2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hic acele etme cinsoyete dogum yapinca odana gecince acip baktiginda ogrenirsin :))
esut85 oyle yapacakti ama sana kismet olacak heralde

Olsun kuZumm sen paylaş bana özel paylaş
Biraz da makjaz malzemelerinden bahset
Ben de çok takılmıyorum kimyasallara ilk gebeliğinde duş jeli bile kullanmamış bir hatun olarak. Hatta fondöten allık kullanıyorum her dışarı çıkışımda. Aydınlatıcı da. Öyle çok abartmıyorum ama makyajsız çıkmıyorum dışarı. İçeriklerine bakmak pek aklıma gelmiyor ama alırken soruyorum kullanılabilir mi diye? Nemlendirici olarak bepanthol kullanıyorum. Seviyorum bu kremi. Ama güneş kremsiz adım atmıyorum sokağa..

Ay bepanthol e bende bayiliyorum herseye kullaniyorum pisigi nemlendiricisi merhemi
El kremi olarak surekli cantamda evin her yerinde
Bide bu hamilelikte ellerim cok kuruyor neden bilmiyorum hamilelik oncesi boyle degildi hic ktem kullanmazdim ellerime

Ben hep kullanırdım hem de tek ellerim olsa her yerime.. şimdi se geceleri yüzüme onarım kremini kullanıyorum çok iyi geliyor.

Ben hep kullanırdım hem de tek ellerim olsa her yerime.. şimdi se geceleri yüzüme onarım kremini kullanıyorum çok iyi geliyor.
Yanina birde madecassol ekleyin. Efsane oluyor cilt :)

Benim kiz hic bir kosulda yemiyor. Telefonla falan da yemiyor. Ablam 7 yasina kadar cok eziyetliymis yemek konusunda yiyormus ama binbir naz annem tabakla pesinden kostururmus 2 kasik yer birakirmis. Ben dogup yemek yemeye baslayinca benden gorup normal yemek yemeye baslamis. Ben hic secmezmisim yemek. Bakalim 2 numara nasil olacak. 1. nin istekleri tabi biraz zorlasacak ama kv ve kayinpedere yakin yere tasinacagiz. Onlar yardimci olurlar. Parka cikarirlar falan.

Ben de aileme özellikle kız kardeşimle aynı yerde yaşamayı çok isterdim. Çocuktan sonra yalnız başına başka şehirde yaşamak çok zor. Sen şanslısın.

Arkadaşlar hamile yastığı kullanan var mı U şeklinde olandan? faydalı mı nasıl sizce? sırtım çok ağrıyorda alsam mı kararsız kaldım ucuz da değil 80 tl falan. boşa gitmesin sonra diye sormak istedim.

neyseki öğrendiö cinsiyeti,ama yinede doğurduğum gün etraf sakinleyince açıp bakıcam
benimde şu d vitamini damlayı ne zaman damlatsam mide bulantım oluyor. 2gündürde kabızlık ve bel ağrısı var

Selam kızlar nasılsınız.. arada girip okuyorum ama genelde sohbetlerin içine dalamıyorum.. birşey soracağım bugün sabahtan beri karnım acayip sönük sanki bebek yokmuşta boş göbek gibi yumuş yumuş.. bebek hareketide hissetmedim hiiç sizce korkmalıyım

Eğer kendini fazla yorduysan bebiste yorulmustur gecen bende hisetmedim bays korktum biraz tatlı seylerYe ve yat sırt üstü bekle tabi normalde hissediyorsan minik tekmelerini. Ben öyle yapiyorum karnimiz bazen gazdan fazla şişiyor sonra iniyor öyledir belki

Ben ilk hamileliğimde yorgancıya diktirmiştim internetten şeklini ölçülerini bulup. Doğum sonrası içini boşaltıp minder doldurdu annem Kumaşı duruyor şimdi yine doldursam mı diye düşünüyorum aslında karnını dayamak için rahat oluyor hele ilerleyen aylarda ama yatakta çok yer kaplıyor. Bazıları hiç kullanamıyor. Benim için olmazsa olmaz bişey değildi açıkçası normal bi yastık da iş görür

Sağol canım gaz belkide yani inşallah .. hiç hareket hissetmeyince korktum açıkçası sabahta hissetmezsem acile giderim sanırım..

Bu aralar asiri asabiyim, esime dahi katlanamiyorum, nolcak boyle bilmiyorum, bir prensesime karsi cok sakin ve yumusagim. Anlamadim gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…