2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gecen hafta devlete gitmistim ayrintili ultrosin icin arastirma hastanesine yolladi devlette yapmiyolarmis smdi 18 ekime gun aldim 20+6 gunluk oluyorum ozamanda bakalim artik ne soler doktor gecen gudne saglik icaginda tetanoz asisi oldum kilomada baktilar gecen ay 59dum bu ay 65 olmusum cok fazla yiyorum cok kilo aliyorum dikkat etmem lazim artik eskiden 52 kiloydum smdi hamileligin basindan beri baya kilo aldim

benim ayrıntılıya gittiğim gün 21+1 oluyorum. 22.haftanın içinde yani bilemedim ama bebiş zaten 1 hafta önde gidiyor hep 22+1 görünür yine muhtemel

Gözün aydın Canım en zor kısmı atlatmış oldun
Darısı bize inşallah
Üstünden bir yük kalkmış gibi olmuştur

benim ayrıntılıya gittiğim gün 21+1 oluyorum. 22.haftanın içinde yani bilemedim ama bebiş zaten 1 hafta önde gidiyor hep 22+1 görünür yine muhtemel
Ben randevumu tam 22 haftaya girdiğim gün alayım o zaman biraz daha erken gitmek istiyordum meraktan ama bilemedim şimdi

kızlar inanın korkutmak istemezdim, ama aceba benmi en ağır şekilde atlatıyorum diye sormak istedim, bir arkadaşım hiç hissetmemişti mesela,kaldıki canı benden tatlıdır hep
Sağlık ocağında mı yaptıdın aşıyı
Olmadan bebeğin kalp atışını dinlediler mi

Ben neden hissetmiyorum ki sadece yatmamı bekliyor kuzum sağlıklı olsunda ne yapalım
Her bebek aynı hareketlilikte değildir diye düşünüyorum canım uslu yaramaz gibi :)) ondan mıdır acaba sen dolaşırken uyuyordur sallandığı için yatinca uyaniyordur benim ki belli saatlerde ses yok sonra hep tak tak yapiyor uykuyu sevmiyor bence hep 4body1soul .nazarindan :)))

bu arada kendi doktorum bana tetanoz aşısına gerek yok dedi bu gün.

Ben asilara asla guvenmiyorum, o yuzden olmayi dusunmuyorum.

Iki kasigin ortasi gobek degiliginin asagisi

Ben de tam olarak ayni yerde hissediyorum canim.

Ben hamileligimin basindan beri destek yastik kullaniyorum zaten. Ama doktorum iki bacak arasina koyma yastik dedi. Soluna yastik koy alltaki bacagini geri cek ustteki bacagini yastigin uzerine at, yari yuzukoyun pozisyonda yat dedi. Cok rahat ediyorum o sekilde.

Canim istatiksel bir test sadece. Senin yasindaki, senin kan degerlerine sahip kac kadinin bebegi down sendromlu dogmus. Onu soyluyor sana. Ancak senin oglunda olan ve kizinda oldugu dusunulen anomali daha farkli bir anamoli sanirim. Bence nifty testi yapan bir sirketle gorus, senin kzida olmasi muhtemel genetik bozukluga da bakiyorlar miymis ogren. Kesin olarak sonucu ogrenmis olursun. Tas catlasa 10 gun beklersin ama sonuc net olur ve sen de ona gore hareket edersin.

Ben asiya karsiyim kizlar. Baslarda hic arastirmak aklima gelmemisti, cunku kucuklugumuzden beri asilar hakkinda hep olumlu bildirimlerle buyuduk. Herseyi incik cincik arastiran ben, asilar hakkinda hic dusunmemistim bile,kosa kosa goturdum kizimi asi zamanlari geldiginde. Sonra bagisiklik sistemi ile asilar arasindaki iliskiyle ilgili bir yazi okudum ve kafamda soru isaretleri olusmaya basladi, derinlemesine arastirmaya okumaya basladim. Sonuc olarak asilarin bir endustri urunu oldugu, faydasindan cok zarari oldugu konusu oturdu kafamda. 6. Ay asisindan sonra kizimin asilarini yaptirmadim. Yeni dogacak olan bebegime de oncelikle hastaneye dilekce vererek, ilk asilari da dahil olmak uzere hicbir asisini yaptirmayacagim. Dolayisiyla ben de tetanoz asini olmadim.

Suriyelilerle dolu bir ülkede aşı yaptirmamak kendi tercihinizdir ancak bunu yaymaya çalışmak hoş degil. Bu sayfada bir kisinin çocuğuna bu söylemden hareketle aşı yapilmaz ve ölürse bunun vicdani yükünü nasıl tasiyacaksiniz? Lutfen herkes aşı konusunda fikrini kendine saklasın. Gerçekten bu polemige girmek istemiyorum. Bu konu uzerine de yazmak istemiyorum fazla. Aşı karşıtı insanlar arttıkça maalesef salgin riski artıyor.

Kimsenin kimseye burda fikrini zorla kabullendirmeye çalışmıyor herkesin kendi tercihi buranin amaci fikir alışverişi yapmak işine geleni alırsın işine gelmeye ni kulak arkası yaparsın herkes bebeğinin sağlıcakla .Doğursun kimsenin bebegine de zarar gelmesin tabiki yani bazılarının yazılarında gereksiz sitrese sokuyor gereksiz veballer allahim yaa HERKES DÜŞÜNCELERİNİ SÖYLEMEKTE ÖZGÜR
HERKES AYNI ŞEYİ DÜŞÜNSE SEN SEN OLMAZSIN BENDE BEN

İyiyiz canım çok şükür
Benim canım kocacığım sayesinde yine misafir ağırladımAllahtan çaya geldiler yemeğe değil
Sen napıyorsun nasılsın
Ne misafir ne misafir hayır sen orada ne kadardan beri oturuyoruzsun ki bu kadar misafir
Benim evimim önünden geçen Yok
Bide hiç misafirlik havamda Yok bu gün biraz evi toparladım şimdi halsiz kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…