2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

AFP (MoM) en düşük normal değer: 0 en yüksek normal değer : 2,5
BU NEDİR ANLAYAN VARMI SONUÇ KISMINDA BAKTIM BU ŞEKİLDE YAZIYOR.

Kızlar çıktım şimdi bebiş genel durumu iyi
Organlarda birsorun görmüyorum ama 23 haftasından tekrar gel inceleme yapalım dedim
Yüzünü göstermiyor
Boyu 27 kilosu 385 dedi
Veee beklenen cevap
20+5
Yani geç döllenme
15 gün sonra detaylı için tekrar gideceğiz insallah
Bide tuzu asla istemiyorum dedi
1 kilo almışım gayet iyi dedi

BU ŞİMDİ YAPTIRDIĞIN DETAYLI OLMUYOR MU CANIM NEDEN TEKRAR ÇAĞIRDI Kİ AY DETAYLIYA İKİ KERE PARA MI VERECEĞİZ BİDE

BU ŞİMDİ YAPTIRDIĞIN DETAYLI OLMUYOR MU CANIM NEDEN TEKRAR ÇAĞIRDI Kİ AY DETAYLIYA İKİ KERE PARA MI VERECEĞİZ BİDE
KuZum benim doktorum para almıyor detaylı için ve kendi yapıyor
Ben zaten sen her geldiğinde bakıyorum sen merak etme dedi
Ama en güzel sonuç 23 haftada veriyor
Biz o zaman yapalım dedi

Biz o zaman yapalım dedi
ANLADIM CANIM BENİM BENDE 20+2 DE YAPTIRCAM DETAYLIYI BANA Bİ DAHA GEL DEMEZ HERALDE O TARİHTE DE KENDİ DOKTORUM YÖNLENDİRDİ ZATEN

Biz o zaman yapalım dedi
Bu kez renkli mi bakti peki canm yani detayli icin renklide bakiyolar dmi?? Ya bde peki senin doktorun nerdeydi kimdi?? Ben gitsem detayli yapar mi acaba?? Bde ucret alir mi nkdr alir acaba? 15 gun sonra gidince benm icin sorma imkanin var mi ahtrladgm kadaryla sen bana yakin biyerde doktora gidiyodun.. ben buralarda detayli yaptrck doktor ariyorum da

Selam kızlar bugun herkes guzel haberler almis ne güzel. Maşallah mart annelerine hep boyle devam etsin. Ben de bugün şiddetli kasik ağrısından dolayı doktora gittim gaz sikismasiymis cok sukur önemli bir sey değilmiş. Benim de bir kızım olcak inş.

Bu arada kızlar 2 haftadır ağzımın icinde yaralar vardı ne yazik ki dış etlerim iltihaplanmış ne ağzımı açabiliyorum ne de yemek yiyebiliyorum. Doktora gittim dis taşlarımı temizledi ama hamile oldugum icin hic ilaç vermedi. Tuzlu su, elma sirkesi, karadut pekmezi tüm gargara geçitlerini denedim fayda vermedi ve dis etlerim davul gibi şişti. Sonunda bugun karanfil yagi aldim ve saniyeler icinde dış eti şişliklerim indi bu mucizevi bir şey. Aklınızda bulunsun dış eti iltihaplarına ve dis ağrılarına cok iyi geliyor. Bir zararı da yokmuş

ANLADIM CANIM BENİM BENDE 20+2 DE YAPTIRCAM DETAYLIYI BANA Bİ DAHA GEL DEMEZ HERALDE O TARİHTE DE KENDİ DOKTORUM YÖNLENDİRDİ ZATEN
Canim perinatologa yaptiriyorum ben seninde oyleyse tekrar cagirmaz benim kendi doktorum sadece gebelik takibi yapiyo 2li test ayrintili ultrason olunca perinatologa yonlendiriyo kendi ypmiyo

Gebelikle alakalıda olabilir kuZum
Yarın bir baktır bakalımm

KuZum doktorum dışardan hasta almıyor yanı
Sen kime gidiyorsun hastaneye
Devamlı gittiğin kim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…