2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Haftaya cuma aldım randevumu bakalım doktorum ayrıntılı ultrasonu yapacakmı ?
İnşallah yapar da bende rahat ederim Allah ın izni ile
Tam 20+5 de olacağım sizce yeterli olur mu
Yoksa bir hafta daha mı beklesem
Değiştirip öbür PaZartesi ye aldım en azından 21 hafta içinde olayım dedim belki o zaman doktorum yapar ertelemez

Son düzenleme:
O kadar tatlı yedim sırt üstü uzandım hatta belim ağrıdı ama benim kızdan ses seda yok
Hiç birşey hissedemedim
Mide bulantısı da cabası
Çok tembel çok
Canım aramızda 2 gün var bende dünden beri hissediyorum ufak ufak özelliklede sabah ve gece yatınca bide benim çok gaz sancım oluyo sizde de var mı kızlar

Bende hala gordugum ruyanin etkisinseyim.Pek ruya gormem gorduklerimde simdiye kadar hep cikti bi sekilde o yuzden etkilendim hayirlisi olsun

Tetanozu sor tetanozu

Aynı anası işte sadece yatsın başka bir şey Yok
Öyle kızlar biraz nazlı olur aslında hareketi vardır ama anlamıyorsun kuZum
Az kaldı ama bak yakında hissetmeye başlarsın
Aynı anası valla doğru diyosun tüm gün yatış
Hiç bişey yaptığım yok
Bi hissetmeyen ben kaldım hee

21/22 haftalar diyorlardı detaylı ultrason için ama bilmiyorum yani
Benim daha var 20 ki haftalara
Kasım’ın ilk haftası falan bakarım duruma
Burda da doktorum yapıyor mu hiç bilmiyorum

Canım aramızda 2 gün var bende dünden beri hissediyorum ufak ufak özelliklede sabah ve gece yatınca bide benim çok gaz sancım oluyo sizde de var mı kızlar
Ufak ufak bişeyler arada bende hissettim ama ayrı. Yapamadım açıkçası gaz mı bebek mi diye

Canım çok afedersin ben gazdan sonra bi pırt yapıyorum yoksa sancı giriyo

Benim ki kısmetse şubatta doğacak bakıyorum şubat annelerine de ne yapıyorlar diye de başlamışlar alışverişlere hatta stok yapmaya :)

Benimde bütün günüm ne alacağım ne yapacağım araştırmakla geçiyor acayip sevimli şeyler var piyasada

Benim ki kısmetse şubatta doğacak bakıyorum şubat annelerine de ne yapıyorlar diye de başlamışlar alışverişlere hatta stok yapmaya :)
Hamileliğin en güzel kısımlarında biri bence alışveriş bende almak istiyorum ama eşim erken diyo haklı aslında biraz daha beklicem

Benimde 22 sinde ayrıntılı var onu atlatayım sonra herşeyi alayım diyorum. Ama eşim yazık 3 kaybımız olunca hala temkinli. 7. Ayı beklemek istiyor. Ama o saatten sonrada zor olur mu bilemiyorum hiç halimiz kalır mı. Benimde bazen çok korkum oluyor büyük şeyler için frenliyorum kendimi. Haftaya odasını boşaltayım yavaş yavaş boyayayım diyorum o oyalar heralde biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…