- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
İnşallah Canım inşallahSEPTEMBER LOVE canim senden de guzel haberler bekliyorum insaallah.
Gözün aydın CanımKızlar elhamdüllilah bir problem çıkmadı 20 dakika sürdü yaklaşık.. kıpır kıpır çok tatlıydı.. darısı bekleyen arkadaşlarımızın başına inşallah sağlıkla doğsun hepsi.. Rabbim emeğimizi boşa çıkarmasın..
çok şükür çük geçmiş olsun herşey daha güzel olur inşallahKizlar ciktim simdi eve gidiyoruz.Icim daha rahat yuzum guluyor biraz daha.Hep sizin dualariniz sayesinde saolun
Simdi soyleki tesaduf doktorun kizindada boyle bir durum olmus zamaninda ve kizi suan 15 yasindaymis ve saglikliymis.
Kardiyoloji nefroloji beyin bolumleri ayri ayri bebegimi inceleyecek.Hepsine gun alindi.8 gun onceki muayeneye gore bebegimin beyni duzelme gostermis :))
Ikili testime bakti super otesi dedi.3 lu istedi ve genetige yonlendirdi.Detayli bakilsin icin rahat etsin dedi
Oglumun dosyasinida inceledi.Evet buyuk tesaduf dedi.Takibim yapilacak.
Ama icim daha rahat ustelik tesadufkidoktorun kizindada bu durum olmasi beni daha rahatlatti.Doktor bile aldirmamis bebegini guvenmis inanmis
Hepinize tskler Allah razi olsun hepinizden dualariniz sayesinde
Ins hepimiz saglikla aliriz bebeklerimizi kucagimiza
Allah kimseyide ins evladiyla sinamasin ne saglik acisinde ne de hayirsizligiyla
amin canımCanim benim cok sevindimm insallah butun sonuclarin guzel cikicak testlerin iyi cikicak mart anneleri artik hep guzel haberler alsin insallah
Kaç haftalık benimde aklım bu konuda çorba oldu
Sat tarihine göre 21 hafta
Doktora göre 20 hafta
Bu gün inşallah güzelce sorup öğreneceğim
Canim benim duanin gucu rabbim insallah butun doktorlardan yuzunu guldurerek cikarsn cok sevindm guzel seyler duymanaKizlar ciktim simdi eve gidiyoruz.Icim daha rahat yuzum guluyor biraz daha.Hep sizin dualariniz sayesinde saolun
Simdi soyleki tesaduf doktorun kizindada boyle bir durum olmus zamaninda ve kizi suan 15 yasindaymis ve saglikliymis.
Kardiyoloji nefroloji beyin bolumleri ayri ayri bebegimi inceleyecek.Hepsine gun alindi.8 gun onceki muayeneye gore bebegimin beyni duzelme gostermis :))
Ikili testime bakti super otesi dedi.3 lu istedi ve genetige yonlendirdi.Detayli bakilsin icin rahat etsin dedi
Ama icim daha rahat ustelik tesadufkidoktorun kizindada bu durum olmasi beni daha rahatlatti.Doktor bile aldirmamis bebegini guvenmis inanmis
Allah kimseyide ins evladiyla sinamasin ne saglik acisinde ne de hayirsizligiyla
Hadi sende güzel haberle gelirsin inşallah.. canımGözün aydın Canım
Darısı bizi inşallah iyi haberler
Kizlar ciktim simdi eve gidiyoruz.Icim daha rahat yuzum guluyor biraz daha.Hep sizin dualariniz sayesinde saolun
Kızlar elhamdüllilah bir problem çıkmadı 20 dakika sürdü yaklaşık.. kıpır kıpır çok tatlıydı.. darısı bekleyen arkadaşlarımızın başına inşallah sağlıkla doğsun hepsi.. Rabbim emeğimizi boşa çıkarmasın..
Kizlar ciktim simdi eve gidiyoruz.Icim daha rahat yuzum guluyor biraz daha.Hep sizin dualariniz sayesinde saolun
BENDE BİR İKİ GÜN AZ BULANTI OLDU DEDİM GEÇİYOR GALİBA GEÇTİ İKİ GÜNDE FALAN KOMPLE KESİLDİ.Bir anda mı kesildi
Ben onu merak ediyorum yavaş yavaş mo bitiyor yoksa bi sabah uyandın bulantı YÖK
Böyle mi oluyo
İNŞALLAH HEMENCİK GEÇER CANIM ARTIK.Aynen ya ve cidden çok yoruldum artık. 4 ay bitecek nerdeyse. Ama hala devam. Öğürmekten sıkıldım yoruldum. 16+2 olduk bugün ama hala aynı. En kısa zamanda geçer inşallah. Topikçe bir rahat yüzü göremedik anam
epey sonraymıs canım Allah kolaylık versin zor gercekten cok zorÇok haftalık gebesin sen çok hafta
Sizin yine iyi ben belki Ocaksonu taşınacağım göbeğim kendimden büyükken. Her türlü zor taşınma işi
GÖRÜNTÜ CD O TARZ BİR ŞEY VERİYORLAR MI CANIM AYRINTILIDA?Kızlar elhamdüllilah bir problem çıkmadı 20 dakika sürdü yaklaşık.. kıpır kıpır çok tatlıydı.. darısı bekleyen arkadaşlarımızın başına inşallah sağlıkla doğsun hepsi.. Rabbim emeğimizi boşa çıkarmasın..
Canım kağıt verdiler sadece birde ultrason resimleri.. bazı yerlerde cd veriyorlarmış.GÖRÜNTÜ CD O TARZ BİR ŞEY VERİYORLAR MI CANIM AYRINTILIDA?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?