bilmiyorumki ne demek tdbk da yüksek çıkmış anlamadım bunları yamom mu oluo o
Aynen benim de.. aksana doğru artıyor özellikle..Benim 2 gündür ağrıyor...10 dk aynı pozisyonda oturayım batıyor kemikler
BU ŞİMDİ YAPTIRDIĞIN DETAYLI OLMUYOR MU CANIM NEDEN TEKRAR ÇAĞIRDI Kİ AY DETAYLIYA İKİ KERE PARA MI VERECEĞİZ BİDEKızlar çıktım şimdi bebiş genel durumu iyi
Organlarda birsorun görmüyorum ama 23 haftasından tekrar gel inceleme yapalım dedim
Yüzünü göstermiyor
Boyu 27 kilosu 385 dedi
Veee beklenen cevap
20+5
Yani geç döllenme
15 gün sonra detaylı için tekrar gideceğiz insallah
Bide tuzu asla istemiyorum dedi
1 kilo almışım gayet iyi dedi
KuZum benim doktorum para almıyor detaylı için ve kendi yapıyorBU ŞİMDİ YAPTIRDIĞIN DETAYLI OLMUYOR MU CANIM NEDEN TEKRAR ÇAĞIRDI Kİ AY DETAYLIYA İKİ KERE PARA MI VERECEĞİZ BİDE
ANLADIM CANIM BENİM BENDE 20+2 DE YAPTIRCAM DETAYLIYI BANA Bİ DAHA GEL DEMEZ HERALDE O TARİHTE DE KENDİ DOKTORUM YÖNLENDİRDİ ZATENKuZum benim doktorum para almıyor detaylı için ve kendi yapıyor
Ben zaten sen her geldiğinde bakıyorum sen merak etme dedi
Ama en güzel sonuç 23 haftada veriyor
Biz o zaman yapalım dedi
Bu kez renkli mi bakti peki canm yani detayli icin renklide bakiyolar dmi?? Ya bde peki senin doktorun nerdeydi kimdi?? Ben gitsem detayli yapar mi acaba?? Bde ucret alir mi nkdr alir acaba? 15 gun sonra gidince benm icin sorma imkanin var mi ahtrladgm kadaryla sen bana yakin biyerde doktora gidiyodun.. ben buralarda detayli yaptrck doktor ariyorum daKuZum benim doktorum para almıyor detaylı için ve kendi yapıyor
Ben zaten sen her geldiğinde bakıyorum sen merak etme dedi
Ama en güzel sonuç 23 haftada veriyor
Biz o zaman yapalım dedi
Ense kalinligi kac cikmisti canimBize de kız geliyor. İkili testte ense kalınlığı çıkınca nifty testi yaptırmıştık. Sonucumuz temiz geldi. 16. Haftada kızımızı da gördük çok şükür.
Hepimize hayırlı sonuçlar inşallahSEPTEMBER LOVE haydi gözünaydın benim de olsun bitsin hayırlısıyla 40 gün 40 gece cıstak cıstak eğlence yapacağım
Ben ozel muayenesi olan bi doktorda yaptircam 2li testimide orda yaptirmistim ayrintili 550 tl mis baya pahali ama fiyatlar hemen hemen boyle
Canim perinatologa yaptiriyorum ben seninde oyleyse tekrar cagirmaz benim kendi doktorum sadece gebelik takibi yapiyo 2li test ayrintili ultrason olunca perinatologa yonlendiriyo kendi ypmiyoANLADIM CANIM BENİM BENDE 20+2 DE YAPTIRCAM DETAYLIYI BANA Bİ DAHA GEL DEMEZ HERALDE O TARİHTE DE KENDİ DOKTORUM YÖNLENDİRDİ ZATEN
Gebelikle alakalıda olabilir kuZumkızlar buarada bende bazı pozisyonlarda artan bir baş dönmesi var. vertigodan şüphelenmekteyim. çünkü babamdada var ve belirtilerim aynıyarın için kbb’den randevu aldım bakalım ne dicek höööfff
KuZum doktorum dışardan hasta almıyor yanıBu kez renkli mi bakti peki canm yani detayli icin renklide bakiyolar dmi?? Ya bde peki senin doktorun nerdeydi kimdi?? Ben gitsem detayli yapar mi acaba?? Bde ucret alir mi nkdr alir acaba? 15 gun sonra gidince benm icin sorma imkanin var mi ahtrladgm kadaryla sen bana yakin biyerde doktora gidiyodun.. ben buralarda detayli yaptrck doktor ariyorum da
AYNEN CANIM BENİM DE DOKTORUM TAKİBİ YAPIYOR PERİNOLOĞA GİDİCEM DETAYLI İÇİN.Canim perinatologa yaptiriyorum ben seninde oyleyse tekrar cagirmaz benim kendi doktorum sadece gebelik takibi yapiyo 2li test ayrintili ultrason olunca perinatologa yonlendiriyo kendi ypmiyo
Hayirli sonuclarla gel insallah canim bende randevumu aldim 19+6 olucam 9 kasimda insallahAYNEN CANIM BENİM DE DOKTORUM TAKİBİ YAPIYOR PERİNOLOĞA GİDİCEM DETAYLI İÇİN.
AMİN CANIM HEPİMİZ HAYIRLI HABERLERLE GELİRİZ İNŞALLAH. BENİMDE 27 EKİM 20+2 OLUCAM O ZAMANA.Hayirli sonuclarla gel insallah canim bende randevumu aldim 19+6 olucam 9 kasimda insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?