Pijama takımı aldım kumaşı çok güzeldiDün neler aldın Kız komşudan paraları harcadın
Çok yorma kendini bide sen bu gün gezmelere gitmiyormuydun
Hep dualarımdasınız burda ki herkesİnşallah kuZum dua et bize tamam mı
Bende o ağzımdaki acı tatlaHerkese güzel bir gün diliyorum kızlar. Ben yine bulantıyla cebelleşiyorum. Artık geçmeyecek belli ki 16. Hafta da bitti.SEPTEMBER LOVE 4body1soul güzel haberlerinizi bekliyoruz. Dualarımız sizinle
Bi sen bi ben kaldıkHerkese güzel bir gün diliyorum kızlar. Ben yine bulantıyla cebelleşiyorum. Artık geçmeyecek belli ki 16. Hafta da bitti.SEPTEMBER LOVE 4body1soul güzel haberlerinizi bekliyoruz. Dualarımız sizinle
Anam resmen kıskanıyom sizleri heee
Maşalllah
Artık baya hareketleniyor tabiki
Büyüyorlar Allah ın izni ile
Hele geceleri daha kıpır kıpır sanki
Gün içersinde ben hareket edince çok anlamıyorum ama oturup uzanınca kıpır kıpır
Dün ben mezdeke yi açtım göbek attırdım Pera ya resmen
İnşallah canım benim. Acı tadı geçtim ben ya valla o zaten hep var ama bulantılar geçsin istiyorum artıkBende o ağzımdaki acı tatla
Allah razı olsun kuZumm
Hayırlı iyi sonuçlar inşallah
İnşallah canım yaaİnş yakında bulantıların geçer canım
Aynen kuzum ve geçmeyecek herhalde. Evet azaldı ama bitmiyorBi sen bi ben kaldık
Ahhh ahh ne çektik şu cadılardan
ÇOK ZOR VALLA CANIM SÜREKLİ BİR BULANTI HALİ BEN BİDE HASTANEDE ÇALIŞIYORDUM BEŞ ALTI HAFTA ÇEKTİM BURASI MİKROP YUVASI KOKULAR FALAN MAHVOLMUŞTUM O DÖNEM ÇOK ŞÜKÜR BENİMDE 15. 16. HAFTADA FALAN BİTTİ ALLAH SABIR VERSİN SANA DA.Herkese güzel bir gün diliyorum kızlar. Ben yine bulantıyla cebelleşiyorum. Artık geçmeyecek belli ki 16. Hafta da bitti.SEPTEMBER LOVE 4body1soul güzel haberlerinizi bekliyoruz. Dualarımız sizinle
Az önce bi arkadaş mesaj attı nasılsın diyeAynen kuzum ve geçmeyecek herhalde. Evet azaldı ama bitmiyor
Aynen ya ve cidden çok yoruldum artık. 4 ay bitecek nerdeyse. Ama hala devam. Öğürmekten sıkıldım yoruldum. 16+2 olduk bugün ama hala aynı. En kısa zamanda geçer inşallah. Topikçe bir rahat yüzü göremedik anamÇOK ZOR VALLA CANIM SÜREKLİ BİR BULANTI HALİ BEN BİDE HASTANEDE ÇALIŞIYORDUM BEŞ ALTI HAFTA ÇEKTİM BURASI MİKROP YUVASI KOKULAR FALAN MAHVOLMUŞTUM O DÖNEM ÇOK ŞÜKÜR BENİMDE 15. 16. HAFTADA FALAN BİTTİ ALLAH SABIR VERSİN SANA DA.
Bir anda mı kesildiÇOK ZOR VALLA CANIM SÜREKLİ BİR BULANTI HALİ BEN BİDE HASTANEDE ÇALIŞIYORDUM BEŞ ALTI HAFTA ÇEKTİM BURASI MİKROP YUVASI KOKULAR FALAN MAHVOLMUŞTUM O DÖNEM ÇOK ŞÜKÜR BENİMDE 15. 16. HAFTADA FALAN BİTTİ ALLAH SABIR VERSİN SANA DA.
Topiği sirkeli suyla yıkayalımAynen ya ve cidden çok yoruldum artık. 4 ay bitecek nerdeyse. Ama hala devam. Öğürmekten sıkıldım yoruldum. 16+2 olduk bugün ama hala aynı. En kısa zamanda geçer inşallah. Topikçe bir rahat yüzü göremedik anam
Bizimkide öyle olacak bu gidişle. Belki hiç geçmez. Valla umutlarım tükendi artık. Ara ara umutlanıyorum tabi amaAz önce bi arkadaş mesaj attı nasılsın diye
Dedim ki hala bulanıyorum
Ben 6.aya kadar çektim sonra rahatladım dedi
Sirkeler bendenTopiği sirkeli suyla yıkayalım
Valla zor eşim biraz yardım etti azcık iş yaptıkBizimkide öyle olacak bu gidişle. Belki hiç geçmez. Valla umutlarım tükendi artık. Ara ara umutlanıyorum tabi amadengesizleştim
Doğuma kadar bekletelim herkes dertli anca yaniSirkeler bendenrahata kavuşacaksak sirkeli suda bekletelim topiği
Kardeşim geldi almamışsın diyor ama 2 kilo aldım. Başlangıç kiloma gelmek üzereyim. Verdiğimi aldım canımValla zor eşim biraz yardım etti azcık iş yaptık
Bulantıdan uzandım hemen hala kalkamadım yerimden
Kilo aldın mı sen canım
Hahajhah çok mantıklı olmadı sirkeli suda doğururuzDoğuma kadar bekletelim herkes dertli anca yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?