2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canim bebegin boyuna bagli. Ben baya kullanmistim. Ocak dogumlu benim kizim, yazin ara verip kis girisi yine kullandim. Hatta simdi bile kullaniyorum, 3.5 yaainda kizim, acilmis haliyle battaniye olarak kullaniyorum ara ara.
Peki 10 lu ve 5 Li hastane çıkışlarından kaç tane almak lazım

Peki 10 lu ve 5 Li hastane çıkışlarından kaç tane almak lazım

10'ludan 1 tane yeter bence. Battaniyeli takim olsun diye o da. 5'liden de 1 ya da 2 tane alinabilir. Ekstradan alt ust takim seklinde 5 takim alinabilir. Ilk zamanlar kakalari cok sivi oluyor, bez de genelde buyuk geliyor, gunde 8 kere falan kaka yaptiklari oluyor, ve en az 3-4 tanesinde kiyisindan kosesinden tasabiliyor. Dolayisiyla gunde en az 5 kere kiyafet degistiriliyor. Hele bir de kusan bebek olursa sayi daha da artabiliyor. Evet cabuk buyuyorlar, ama o kadar sik kiyafet degistirmeye hakkini veriyorlar alinanlarin.

Tavsiyem bebegin kakasi kacinca ustune basina, hemen beyaz sabunla citileyin, sonra makinaya ne zaman atarsaniz atin yikaninca cikiyor lekeler. Ama beklerse malesef leke kaliyor sari sari.

Bir de zibin alirken mumkunse onden yandan komple citcitli almaya calisin, olmazsa da hem alttan hem yakadan citcitli alin. Yakasi genisleyen tarzda olanlardan kesinlikle almayin cunku cabuk deforme oluyor ve genisliyor, bebegin bagri ve boynu usuyor.

Bende resmen gün sayıyorum on kere randevuyu öne almayı düşündüm vazgeçtim
Bide şubat annelerini okudum bazı sorun çıkanlar olmuş iyice stres yaptım
Ne sorunu cikmis ki insallah bizde mart analarinda sorun cikan olmaz su ayrintiliyida hayirlisiyla bi atlatsak

Gunaydin. Uyku tulumlari ile ilgili bi kac sey yazayim. Kizimda tog olayini hic bilmedigimden 2.5 tog almistim. Sadece cok soguk havada onun icine koyuyordum. Ama yine de terliyordu. Sonra daha ince aldim. Cocugun vucuduna uygun alinmali kayip icine girebilirler. Tog derecesini araştırın bence

Toglari anlatan bir siteden aldim fotograflari. Daha da ayrintili arastirabilirsiniz. Evimizde kalorifer oldugundan yüksek tog hic almayacagim. Zaten kizimda bi tane buyuyebilen vardi.1 yildan fazla giyilebiliyor

Eklentiler

• Screenshot_2018-10-17-07-19-36.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 41
  • Screenshot_2018-10-17-07-19-21.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 41
  • Screenshot_2018-10-17-07-19-08.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 45
geronimo_s bende tasınacagım ve o kadar gözümde büyüyor ki birsürü tadilat isi var evin onlar bitince kasım sonuna anca tasınacagız bizde

Yazının resmini çektim de
Alılveriş zamanına kadar aklımda durması için
Bebekler hemen büyüyor diyor herkez evet ama dediğin gibi günde kimbilir kaç üst değişmek zorunda kalacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…