- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
En önemlisi ZAten ayrıntlı bende herkez heyecanla beklıyorAy inşallah inşallah ...zaten tej duam sağlıkla gelsin ..2 lı 3 lü yapmadım yetisemedm...ama doktor ense kalınlığı iyi burun kemiği oluştu dedi...ayrıntiliyi bekliyorum ..perinatolog yapacak..inş güzel haber alırım.. hepimiz aliriz
Bende aspirin kullanıyorum canım. 32. Haftada kesiliyor normalde. Bu haftadan sonra bebeğin kalbine zararlıymışAma benim aspirini 7.ayda kesiyor doktor..dogumda kan kaybı falan olmasın diyemis galiba
Bir bardak kaynar su döküldü bugün bacağımaNurbal27 kısss bu -Piraye ne diye yazmıyor artık
Bu gün4body1soul sesi çıkmadı herşey yolunda mı bu cuma değil bir daha ki cumaydı dimi randevusu
Çok sağol canım. Eskisine nazaran daha iyiyim bende ara ara yokluyor geldi mi fena geliyor ama ilk zamanlardaki gibi değilim. Sen nasılsınSelam kizlar nasilsiniz gecmise bir goz attım da bir takim olumsuzluklar olmus hic bahsini dahi acmak istemiyorum etiketleyerek cunku hic ihtimal bile vermedi icimdeki his Allahin izniyle sapasağlam evlatlarimiz olacak insAllah ben hep boyle hissettim nedense bulantilar ne alemde bu arada kızlarNurbal27 -Piraye ve @Atom heart mother ozellikle cok ceken bu üç kisi hep aklimdasiniz kizlar rahatladiniz mi biraz nasilsiniz
Canım ben eskisi kadar kötü değilim ama hala hergün kusuyorum ve sabah uyanıp akşam uyuyana kadar hep bulantım var.Kendi adıma söyleyeyim ben daha balayı falan görmedim
Benim için hala hastalık gibi ilerliyor hamilelik
Yine de çok şükür herşeye
Geçecek bugünler de
Sen nasılsın
Çok yandı mı bacağın en çok korktuğum şey büyük geçmiş olsun acıyor mu çok iyi ki karnına gelmemişBir bardak kaynar su döküldü bugün bacağımabide turşu yapıyorum ama biraz abartmışım galiba fazla oldu. Bide turşuluk tuz mutfağa dökülmesin mi? Ev dandini şuan iki dk soluklanırken bakayım dedim
Bir bardak kaynar su döküldü bugün bacağımabide turşu yapıyorum ama biraz abartmışım galiba fazla oldu. Bide turşuluk tuz mutfağa dökülmesin mi? Ev dandini şuan iki dk soluklanırken bakayım dedim
Çok sağol canım. Eskisine nazaran daha iyiyim bende ara ara yokluyor geldi mi fena geliyor ama ilk zamanlardaki gibi değilim. Sen nasılsın
kızlar 19 haftada 4 kilo almışım
Hakkımızda hayırlısı olsun canım.. bende hala etkisindeyim cıkamadım..Bende hala gordugum ruyanin etkisinseyim.Pek ruya gormem gorduklerimde simdiye kadar hep cikti bi sekilde o yuzden etkilendim hayirlisi olsun
Reflü yatağı şart mı acabaKizlar meshur markanin reflu yatagi indirimde suan hem e bebekte hem trendyolda almayi dusunuyorm sizce fiyatlari iyi mi birinde 80tl birinde 90 tl kiraz cekirdekli olani
ne guzel ya be hamilelik oncesi 53 kilo civarindaydim suan 65 kilo oldum ve daha 20 haftaligim en basndan beri surekli yiyorum fazla yiyorum bide baya kilo aldim bende
esut85 ben 58 ile kaldım şimdi tartılmayımda yarın aç karnına bakıp yazayım bende
Bu son haftalar aldık gibi bende
22 ekim de . 20+4 olacak bir haftada önden gidiyor bakalımÖnce Allah ıma sonra bize emanet meleklerimiz
Ne zaman senin ki
Kanım pıhtılaşmaya eğilimli yaniO demek oluyor biraz açarmışın benimde yaşım var çünkü
Karışık yaptım kuzum. Sandalyenin üzerindeydi devrildi döküldü ya. Belim ayrıldı çok yoruldumÇok yandı mı bacağın en çok korktuğum şey büyük geçmiş olsun acıyor mu çok iyi ki karnına gelmemiş
Kısss karışık mı turşu yapıyorsun
Tuzları nasıl döktün :)) dikkat et kavanozları kırma sende4body1soul gibi
Tamamen geçeceğine dair benim pek umudum yok canım ama en azından dayanılır hale geldi. Ara ara gelen o atakları saymazsak. Ne zaman kontrölün? Güzel haberler alırsın inşallahAyy cok gecmis olsun cnm dikkat et kendine aman bulantilardan heder olduk zaten bir de baska seyler eklenmesin üstüne valla cekecek sabir kalmadi artik ben de nasil olayim troidlerle uğraşıyorum iste yukarda da bahsettigim gibi kan olcumlerim tekrarlanacak onu bekliyorum takibe aldi doktor ilac vermediler bir türlü hala bulantilar devam tabi bu arada hafiflese de asla tamamen gecmiyor
12 kilo mu aldın hamilelikten mi ki acabane guzel ya be hamilelik oncesi 53 kilo civarindaydim suan 65 kilo oldum ve daha 20 haftaligim en basndan beri surekli yiyorum fazla yiyorum bide baya kilo aldim bende
Acaba sezeryan mı yoksa normal mı olacak oda önemli tabiki tarih için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?