- 23 Şubat 2016
- 825
- 413
- 103
- 29
Gözün aydın Canım en zor kısmı atlatmış oldunkızlar merhaba.
bu gün detaylı yaptırdım.
küçük dedi ama yaptı.
size önerim 22.hafta gibi yaptırın.
doktor en ideal haftanın bu olduğunu söyledi.
çok şükür iyiyiz.
merak edenler okur inşallah.
yarım saat ya da kırk dakika sürüyor.
renkli değildi, cd yok.
devlet hastanesinde böyleydi yani.
rapor veriyor sadece sonuca göre.
Ben randevumu tam 22 haftaya girdiğim gün alayım o zaman biraz daha erken gitmek istiyordum meraktan ama bilemedim şimdibenim ayrıntılıya gittiğim gün 21+1 oluyorum. 22.haftanın içinde yanibilemedim ama bebiş zaten 1 hafta önde gidiyor hep 22+1 görünür yine muhtemel
bencede 22.haftanın içinde al canım. olmuşken iyi olsun.Ben randevumu tam 22 haftaya girdiğim gün alayım o zaman biraz daha erken gitmek istiyordum meraktan ama bilemedim şimdi
O zaman biraz daha sabır edeyim 20 ci hafta da bitsin Allah ın izni ilebencede 22.haftanın içinde al canım. olmuşken iyi olsun.
Gozun aydin canim
Neden erken yaptirdin ki bana 23.haftaya verdi randevu
Gözün aydın Canım en zor kısmı atlatmış oldun
Darısı bize inşallah
Üstünden bir yük kalkmış gibi olmuştur
Sağlık ocağında mı yaptıdın aşıyıkızlar inanın korkutmak istemezdim, ama aceba benmi en ağır şekilde atlatıyorum diye sormak istedim, bir arkadaşım hiç hissetmemişti mesela,kaldıki canı benden tatlıdır hep
Oooo kimler gelmiş hoşgeldinizSelam kızlar
Her bebek aynı hareketlilikte değildir diye düşünüyorum canım uslu yaramaz gibi :)) ondan mıdır acaba sen dolaşırken uyuyordur sallandığı için yatinca uyaniyordur benim ki belli saatlerde ses yok sonra hep tak tak yapiyor uykuyu sevmiyor bence hepBen neden hissetmiyorum kisadece yatmamı bekliyor kuzum sağlıklı olsunda ne yapalım
kızlar merhaba, tetenoz aşısını olan varmı aranızda, salı günü oldum,sol kolum hala kımıldatamıyorum beni inanılmaz etkiledi..2.dozu vurulmayı düşünmüyorum resmen ağlıyorum sancısından
Iki kasigin ortasi gobek degiliginin asagisi
Ben bazen solda bazen sağda hissediyorum bazende rahmin tam tepesine vuruyor. Bugün 20. Haftama girdim ve karnımda giderek büyüyor durduramıyorum top gibi olduama kiloda almadım. Sabahları daha az şiş oluyor ama akşam kocaman oluyor. Ben geceleri huzursuz bacakta olan rahatsızlık hissini kalçamda hissediyordum. Yaklaşık 1,5 aydır gece uykularım çok bozuktu taş çatlasın 2 saat uyuyabiliyordum. Birkaç gündür soluma yatıp sırtıma yastık desteği koyuyorum dönmeyeyim diye bir de bacak arasına yastık koyuyorum artık onun etkisi mi bilmiyorum ama iki gecedir bölük pörçük olsa da daha fazla uyuyorum. Erken hafta demeyin bence yastık işini deneyin fayda görebilirsiniz
Kizlar kafam cok dolu biliyorsunuz..
Bebegimde gorulen beyin yapi bozuklugu oglumda vardi ama kizimda yoktu.Simdi cocuklarin dosyalarini inceliyorum sabahtan beri.
Hepsininde 12.haftada yapilan 2 li tarama sonuclarina gore;
Oglumda beyin anomalisi VARDI down sendromu riski 3.270/1
Kizimda beyin anormalisi YOKTU down riski 18.000/1
Bu bebegimde beyin anormalisi VAR down riski 29.500/1
Onlarda 23-25 yaslarindaydim suan 32 yasindayim yas artmasina ragmen risk azalmis
Ama ben isin icinden cikamiyorum.Yorumlarinizi bekliyorum
İyiyiz canım çok şükürOooo kimler gelmiş hoşgeldiniz
Napıyorsunuz kızçeler
Canim benim doktorumun dedigi 20.benim ayrıntılıya gittiğim gün 21+1 oluyorum. 22.haftanın içinde yanibilemedim ama bebiş zaten 1 hafta önde gidiyor hep 22+1 görünür yine muhtemel
Ne misafir ne misafir hayır sen orada ne kadardan beri oturuyoruzsun ki bu kadar misafirİyiyiz canım çok şükür
Benim canım kocacığım sayesinde yine misafir ağırladımAllahtan çaya geldiler yemeğe değil
Sen napıyorsun nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?