2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kurtkoy adatip yeliz akcelik benim doktorum canim
Kurtköy de mi oturuyorsunuz? Ben ada tip 'ın hemen alt sokağında oturuyorum ama ben Pendige gidiyorum doktora Sanırım benim doktorda detayliya kendi bakıyor ve ekstra para almıyor. Ama tam emin degilim Benden once 2 arkadaşımın doktoruydu onlardan almamıştı. Bana da kasımda gel detaylı bakicam dedi paradan da bahsetmedi

Kızımın öğretmeni aradı midesi bulanıyor başı ağrıyor.gelin alın dedi.çok canım sıkıldı.inşallah bir sıkıntı çıkmaz

kızlar eozinifol yozdesi 0,5 çıkmış sınır 0,7 - 5,8 miş düşük olması ne demek ya korktum ama
Anlamsiz hic bir anlami yok. Doktoruna sorarsin yine de.
yani 20 mayis degil 25 mayis olarak hesaplayacaksin son adet tarihini. Duzelt gari su takvimini 25 cm olmus cocugun. Tahmin ettigim gibi 1 mart oluyor beklenen dogumun. Bi de nasil az kilo aldin yaa?

Gözün aydın canım çok sevindim

Çok sevindim canım rabbim daha güzel haberler almamızı da nasip etsin inşallah.

Canım sen hangi hastaneye ve doktora gidiyorsun
D dry75 bak arkadaş yardımcı olur

Maşallah maşallah kuzum.atlattın Allahın izniyle çok sevindim .ohhh be vallahi.

3 ay yemek yemedim ki ama şimdi iştahım açıldı
Artık yiyorum bu Aydan sonra başlarım kilo almaya

Canım sen hangi hastaneye ve doktora gidiyorsun
D dry75 bak arkadaş yardımcı olur
D dry75 evet aslında ben de o yuzden söyledim hastane degil özel klinik medet yılmaz doktorumun ismi. Ama net bilmiyorum arkadaşlarım ekstra para almıyor demişlerdi. Aslında şöyle birşey var her gittiğim de zaten yarim saat inceliyo tüm organlarını. Muayene ücreti de 100 tl hic bir sey degil yani. Istersen once bi muayeneye git zaten detaylı bakıldı mi bakılmadı mi diye sorar büyük ihtimal.

On numara bir doktor eğer siz yazmasaydınız
Ben yazacaksın arkadaş için medet beye git diye
Evet bence de medet beye gitmeli D dry75
İşte benim doktorumda öyle ZAten her gittiğimde bakıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…