2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Dün neler aldın Kız komşudan paraları harcadın
Çok yorma kendini bide sen bu gün gezmelere gitmiyormuydun
Pijama takımı aldım kumaşı çok güzeldi
Komşu bohçacı kadınlar gibi gelmişti
Sonra hamile kilodu bide panduf aldım
Gezmeğe gidicez alışveriş yapıcaz
Hatta prensesime birkaç parça da olsa bişeyler alasım var yaa

İnşallah kuZum dua et bize tamam mı
Hep dualarımdasınız burda ki herkes

Anam resmen kıskanıyom sizleri heee
Benim tembel kız bi tekme bile atmıyo
Kendimi dinleyip duruyorum ama tık yok

Herkese güzel bir gün diliyorum kızlar. Ben yine bulantıyla cebelleşiyorum. Artık geçmeyecek belli ki 16. Hafta da bitti. SEPTEMBER LOVE 4body1soul güzel haberlerinizi bekliyoruz. Dualarımız sizinle
ÇOK ZOR VALLA CANIM SÜREKLİ BİR BULANTI HALİ BEN BİDE HASTANEDE ÇALIŞIYORDUM BEŞ ALTI HAFTA ÇEKTİM BURASI MİKROP YUVASI KOKULAR FALAN MAHVOLMUŞTUM O DÖNEM ÇOK ŞÜKÜR BENİMDE 15. 16. HAFTADA FALAN BİTTİ ALLAH SABIR VERSİN SANA DA.

Aynen ya ve cidden çok yoruldum artık. 4 ay bitecek nerdeyse. Ama hala devam. Öğürmekten sıkıldım yoruldum. 16+2 olduk bugün ama hala aynı. En kısa zamanda geçer inşallah. Topikçe bir rahat yüzü göremedik anam

Bir anda mı kesildi
Ben onu merak ediyorum yavaş yavaş mo bitiyor yoksa bi sabah uyandın bulantı YÖK
Böyle mi oluyo

Az önce bi arkadaş mesaj attı nasılsın diye
Dedim ki hala bulanıyorum
Ben 6.aya kadar çektim sonra rahatladım dedi
Bizimkide öyle olacak bu gidişle. Belki hiç geçmez. Valla umutlarım tükendi artık. Ara ara umutlanıyorum tabi ama dengesizleştim

Bizimkide öyle olacak bu gidişle. Belki hiç geçmez. Valla umutlarım tükendi artık. Ara ara umutlanıyorum tabi ama dengesizleştim
Valla zor eşim biraz yardım etti azcık iş yaptık
Bulantıdan uzandım hemen hala kalkamadım yerimden
Kilo aldın mı sen canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…