2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın arkadaşlar ben nisan annesı olacam inş.sız daha ilerde oldugunuz için soruyorum.bulantılarınız kaçıncı haftada geçtı ve kaçıncı haftada bebeği hissetmeye başladınız

Valla canım bu soruyu sormak için kötü bir grup seçtin. Mart anaları dert anaları içlerinde ki şanslılar çok azız. Hala mide bulantısı çekenler var. Ben çok şanslıydım 8-11 arası oldu kesildi. Hareketleride 19. Haftada hissetmeye başladım 20 içinde daha net oldu.

Günaydın arkadaşlar ben nisan annesı olacam inş.sız daha ilerde oldugunuz için soruyorum.bulantılarınız kaçıncı haftada geçtı ve kaçıncı haftada bebeği hissetmeye başladınız
Günaydın canım
Hala her gün bulantı yaşayan arkadaşlarımız var
Hissetmeyi de 18 hafta gibi başladı bende

Canım inşallah iyi haberlerle dönersin.ay bende heyecanlandım senin adına.şuan tam kaç hafta kaç günlüksün ...
Kaç haftalık benimde aklım bu konuda çorba oldu
Sat tarihine göre 21 hafta
Doktora göre 20 hafta
Bu gün inşallah güzelce sorup öğreneceğim

kızlar benimki iki gündür maşallah bi hareketliki.. yada büyüdü iyice ondanmı hissediyorum. 20.haftama 1 gün kaldı,zatende 1 hafta önden gidiyor minnoş al sana 21.hafta. içimde kıpır kıpır. bazen aşağılarda hissediyorum kasık bölgemde,bazen karın deliğimin 2-3 parmak altında. çok komik yaa. özellikle su,çorba sıvı şeyler içince daha çok hissediyorum

Kaç haftalık benimde aklım bu konuda çorba oldu
Sat tarihine göre 21 hafta
Doktora göre 20 hafta
Bu gün inşallah güzelce sorup öğreneceğim
Bende perinotıloga sordum en ideal 20.hafta dedi.daha benim 4 hafta var.yarın kadın doğ.randevum var.Aman hayırlısı ile ayrıntılarımız bir ii çıksaydı.ben 2 li felan testte vermedim

Maşalllah
Artık baya hareketleniyor tabiki
Büyüyorlar Allah ın izni ile
Hele geceleri daha kıpır kıpır sanki
Gün içersinde ben hareket edince çok anlamıyorum ama oturup uzanınca kıpır kıpır
Dün ben mezdeke yi açtım göbek attırdım Pera ya resmen

Bende perinotıloga sordum en ideal 20.hafta dedi.daha benim 4 hafta var.yarın kadın doğ.randevum var.Aman hayırlısı ile ayrıntılarımız bir ii çıksaydı.ben 2 li felan testte vermedim
Hayırlısıyla güzel haberlerle atlatalım inşallah
Daha 5 saat var doktora başım tuttu ağrıdan

Kııız yazık bebişe kız. Millet klasik müzik dinletir sende mezdeke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…