıyordu.

Ilginc bir sekilde her seyi normal. Arada takviye vitamin veriyorum. Bir ayda belki 3-4 gun o da duzenli degil. Ama kamsizlik ya da vitamin eksikligi yok
Cok iyi o zaman yememesin de cok bi onemi kalmiyor cocuk acisindan :) yediklerinden alacagini aliyor demekki. Demirine bi baktirsan diyecektim o yuzden sormustum aslinda. Benim kizin kansizligi ve demir eksikligi olmadigi halde mcv dusuklugu var. onunla ugrasiyorum. Prof. Demir verdi inatla, ve o istahini acti daha yeni 3-4 aydir. Ondan once felaketti

Bence de canım her şey olacağına varır. Üzme kendini dualarımız seninle. Bir de GATA’da doktor çalışma takvimi vardı geçen yol ben kızımı nörologa ona göre götürüyordum hala var mı bilmiyorum. Çünkü doktorlar bazı günler muayene yapmıyor öğleden önce ya da sonra ameliyat ya da ders günleri oluyor.

Atom heart mother seni gördüğüme sevindim canım. Cinsiyeti belli olmadı değil mi merak ediyorum. Rabbim önce hepimizin evladına sağlık versin. Tabii bize de.
Lanet bulantilarimin uzerine kizin kaka, cis seruveni eklenince cok zor oldu yazmak. Ama takipteyim sizleri okuyorum canim.

Cinsiyeti ogrenmedim henuz, kizimi doktora goturmustum o ara baska bi doktorda bende muayene oldum sadece ultrason, soylemedi cinsiyeti, ilk defa sordum :) Benim kendi doktorumda soylemezdi zaten. 2 haftaya kendi doktoruma giderim ama soyleyeceginden supheliyim, muhtemelen ayrintilidan once ogrenmem zor, bakarsin doguma kadar ogrenemeyebilirim

Bu arada konusmayan doktordan korkma derim :) benimki de az ve oz konusur, ama cok guvenirim allah basimdan eksik etmesin. Tv de haber izledim az evvel, sik gittigim hastanelerden birinde bi olay olmus, dogum yapan kadina aids teshisi ile bebegini gostermemisler, 2 gun sonra doktor saka yaptim demis olaylar, olaylar.. doktor cok onemli ya. Guveniyosan devam et, guvenmiyosan gitme bence

Hamilelikte te kullanayım mı ?
Hem neden böyle güzel seyleri paylaşmıyorsunuz bizimle lütfen rica ediyorum böyle bilgileri paylaşalım
:) ben cok takilmiyorum acikcasi, o zararli bu zararli dersem sampuanima kadar degistirmem lazim. Hatta nemlendiricimde o icerikli, degistirmedim, firsat buldukca kullaniyorum. Kotu ornek olmayayim diye kimyasallari paylasmadim canim

Son düzenleme:
:) ben com takilmiyorum acikcasi, o zararli bu zararli dersem sampuanima kadar degistirmem lazim. Hatta nemlendiricimde o icerikli, degistirmedim, firsat buldukca kullaniyorum. Kotu ornek olmayayim diye kimyasallari paylasmadim canim
Olsun kuZumm sen paylaş bana özel paylaş
Biraz da makjaz malzemelerinden bahset

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…