geçmiş olsun ama bulantıların açlıktan olabilirmi aç kalmamaya çalış nezman aç kalsam midem çok bulanıyo benimCanım ben eskisi kadar kötü değilim ama hala hergün kusuyorum ve sabah uyanıp akşam uyuyana kadar hep bulantım var.Kendi adıma söyleyeyim ben daha balayı falan görmedim
Benim için hala hastalık gibi ilerliyor hamilelik
Yine de çok şükür herşeye
Geçecek bugünler de
Sen nasılsın
Benim sezeryan olacak o yüzden 37. Haftayı geçirmeyiz diye düşünüyorum :)Doktorum ama 3 mart desede ben inatla şubatın son haftası Doğum yapacağım diye içime doğuyor
Tabiki sağlıkla gelsin de şubat -mart hiç fark etmez
Ama bende şubat analarına bakıyorum yazmıyorum okuyorum sadece
Onlar küçüktü 7 ve 8. Haftalarda düştüler buna biraz inanamadık ama en ufak bir değişiklik olsa bende acaba birşey mi oldu sorusu hep kafamızda . Ama şükür hareketlendiler insan rahatlıyor :)) umarım bundan sonra birşey olmaz ama olursa da yapacak birşey yok aspirin ve clexane kullanıyorum artık elimizden gelen bu :)Bende bilmıyordum daha önce yazmışmıydın
3 kaybınızıAllah ım bu bebişe sağlıklar versin
Onlar kaç aylıktı eğer seni üzmeyecekse cevap ver kuZum
Doktorum ama 3 mart desede ben inatla şubatın son haftası Doğum yapacağım diye içime doğuyor
Tabiki sağlıkla gelsin de şubat -mart hiç fark etmez
Ama bende şubat analarına bakıyorum yazmıyorum okuyorum sadece
Sezeryan da 38 hafta beklenmiyor muBenim sezeryan olacak o yüzden 37. Haftayı geçirmeyiz diye düşünüyorum :)
Kanda pıhtılaşma var o zaman oy Canım benimOnlar küçüktü 7 ve 8. Haftalarda düştüler buna biraz inanamadık ama en ufak bir değişiklik olsa bende acaba birşey mi oldu sorusu hep kafamızda . Ama şükür hareketlendiler insan rahatlıyor :)) umarım bundan sonra birşey olmaz ama olursa da yapacak birşey yok aspirin ve clexane kullanıyorum artık elimizden gelen bu :)
Bende umutluyum canım birşey olmaz inşallah bakalım . Ayrıntılı hakikaten heyecanlı :)Kanda pıhtılaşma var o zaman oy Canım benim
Allah ın izni ile artık tehlikenin çoğu geçmiştir
Ben kendim içinde öyle düşünüyorum hayırlısı ile
Ayrıntılı ultrasonu da atlatalım da
Ilk gebeligimde hic bir sey almamistik ki... Erken membran rupturu oldu 27. Haftada amnion zari yirtildi yani. Kesin yatak istirahati verildi doguma kadar toplam 2 km yurumemisimdir yani. Ne oda vardi ne araba hic bir sey o kadar kotu oldu ki alisverislerde hep bana fotograf attilar bunu mu alalim diye. 2 kez buyuk alisverise ciktim. Belki 15 dk yurudum toplamda dizlerime kadar su geldi. Neyse ki ust yırtık, enfeksiyon olmadi. Bebegin hayatını tehtit edecek kadar su azalmadı. Ama hep en azdaydi suyu. 30. Haftaya kadar beklemek soru isareti yani.umarim kimse yasamaz kizimda yaşadığımı. Sukur yine de sikintisiz dogdu.Sanki biraz erken gibi Canım
En azından 30 lu haftaları görsek diye düşünüyorum bende
Önce Allah ıma sonra bize emanet meleklerimizBende umutluyum canım birşey olmaz inşallah bakalım . Ayrıntılı hakikaten heyecanlı :)
Teşekkür ederimgeçmiş olsun ama bulantıların açlıktan olabilirmi aç kalmamaya çalış nezman aç kalsam midem çok bulanıyo benim
İlk gebeliğin gerçekten çok zor geçmişIlk gebeligimde hic bir sey almamistik ki... Erken membran rupturu oldu 27. Haftada amnion zari yirtildi yani. Kesin yatak istirahati verildi doguma kadar toplam 2 km yurumemisimdir yani. Ne oda vardi ne araba hic bir sey o kadar kotu oldu ki alisverislerde hep bana fotograf attilar bunu mu alalim diye. 2 kez buyuk alisverise ciktim. Belki 15 dk yurudum toplamda dizlerime kadar su geldi. Neyse ki ust yırtık, enfeksiyon olmadi. Bebegin hayatını tehtit edecek kadar su azalmadı. Ama hep en azdaydi suyu. 30. Haftaya kadar beklemek soru isareti yani.umarim kimse yasamaz kizimda yaşadığımı. Sukur yine de sikintisiz dogdu.
O demek oluyor biraz açarmışın benimde yaşım var çünküNormalde 38 haftayı bekliyorlar. Bende mthfr falan var, ileri yaş komplikasyon riski artmış oluyor risk almazlar diye tahmin ediyorum. Son haftalarda bebek için risk artıyor çünkü
Kan pıhtılaşması varmış galiba...canım benimde kan oihtilasmam var iğne kullanıyorum...oglum da doktor 40.haftaya kadar bekletti erkenden almaya gerek yok dedi..sezeryan olacaktım zaten.. 39.haftada suyum gelince sezeryan aldılar oldu bitti çok şükür..bunda da 18 mart 40.hafta herşey yolunda giderse o tarihte alacaklarmış..O demek oluyor biraz açarmışın benimde yaşım var çünkü
Acaba sezeryan mı yoksa normal mı olacak oda önemli tabiki tarih içinBende mart ın maksimum 3ünde doğuracağını hissedenlerdenim
bakalım nasıl olacak?
sağlıkla doğsunlar da.
Geçmiş olsun Canım ya hayırlısıyla sağlıkla gelirler insallahKan pıhtılaşması varmış galiba...canım benimde kan oihtilasmam var iğne kullanıyorum...oglum da doktor 40.haftaya kadar bekletti erkenden almaya gerek yok dedi..sezeryan olacaktım zaten.. 39.haftada suyum gelince sezeryan aldılar oldu bitti çok şükür..bunda da 18 mart 40.hafta herşey yolunda giderse o tarihte alacaklarmış..
Ay inşallah inşallah ...zaten tej duam sağlıkla gelsin ..2 lı 3 lü yapmadım yetisemedm...ama doktor ense kalınlığı iyi burun kemiği oluştu dedi...ayrıntiliyi bekliyorum ..perinatolog yapacak..inş güzel haber alırım.. hepimiz alirizGeçmiş olsun Canım ya hayırlısıyla sağlıkla gelirler insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?