- 26 Nisan 2018
- 3.380
- 3.996
- 133
Gözlerim doldu bu sefer sevinçten o kadar dua aldın ki kuZum
Çok ama çok sevdim
Daha güzel daha iyi şeyler de duyacağız inşallah
Oh beee şükürler olsun
Haydi sıra sıra güzel haberler inşallah
Cannnııımm çok sevindim
İnan sana çok dua ettim
Allah’a şükürler olsun
Rabbim sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah
4body1soul çok çok sevindim rahat bir nefes al artık. Zor günler bitmiş olsun :)
Canim cok ama cok mutlu oldum, kendi evladim gibi sevindim. Rabb'im hic kimseyi evlatlariyla, esiyle, sevdikleriyle sinamasin. Daha da guzel haberler alicaz insaallah hepimiz.
süpper canm hadi gözün aydın biz demiştik sana bebişini boşa üzme diye
Canim benim cok sevindimm insallah butun sonuclarin guzel cikicak testlerin iyi cikicak mart anneleri artik hep guzel haberler alsin insallah
Canım çok sevindim. İnşallah daha da güzel haberler alırsın.
4body1soul ohh be aklimdaydin. Cok şükür. Cok cok sevindim.
çok şükür çük geçmiş olsun herşey daha güzel olur inşallah
4body1soul canim guzel haberler donmussun çok sevindim. Rabbim hep böyle yüzünü guldursun. Masallah diyelim
SEPTEMBER LOVE hadi senden de guzel haberler inşallah.
Arkadaslar hepinize saglikli günler diliyorum yazmasamda sizleri her gun okuyorum
Canim benim duanin gucu rabbim insallah butun doktorlardan yuzunu guldurerek cikarsn cok sevindm guzel seyler duymana
Masallah gozunuzaydin canim icini ferah tut
Çok ama çok sevindim sizin adınıza, Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
4body1soul etiketleme yapamıyorum ama çok sevindim canım...Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin..bende.hep okuyup yazamayanlardanm...hepiniz dualarimdasiniz mart anneleri diye...Rabbim hepimizin yardımcısı olsun..sağlıklı bi şekilde zamanında kucağımıza alalim...birbirimize dua edelim...şu ayrıntılı da inş iyi geçer hepimizin..onu da atlatsak rahatlarız inş
4body1soul evettt biliyordummm
çok sevindim canım. bundan sonradı inşallah çokçok daha güzel haberler alırsın
kızlar kontrolü olanlar hayırlı haberlerle gelır ınsallah4body1soul cnm senin adına sevindim allahım sağlıkla kucağına almayı nasıp etsın
Çok sevindim canım rabbim daha güzel haberler almamızı da nasip etsin inşallah.
Çok sevindim canım diğer sonuçların da güzel çıkacak inş Allah'ın izniyle.
Gözünaydın canım maşallah bebeğinegünlerimiz aynı olmuş ne güzel
Buraya yazamayip benim icin bebegim icin dua edenler oldugunuda dusunuyorum hepinize herkese cok tskler.Canim gozun aydin diyeyim simdiden :) gercekten cok sevindim, daha mutlu haberlere insallah :)4body1soul
Psikolojim alt ust olmustu.Bi kac hafta once bebegime battaniye hastane cikislari coraplar falan almistim ortalik yerdeydi bakip bakip seviyodum.Hepsini kaldirmistim boyle olunca gozum gormek istemiyor hatirlamak bile istemiyordum.
Simdi hepsini ortalik yere dokup saatlerce bakasim var
Doktor alis verisinizide yapin gezin bisey yok gibi davranin annenin mutluluk hormonu onu duzeltecek dedi