Kurtkoy adatip yeliz akcelik benim doktorum canimKuZum doktorum dışardan hasta almıyor yanı
Sen kime gidiyorsun hastaneye
Devamlı gittiğin kim
Kurtköy de mi oturuyorsunuz? Ben ada tip 'ın hemen alt sokağında oturuyorum ama ben Pendige gidiyorum doktora Sanırım benim doktorda detayliya kendi bakıyor ve ekstra para almıyor. Ama tam emin degilim Benden once 2 arkadaşımın doktoruydu onlardan almamıştı. Bana da kasımda gel detaylı bakicam dedi paradan da bahsetmediKurtkoy adatip yeliz akcelik benim doktorum canim
Inş cikmaz canım telâşlanmadan gitmeye çalışKızımın öğretmeni aradı midesi bulanıyor başı ağrıyor.gelin alın dedi.çok canım sıkıldı.inşallah bir sıkıntı çıkmaz
Kuzum ben kalkamıyorum ki.hep yatıyorum.nerdeee ben gidipte alaçam.eşim gitti aldı geldi.kekik çayı yaptı bakıcımuz.inşallah ateşlemezInş cikmaz canım telâşlanmadan gitmeye çalış
Anlamsiz hic bir anlami yok. Doktoruna sorarsin yine de.kızlar eozinifol yozdesi 0,5 çıkmış sınır 0,7 - 5,8 miş düşük olması ne demek ya korktum ama
yani 20 mayis degil 25 mayis olarak hesaplayacaksin son adet tarihini. Duzelt gari su takvimini 25 cm olmus cocugun. Tahmin ettigim gibi 1 mart oluyor beklenen dogumun. Bi de nasil az kilo aldin yaa?Kızlar çıktım şimdi bebiş genel durumu iyi
Organlarda birsorun görmüyorum ama 23 haftasından tekrar gel inceleme yapalım dedim
Yüzünü göstermiyor
Boyu 27 kilosu 385 dedi
Veee beklenen cevap
20+5
Yani geç döllenme
15 gün sonra detaylı için tekrar gideceğiz insallah
Bide tuzu asla istemiyorum dedi
1 kilo almışım gayet iyi dedi
Kuzum ben kalkamıyorum ki.hep yatıyorum.nerdeee ben gidipte alaçam.eşim gitti aldı geldi.kekik çayı yaptı bakıcımuz.inşallah ateşlemez
Gözün aydın canım çok sevindimKızlar çıktım şimdi bebiş genel durumu iyi
Organlarda birsorun görmüyorum ama 23 haftasından tekrar gel inceleme yapalım dedim
Yüzünü göstermiyor
Boyu 27 kilosu 385 dedi
Veee beklenen cevap
20+5
Yani geç döllenme
Çok sevindim canım rabbim daha güzel haberler almamızı da nasip etsin inşallah.Kizlar ciktim simdi eve gidiyoruz.Icim daha rahat yuzum guluyor biraz daha.Hep sizin dualariniz sayesinde saolun
Simdi soyleki tesaduf doktorun kizindada boyle bir durum olmus zamaninda ve kizi suan 15 yasindaymis ve saglikliymis.
Kardiyoloji nefroloji beyin bolumleri ayri ayri bebegimi inceleyecek.Hepsine gun alindi.8 gun onceki muayeneye gore bebegimin beyni duzelme gostermis :))
Ikili testime bakti super otesi dedi.3 lu istedi ve genetige yonlendirdi.Detayli bakilsin icin rahat etsin dedi
Oglumun dosyasinida inceledi.Evet buyuk tesaduf dedi.Takibim yapilacak.
Ama icim daha rahat ustelik tesadufkidoktorun kizindada bu durum olmasi beni daha rahatlatti.Doktor bile aldirmamis bebegini guvenmis inanmis
Hepinize tskler Allah razi olsun hepinizden dualariniz sayesinde
Ins hepimiz saglikla aliriz bebeklerimizi kucagimiza
Allah kimseyide ins evladiyla sinamasin ne saglik acisinde ne de hayirsizligiyla
Canım sen hangi hastaneye ve doktora gidiyorsunKurtköy de mi oturuyorsunuz? Ben ada tip 'ın hemen alt sokağında oturuyorum ama ben Pendige gidiyorum doktora Sanırım benim doktorda detayliya kendi bakıyor ve ekstra para almıyor. Ama tam emin degilim Benden once 2 arkadaşımın doktoruydu onlardan almamıştı. Bana da kasımda gel detaylı bakicam dedi paradan da bahsetmedi
Pera dedi ki teyzeme söyle azıcık hareket etsin deGözün aydın canım çok sevindim
Maşallah maşallah kuzum.atlattın Allahın izniyle çok sevindim .ohhh be vallahi.Kızlar çıktım şimdi bebiş genel durumu iyi
Yüzünü göstermiyor
Boyu 27 kilosu 385 dedi
Veee beklenen cevap
20+5
Yani geç döllenme
3 ay yemek yemedim ki ama şimdi iştahım açıldıAnlamsiz hic bir anlami yok. Doktoruna sorarsin yine de.
yani 20 mayis degil 25 mayis olarak hesaplayacaksin son adet tarihini. Duzelt gari su takvimini 25 cm olmus cocugun. Tahmin ettigim gibi 1 mart oluyor beklenen dogumun. Bi de nasil az kilo aldin yaa?
Şükür kuZum inşallah 15 gün sonrada güzel geçerMaşallah maşallah kuzum.atlattın Allahın izniyle çok sevindim .ohhh be vallahi.
D dry75 evet aslında ben de o yuzden söyledim hastane degil özel klinik medet yılmaz doktorumun ismi. Ama net bilmiyorum arkadaşlarım ekstra para almıyor demişlerdi. Aslında şöyle birşey var her gittiğim de zaten yarim saat inceliyo tüm organlarını. Muayene ücreti de 100 tl hic bir sey degil yani. Istersen once bi muayeneye git zaten detaylı bakıldı mi bakılmadı mi diye sorar büyük ihtimal.
İnşallah canım benim inşallahŞükür kuZum inşallah 15 gün sonrada güzel geçer
On numara bir doktor eğer siz yazmasaydınızD dry75 evet aslında ben de o yuzden söyledim hastane degil özel klinik medet yılmaz doktorumun ismi. Ama net bilmiyorum arkadaşlarım ekstra para almıyor demişlerdi. Aslında şöyle birşey var her gittiğim de zaten yarim saat inceliyo tüm organlarını. Muayene ücreti de 100 tl hic bir sey degil yani. Istersen once bi muayeneye git zaten detaylı bakıldı mi bakılmadı mi diye sorar büyük ihtimal.
KuZum bu gün mart annelerine nazar değmesinSelam kızlar nasılsınız? Güzel haberlerle gelmenize çok sevindim
Maşallah maşallahKuZum bu gün mart annelerine nazar değmesin
Sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?