2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

En önemlisi ZAten ayrıntlı bende herkez heyecanla beklıyor

Kizimda son adet tarihim 5 subatti (sali) beklenen dogum 12 kasimdi. 6 kasim carsamba dogdu. Bunda son adet tarihim 5 haziran sali beklenen dogum 12 mart. Bence 6 mart carsamba dogacak ablasi gibi. 10 martta dogarsa guzel olur aslinda benim dogum gunum bakalim neler olacak.

Nurbal27 kısss bu -Piraye ne diye yazmıyor artık
Bu gün 4body1soul sesi çıkmadı herşey yolunda mı bu cuma değil bir daha ki cumaydı dimi randevusu
Bir bardak kaynar su döküldü bugün bacağıma bide turşu yapıyorum ama biraz abartmışım galiba fazla oldu. Bide turşuluk tuz mutfağa dökülmesin mi? Ev dandini şuan iki dk soluklanırken bakayım dedim

Çok sağol canım. Eskisine nazaran daha iyiyim bende ara ara yokluyor geldi mi fena geliyor ama ilk zamanlardaki gibi değilim. Sen nasılsın

Ben de ayni durumdayim Cnm malum troidlerle basim dertteydi ayin 18 inde kan olcumum tekrarlanacak 25 inde de kontrolum var bakalim ilac vermedi takip dedi onlarla ugrastim baya bi süre bakalim bu ay ne olacak carpintidan sikayet eden arkadaslar muhakkak baktirsinlar troidlerdeki dusukluk beni mahvetti bi de kansizlik eklenince bunyem alt ust oldu lutfen ihmal etmeyin

betsy_pc benim de mtfhr gen mutasyonum var fakat igne ilac bunda kullanmadim devam ediyoruz bakalim sezeryan benim de sanirim ben de subat sonu girerim doguma diye düşünüyorum

Çok yandı mı bacağın en çok korktuğum şey büyük geçmiş olsun acıyor mu çok iyi ki karnına gelmemiş
Kısss karışık mı turşu yapıyorsun
Tuzları nasıl döktün :)) dikkat et kavanozları kırma sende 4body1soul gibi

Çok sağol canım. Eskisine nazaran daha iyiyim bende ara ara yokluyor geldi mi fena geliyor ama ilk zamanlardaki gibi değilim. Sen nasılsın

Ayy cok gecmis olsun cnm dikkat et kendine aman bulantilardan heder olduk zaten bir de baska seyler eklenmesin üstüne valla cekecek sabir kalmadi artik ben de nasil olayim troidlerle uğraşıyorum iste yukarda da bahsettigim gibi kan olcumlerim tekrarlanacak onu bekliyorum takibe aldi doktor ilac vermediler bir türlü hala bulantilar devam tabi bu arada hafiflese de asla tamamen gecmiyor

esut85 ben 58 ile kaldım şimdi tartılmayımda yarın aç karnına bakıp yazayım bende
Bu son haftalar aldık gibi bende

dogumdan snra kiloyu vermesi sknti olacak cok asiri yiyiyorum ya karnim tok olsa bile gene yemek istiyorum eskiden ne vuzel zayiftim smdi her yerden kilo aldim morlaim bozluyor artk bole kendimi gorunce ama bebislerimiz saglikli olsnlar yeterki dogumdan snra bisekilde zayiflariz gene yediklermiz umarim bebegede gidiyordurda bizle birlikte bebekde kilo aliyordur ins

Karışık yaptım kuzum. Sandalyenin üzerindeydi devrildi döküldü ya. Belim ayrıldı çok yoruldum yok canım iyiyim şuan sabah yandı da kızarıklık kaldı şimdi. Bebeme gelmedi Allahtan

Tamamen geçeceğine dair benim pek umudum yok canım ama en azından dayanılır hale geldi. Ara ara gelen o atakları saymazsak. Ne zaman kontrölün? Güzel haberler alırsın inşallah

ne guzel ya be hamilelik oncesi 53 kilo civarindaydim suan 65 kilo oldum ve daha 20 haftaligim en basndan beri surekli yiyorum fazla yiyorum bide baya kilo aldim bende
12 kilo mu aldın hamilelikten mi ki acaba dert kilo olsun verilir inşallah ama dikkat et

Acaba sezeryan mı yoksa normal mı olacak oda önemli tabiki tarih için

İnşallah normal olur.
ameliyat ne olursa olsun zor.
ben tüpüm alınırken laparoskopi oldum 2 delik kasıklarımda bir delik göbek deliğimde var.
zorlanmıştım onda bile.
sezaryanı düşününce tabi benimki devede kulak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…