- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
20 hafta mi dedi en ideal olan haftaCanim benim doktorumun dedigi 20.
Hafta en ideali senin haftan iyi yani
Tarama testleri bircok ulkede yapiliyo diye biliyorum ben ikili testle ilgili bircok yabanci sitede yaptiran kadinlarin yorumuna denk geliyorumyurt dışında tarama testleride yapılmiyomuş
Kimsenin kimseye burda fikrini zorla kabullendirmeye çalışmıyor herkesin kendi tercihi buranin amaci fikir alışverişi yapmak işine geleni alırsın işine gelmeye ni kulak arkası yaparsın herkes bebeğinin sağlıcakla .Doğursun kimsenin bebegine de zarar gelmesin tabiki yani bazılarının yazılarında gereksiz sitrese sokuyor gereksiz veballer allahim yaa HERKES DÜŞÜNCELERİNİ SÖYLEMEKTE ÖZGÜR
HERKES AYNI ŞEYİ DÜŞÜNSE SEN SEN OLMAZSIN BENDE BEN
Aynen canim ben 20. Haftamin bitimine denk getircem randevumu20 hafta mi dedi en ideal olan hafta
benimde ilk gebeligimde 20. Haftada yavas yavas cikmaya baslamisti benimde hala kimse hamile oldugumu anlamiyo doguma gidicegim gun bile kontrole geldim sanmislardi karnim baya kucuktu ic karnim genis galiba seninde muhtelemen oyledirBEN 18 OLDUM HALA HAREKET DE HİSSETMİYORUM KARNIMDAA ÇIKMADI KİLO DA ALMADIM AMA BEBEĞİN DURUMU İYİYMİŞ Bİ SIKINTI YOKTUR HERALDE.
Benim eve de büyük temizlik lazım ama sadece günlük yapıp geçiştiriyorumNe misafir ne misafir hayır sen orada ne kadardan beri oturuyoruzsun ki bu kadar misafir
Benim evimim önünden geçen Yok
Bide hiç misafirlik havamda Yok bu gün biraz evi toparladım şimdi halsiz kaldım
Ben haftaya cumaya Allah nasip ederse 21 haftanın sonunda olacağımAynen canim ben 20. Haftamin bitimine denk getircem randevumu
Valla maşalllah sen herkesle arkadaşlık yapma genedeBenim eve de büyük temizlik lazım ama sadece günlük yapıp geçiştiriyorum
Ben buraya geleli birkaç ay oldu ama maşallah 50 tane arkadaş edinmişimdir
Komşunun biri 3 gündür arayıp ya avm ye çağırıyor ya kahve içmeye hepsini kibarca geri çevirince bi daha çağırmam dedi
Maşallah herkes pek bi samimi
Bence 21. Hftanin sonunda git canim bende gun sayiyorum bir an once gelsin benim daha cok varBen haftaya cumaya Allah nasip ederse 21 haftanın sonunda olacağım
O zaman mı gideyim yoksa PaZartesi 22 haftanın başımı diye düşünüyorum
Ya arada 3 gün var ama biran önce yaptırmak istiyorum
Dizide 2 aylık bebek bile tekme attı karı hissetti artık sen düşünBende daha bebeği hissedemiyorum
Yada anlamıyorum hareket ediyorsa da
Acemilik kötü bişey
İnşallah hepimize hayırlı güzel sonuçlarBence 21. Hftanin sonunda git canim bende gun sayiyorum bir an once gelsin benim daha cok var
Ben artık gümbür gümbür tekme yemek istiyorum kızımdanDizide 2 aylık bebek bile tekme attı karı hissetti artık sen düşün
Bir zamanlar Çukurova izliyorum şimdi konusu oldu
Ama önümüzdeki hafta hissetmeye başlayabilirsin
Ben haftaya cumaya Allah nasip ederse 21 haftanın sonunda olacağım
O zaman mı gideyim yoksa PaZartesi 22 haftanın başımı diye düşünüyorum
Ya arada 3 gün var ama biran önce yaptırmak istiyorum
Bence gayet normalkızlar 19 haftada 4 kilo almışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?