2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hamileliğin en güzel kısımlarında biri bence alışveriş bende almak istiyorum ama eşim erken diyo haklı aslında biraz daha beklicem
Bizde bekleyeceğiz daha 7.ayda falan almayı düşünüyoruz zaten bir çok eşyasını annem alacak
Bizim adetler de ilk bebekte kızın annesi alıyor herşeyini :)

geronimo_s bu hastane çıkışı takımlar kullanışlı mı ? Bir de ben internetten öğrenmeye çalışıyorum bebeklerle ilgili herşeyi yenidoğana çorap ve eldiven giydirilmemesi gerekiyormuş. Çöp bilgi mi doğru mu . Doğruysa bu hastane çıkışları yersiz kalabalık o zaman diye düşünüyorum. Bu arada takımda çok şirinmiş sağlıkla giysin inşllah

Ya kizlar erken ama ben bebisin eşyalarını almayi cok istiyorum birden yüklenecek durumumuz yok çünkü esime birden baski yapmak istemiyorum ama sizce erken mi daha

Kızımda sürekli eldiven kullanmak zorunda kaldım ilk zamanlar, o kadar hızlı uzuyor ki tırnakları, gözünü falan çizecek diye korktum vallahi. Bir de havalar serindi kızımda. Sadece 1 takım alacağım ben de, başka eldivenli bir şey almayacağım. Çorapsız da üşüyor çocuk, ama hep çorabını iç dış yapıp giydirirdim, bi de günde 2-3 kez çıkarırdım, saç falan kalmış mı diye? Nadir durum da olsa ayak parmaklarına saç teli dolanıp kangren olabiliyormuş. O yüzden bebek durmadan ağlıyorsa mutlaka kıyafetlerinin içini kontrol etmek lazım. Bizimkiler çok soğuk zamanda doğmayacak, mümkün olduğunca serbest bırakmak lazım. Takım inşallah güzel çıkar bu arada. Aziz bebenin ürünleri iyi oluyor genelde.
Kız bebek olunca herşey daha hareketli allı pullu
Erken değil mi alışveriş yapmak için ben bi süre daha beklerim diyorum
Dayanamıyorum ne yapayım yaaa....
Kayıplarınızı bilmiyordum. Sağlıkla doğsun bu minik yavrunuz. Evet oyalar kesinlikle, çok boya kokusu almamaya dikkat edersin tabi. Kendin boyamak ne kadar da güzel. Biz yeni evimize geçecek miyiz bilmiyorum, çocuk bu evde mi doğacak? Şimdi oturduğumuz yerde olursa hiç bir şey yapmayacağm, sadece beşiğini kurarım. Kızımın dolabına koyarım kıyafetlerini falan.

Ya kizlar erken ama ben bebisin eşyalarını almayi cok istiyorum birden yüklenecek durumumuz yok çünkü esime birden baski yapmak istemiyorum ama sizce erken mi daha
Benim ilk bebek haliyle deneyimim yok. Ama şöyle planladım. Çok indirimde ufak tefek buldum mu alacağım. Mesela idilbaby de indirim vardı. İki müslin örtü mendil falan aldım. Ama bence bu işin belirli bir vakti yok sanırım . Herkes kendine göre biz düzen tutturuyor :)

Aynı fikirdeyim. Ben de ucuz bulduğum kaliteli ürünlerden almaya çalışıyorum. Ayrıntılı sonrası daha rahat alış veriş yaparız zaten. Ben hamile kalmayı istediğim dönemde aldım müslin örtü ve ağız mendili, indirimdeydi, o derece yani düşün. Çok sabırsızım.

Bizde bekleyeceğiz daha 7.ayda falan almayı düşünüyoruz zaten bir çok eşyasını annem alacak
Bizim adetler de ilk bebekte kızın annesi alıyor herşeyini :)
Bizimde akrabalar bırakmaz sağolsun bende 7. Ayı beklicem ama hepsine birden yüklenmem fazla bişeyde almıcam havalar nasıl olur kestiremiyorum tam zaten oğlumda battaniyeleri falan beyaz almıştım onları kullancam

Bizimde akrabalar bırakmaz sağolsun bende 7. Ayı beklicem ama hepsine birden yüklenmem fazla bişeyde almıcam havalar nasıl olur kestiremiyorum tam zaten oğlumda battaniyeleri falan beyaz almıştım onları kullancam
Yaşasın o akrabalar :)
Havaları bende kestiremiyorum o zamanlar da nasıl olur nelere çok ihtiyaç olur acaba

Yarın sabah kalp doktoruna randevu aldım
İki hareket yapsam yorulup kalıyorum
Bakalım ne diyecek doktor

haber ver mutlaka.
merak ederim seni.
inşallah gebelikten dolayı der.
demirini ölçtürdün mü?
eğer kansızlık ve demir eksikliği varsa çabuk yorulma ve halsizlik olur kuzum.

Yaşasın o akrabalar :)
Havaları bende kestiremiyorum o zamanlar da nasıl olur nelere çok ihtiyaç olur acaba
Mart soğuk olur bence ona göre almak lazım ama çok değil zaten çabuk büyüyolar ben bir tane 10lu hastane çıkışı alıcam diğerleri 5 li almayı düşünüyom bide tulum kesinlikle almıcam hiç rahat olmuyo bide oğlum uzundu aldıklarımın hiçbiri olmadı

haber ver mutlaka.
merak ederim seni.
inşallah gebelikten dolayı der.
demirini ölçtürdün mü?
eğer kansızlık ve demir eksikliği varsa çabuk yorulma ve halsizlik olur kuzum.
D vitamin hep eksik bende
Kalbimde eskiden gelen minik bir sorun vardı zaten
Gebe kalıncada hep aklımdaydı doktoruma gitmek
Gideyim de hayırlısıyla içim rahat etsin dedim
Yazarım kuZumm yarın doktordan çıkınca

Benim ki kısmetse şubatta doğacak bakıyorum şubat annelerine de ne yapıyorlar diye de başlamışlar alışverişlere hatta stok yapmaya :)
Doktorum ama 3 mart desede ben inatla şubatın son haftası Doğum yapacağım diye içime doğuyor
Tabiki sağlıkla gelsin de şubat -mart hiç fark etmez
Ama bende şubat analarına bakıyorum yazmıyorum okuyorum sadece

Bende bilmıyordum daha önce yazmışmıydın
3 kaybınızı Allah ım bu bebişe sağlıklar versin
Onlar kaç aylıktı eğer seni üzmeyecekse cevap ver kuZum

Selam kizlar nasilsiniz gecmise bir goz attım da bir takim olumsuzluklar olmus hic bahsini dahi acmak istemiyorum etiketleyerek cunku hic ihtimal bile vermedi icimdeki his Allahin izniyle sapasağlam evlatlarimiz olacak insAllah ben hep boyle hissettim nedense bulantilar ne alemde bu arada kızlar Nurbal27 -Piraye ve Atom heart mother ozellikle cok ceken bu üç kisi hep aklimdasiniz kizlar rahatladiniz mi biraz nasilsiniz

Canim birkac gun farketmez zaten sen uygun zamanda randevunu almissin cok kafana takma

Canım ben eskisi kadar kötü değilim ama hala hergün kusuyorum ve sabah uyanıp akşam uyuyana kadar hep bulantım var.Kendi adıma söyleyeyim ben daha balayı falan görmedim
Benim için hala hastalık gibi ilerliyor hamilelik
Yine de çok şükür herşeye
Geçecek bugünler de
Sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…