2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

BEN 18 OLDUM HALA HAREKET DE HİSSETMİYORUM KARNIMDAA ÇIKMADI KİLO DA ALMADIM AMA BEBEĞİN DURUMU İYİYMİŞ Bİ SIKINTI YOKTUR HERALDE.
benimde ilk gebeligimde 20. Haftada yavas yavas cikmaya baslamisti benimde hala kimse hamile oldugumu anlamiyo doguma gidicegim gun bile kontrole geldim sanmislardi karnim baya kucuktu ic karnim genis galiba seninde muhtelemen oyledir

Ne misafir ne misafir hayır sen orada ne kadardan beri oturuyoruzsun ki bu kadar misafir
Benim evimim önünden geçen Yok
Bide hiç misafirlik havamda Yok bu gün biraz evi toparladım şimdi halsiz kaldım
Benim eve de büyük temizlik lazım ama sadece günlük yapıp geçiştiriyorum
Ben buraya geleli birkaç ay oldu ama maşallah 50 tane arkadaş edinmişimdir
Komşunun biri 3 gündür arayıp ya avm ye çağırıyor ya kahve içmeye hepsini kibarca geri çevirince bi daha çağırmam dedi
Maşallah herkes pek bi samimi

Valla maşalllah sen herkesle arkadaşlık yapma genede
Biz bize yeteriz
İhmal etme

Ben haftaya cumaya Allah nasip ederse 21 haftanın sonunda olacağım
O zaman mı gideyim yoksa PaZartesi 22 haftanın başımı diye düşünüyorum
Ya arada 3 gün var ama biran önce yaptırmak istiyorum
Bence 21. Hftanin sonunda git canim bende gun sayiyorum bir an once gelsin benim daha cok var

günaydın kuzularr. en erkenci benmiyim
aşı konusunda ne yalan sölim ben etkileniyorum,yani burda yazılan biçok şeyden insan ister istemez etkilenip araştırmaya başlıyor. içine kurt düşüyor insanın. geronimo_s ’ya katılıyorum

Ben haftaya cumaya Allah nasip ederse 21 haftanın sonunda olacağım
O zaman mı gideyim yoksa PaZartesi 22 haftanın başımı diye düşünüyorum
Ya arada 3 gün var ama biran önce yaptırmak istiyorum

Canim benim doktorum da en ideal haftanin 21. Hafta oldugunu soylemisti. Kimisi de 22. Hafta diyor. O yuzden cok farketmez diye dusunuyorum.

Arkadaslar burasi sosyal bir ortam, saygi cercevesinde herkes her konudaki fikrini soyleyebilir. Etkilenmek de cok normal, ama Allah akil fikir vermis herkese, ben vebal alacagimi dusunmuyorum, ben ozellikle birilerinin fikirlerinden etkilenilmesinin olumlu birsey oldugunu dusunuyorum. Ben okudugum bir yazidan etkilendim ve derinlemesine arastirma yaptim, Allah razi olsun yazandan, yoksa koru korune hareket edicektim. Sizler de asiyla alakali herhangi birseyden etkilendiyseniz arastirin arkadaslar. Olumlu ya da olumsuz kararinizi verirken en azindan iciniz rahat olur. Bilincli bir sekilde kararinizi vermis olursunuz. Asi karsiti bir soylemde bulunmadim ben, kendi fikrimi ve uygulamami dile getirdim. Kimseye asi yaptir da diyemem yaptirma da diyemem. Herkes kendisi ve bebegi icin en dogru karari verir zaten.

Herkes aşı konusunda fikrini söylemiş
Bende yakın çevreme danıştım hemen hemen hepsi aşı yaptıklarını ve çok gerekli olduğundan bahsetti.
Başıma ne geleceği belli değil doğumumla ilgili
Tedbir kuldan takdir Allah’tan demişler
Ben aşıyı yaptırmayı düşünüyorum sadece çok acılı bir aşıymış ondan tırsıyorum

Bu sabah acayip aç uyandım
Akşamları yemek yiyemiyorum ondan oluyor hep

kızlar 19 haftada 4 kilo almışım
Bence gayet normal
Zaten ilk 4 ay 2,5 5 kilo arası alınabilir deniliyor.
Benim malum bulantı,kusma hala devam 4 ay oldu ama hala kilo almadım
Bebek sağlıklı olsun da ben almasam da olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…