2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar günaydın. arada yazabiliyormda. bu sabah işe gelirken arabadan sol gögüs altımdan omuz ve sırtlarıma çok feci şekilde ağrı vurdu. ölücem zannettim. çok kasıldım arabadan indim düzelir die ama mümkün değil geçmedi. yarım saat kıvrandım ağlaya ağlaya sırtımı falan ovaladılar ettiler derken hafifledi. ben gibi böyle sorun yaşayan var mı ? kanamam falan yok iyiyim ama bu ağrı hiç yaşamadığım bir ağrıydı. elimi karnıma koydum bebeğimin atışlarınıda hissediyorum sizce ne olabilir çokk korktum

Neredeyse ayni sey oldu bana da karnimin sol tarafi acayip kasildi pazartesi acile basvurdum. Aglayacaktim sancidan 3 saat hic geçmedi bebek iyi. Bence ters hareketten oldu benimki. Magnezyum aliyorum ve bol su iciyorum tekrarlamadi kas spazmiydi bence.

Ben maalesef 5 kilo almışım.

bende sol taraftan sırta vurdu omuz kol anlatamam ya yok böyle bi ağrı acı çok ağladım benim acı eşiğim biraz düşük hemen ağlarım bide ama böyle bişi yaşamamıştm. bende vitamin alıyorum imom omega adında bi bi vitamin verdi doktorum. magnezyum verilmedi. ters harekette yapmamıştım ama olabilir dediğiniz gibi. hafif hafif ağrım devam ediyor üşütüyo muyuz acaba anlamadım ki 2 gündürde sol ve sağ kasığımda sızlama vardı ağrı gibide değil öyle gibide anlammıştm herhalde büyüyo ondan dedim çok şükür hareketlerini hiisediyrm ama bu kas ağrısı beni endişelendirdi.

bu ay içinde 2,7 ve 6.2 ye kadar kilo alımı normalmiş ben öyle okudum yinede 1 ayda 6 kilo almak istemem 3 4 olsa razıyım

Günaydın kuzum
İnsan ister istemez etkileniyor işte ama tabi ki herkez fikrini söyleye bilir
Akşam benimde aklım takıldı valla
Eşime söyledim doktor ne derse o dedi bende Sustum

Benimde dört beş haftadır kesilmiş olan bel ve kasık ağrısı başladı birkaç gündür . Normaldir herhalde diyorum kıdemli anneler ne diyorsunuz

Artık yavaş yavaş hissetmeye başlaya bilirsin ben senin kadar ken başlamıştım gerçi hepsi farklı olur tabiki zamanı bence
Nasıl hissettin sen?Bildiğimiz tekme mi yani
göbek deliğinin alt kısmında bebeği hissediyorum ama hareketleri hissedemedim çok acayip zaten benim ki tembel

Gunaydin kizlar bana asi icin 21 inci haftaya gun verdi saglik ocagi bende korkuyorum ama yaptiririm sanirim zaten alistim ignelere acilara

Sol koluna omzuna vuruyorsa kalp spazmi da olabilir. Hamilelikte kac cesit sey oluyor, cogu da normal. Yerinde olsam Kardiyolojiye görunurdum yine de.

Nasıl hissettin sen?Bildiğimiz tekme mi yani
göbek deliğinin alt kısmında bebeği hissediyorum ama hareketleri hissedemedim çok acayip zaten benim ki tembel
Ben ilk sabah hissettmiştim Benim kız sabah ve akşamları tekmeci oluyor
Güzel kahvaltı yap üstünede tatlı ye sırt üstü yat yarım saat bekle
Göbek deliğin altında sanki kelebek uçuyormuş gibi oluyor

Benimde dört beş haftadır kesilmiş olan bel ve kasık ağrısı başladı birkaç gündür . Normaldir herhalde diyorum kıdemli anneler ne diyorsunuz
Bende geçen gün buraya yazdım kasık ağrım geçti diye
Sonra bir ağrı başladı yürürken ağrıyordu dün bütün gün ağrıdı
Hatta sinirlerim bozuldu bide üstüne ağladım
Bu günde baş ağrısı ile uyandım Umarım geçer

Deneyeyim canım sağol :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…