2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun ama bulantıların açlıktan olabilirmi aç kalmamaya çalış nezman aç kalsam midem çok bulanıyo benim

Benim sezeryan olacak o yüzden 37. Haftayı geçirmeyiz diye düşünüyorum :)

Bende bilmıyordum daha önce yazmışmıydın
3 kaybınızı Allah ım bu bebişe sağlıklar versin
Onlar kaç aylıktı eğer seni üzmeyecekse cevap ver kuZum
Onlar küçüktü 7 ve 8. Haftalarda düştüler buna biraz inanamadık ama en ufak bir değişiklik olsa bende acaba birşey mi oldu sorusu hep kafamızda . Ama şükür hareketlendiler insan rahatlıyor :)) umarım bundan sonra birşey olmaz ama olursa da yapacak birşey yok aspirin ve clexane kullanıyorum artık elimizden gelen bu :)

Yaa çok güzel D dry75
Ama bunlara bakmak için az daha sabır etmem lazım
30 haftalara gelelim de inşallah
Ben de kendimi zorluyorm bakmamaya calisiyorm cunku bi bakmaya baslarsam alirim.. kendimi tutamam hic.. tabi herseyi bir anda alinca da cok agir gelir mi bilemiyorm maddi olarak

Bende mart ın maksimum 3ünde doğuracağını hissedenlerdenim
bakalım nasıl olacak?
sağlıkla doğsunlar da.

Kizlar meshur markanin reflu yatagi indirimde suan hem e bebekte hem trendyolda almayi dusunuyorm sizce fiyatlari iyi mi birinde 80tl birinde 90 tl kiraz cekirdekli olani

Kanda pıhtılaşma var o zaman oy Canım benim
Allah ın izni ile artık tehlikenin çoğu geçmiştir
Ben kendim içinde öyle düşünüyorum hayırlısı ile
Ayrıntılı ultrasonu da atlatalım da

Normalde 38 haftayı bekliyorlar. Bende mthfr falan var, ileri yaş komplikasyon riski artmış oluyor risk almazlar diye tahmin ediyorum. Son haftalarda bebek için risk artıyor çünkü

Kanda pıhtılaşma var o zaman oy Canım benim
Allah ın izni ile artık tehlikenin çoğu geçmiştir
Ben kendim içinde öyle düşünüyorum hayırlısı ile
Ayrıntılı ultrasonu da atlatalım da
Bende umutluyum canım birşey olmaz inşallah bakalım . Ayrıntılı hakikaten heyecanlı :)

Sanki biraz erken gibi Canım
En azından 30 lu haftaları görsek diye düşünüyorum bende
Ilk gebeligimde hic bir sey almamistik ki... Erken membran rupturu oldu 27. Haftada amnion zari yirtildi yani. Kesin yatak istirahati verildi doguma kadar toplam 2 km yurumemisimdir yani. Ne oda vardi ne araba hic bir sey o kadar kotu oldu ki alisverislerde hep bana fotograf attilar bunu mu alalim diye. 2 kez buyuk alisverise ciktim. Belki 15 dk yurudum toplamda dizlerime kadar su geldi. Neyse ki ust yırtık, enfeksiyon olmadi. Bebegin hayatını tehtit edecek kadar su azalmadı. Ama hep en azdaydi suyu. 30. Haftaya kadar beklemek soru isareti yani.umarim kimse yasamaz kizimda yaşadığımı. Sukur yine de sikintisiz dogdu.

geçmiş olsun ama bulantıların açlıktan olabilirmi aç kalmamaya çalış nezman aç kalsam midem çok bulanıyo benim
Teşekkür ederim
Açken de tokken de aynı benim ki
Hatta bişeyler yediğim de daha çok oluyor bulantım
4 aydır çekiyorum
Gün sayıyorum resmen bitecek gibi değil

İlk gebeliğin gerçekten çok zor geçmiş
İnşallah kimse yaşamaz bu zorluğu
Zaten gebeliğin 4 ayı hep yattım ben gerçi hala da yatıyorum ya
Bir arkadaşım hamileliğinde odasına kadar herşeyi yaptı ve maalesef 6 buçuk 7 ayı gibiydi bebeğini kaybetti
O zaman yanındaydım ve odayı toplarken yaşananlar aklımda gitmiyor
Bide benim 16 haftaya kadar düşük tehlikesi vardıya onun da etkisi var tabi ki
Aman sağlıkla gelsinler elbet alınır birşeyler
Zaten sepet beşik , arabası puşeti hazır
Kıyafetleri de çevremdekiler alır gelir :)

O demek oluyor biraz açarmışın benimde yaşım var çünkü
Kan pıhtılaşması varmış galiba...canım benimde kan oihtilasmam var iğne kullanıyorum...oglum da doktor 40.haftaya kadar bekletti erkenden almaya gerek yok dedi..sezeryan olacaktım zaten.. 39.haftada suyum gelince sezeryan aldılar oldu bitti çok şükür..bunda da 18 mart 40.hafta herşey yolunda giderse o tarihte alacaklarmış..

Geçmiş olsun Canım ya hayırlısıyla sağlıkla gelirler insallah

Geçmiş olsun Canım ya hayırlısıyla sağlıkla gelirler insallah
Ay inşallah inşallah ...zaten tej duam sağlıkla gelsin ..2 lı 3 lü yapmadım yetisemedm...ama doktor ense kalınlığı iyi burun kemiği oluştu dedi...ayrıntiliyi bekliyorum ..perinatolog yapacak..inş güzel haber alırım.. hepimiz aliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…