2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gözlerim doldu bu sefer sevinçten o kadar dua aldın ki kuZum
Çok ama çok sevdim
Daha güzel daha iyi şeyler de duyacağız inşallah
Oh beee şükürler olsun
Haydi sıra sıra güzel haberler inşallah

Cannnııımm çok sevindim
İnan sana çok dua ettim
Allah’a şükürler olsun
Rabbim sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah

4body1soul çok çok sevindim rahat bir nefes al artık. Zor günler bitmiş olsun :)

Canim cok ama cok mutlu oldum, kendi evladim gibi sevindim. Rabb'im hic kimseyi evlatlariyla, esiyle, sevdikleriyle sinamasin. Daha da guzel haberler alicaz insaallah hepimiz.

süpper canm hadi gözün aydın biz demiştik sana bebişini boşa üzme diye

Canim benim cok sevindimm insallah butun sonuclarin guzel cikicak testlerin iyi cikicak mart anneleri artik hep guzel haberler alsin insallah

Canım çok sevindim. İnşallah daha da güzel haberler alırsın.

4body1soul ohh be aklimdaydin. Cok şükür. Cok cok sevindim.

çok şükür çük geçmiş olsun herşey daha güzel olur inşallah

Canim benim duanin gucu rabbim insallah butun doktorlardan yuzunu guldurerek cikarsn cok sevindm guzel seyler duymana

Masallah gozunuzaydin canim icini ferah tut

Çok ama çok sevindim sizin adınıza, Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

4body1soul askbahcem hadi gözünüz aydın cok sevindim ikinize de, darısı bizlerin basına

4body1soul evettt biliyordummm
çok sevindim canım. bundan sonradı inşallah çokçok daha güzel haberler alırsın

kızlar kontrolü olanlar hayırlı haberlerle gelır ınsallah 4body1soul cnm senin adına sevindim allahım sağlıkla kucağına almayı nasıp etsın

Çok sevindim canım rabbim daha güzel haberler almamızı da nasip etsin inşallah.

Çok sevindim canım diğer sonuçların da güzel çıkacak inş Allah'ın izniyle.

Gözünaydın canım maşallah bebeğine günlerimiz aynı olmuş ne güzel

Canim gozun aydin diyeyim simdiden :) gercekten cok sevindim, daha mutlu haberlere insallah :) 4body1soul
Buraya yazamayip benim icin bebegim icin dua edenler oldugunuda dusunuyorum hepinize herkese cok tskler.
Psikolojim alt ust olmustu.Bi kac hafta once bebegime battaniye hastane cikislari coraplar falan almistim ortalik yerdeydi bakip bakip seviyodum.Hepsini kaldirmistim boyle olunca gozum gormek istemiyor hatirlamak bile istemiyordum.
Simdi hepsini ortalik yere dokup saatlerce bakasim var
Doktor alis verisinizide yapin gezin bisey yok gibi davranin annenin mutluluk hormonu onu duzeltecek dedi

Yok canm kurtkoyde degilm ama pendik taraflarindayim doktorum adatipta.. doktorun perinatolog mu peki canm bide memnun kalmislar mi arkadaslarin detaylidan.. sen gidince doktoruna sorabilir msn bakar mi acaba bana da

Sağol kuzum inşallah 15 gün sonrada iyi görünür ayrıntılı ultrasonda
benimde ayın 1inde detaylım.. inşallah kuzum inşallah
4body1soul gız gızım sen benim içimde yumru oldun günlerdir,doğru düzgün buralara bile girmedim. şükürler olsun yani ne diyeyim Allah büyük

Yok canm kurtkoyde degilm ama pendik taraflarindayim doktorum adatipta.. doktorun perinatolog mu peki canm bide memnun kalmislar mi arkadaslarin detaylidan.. sen gidince doktoruna sorabilir msn bakar mi acaba bana da
Doktorumdan genel anlamda cok memnunlar ama detaylı ultrason olarak ekstra bi söylemde bulunmadılar pendikte cok iyi bilinen bir doktor. Perinatolog değil. Bana kalırsa direk detaylıya bakarmısınız diye sorulursa ayıp olur hastası olmadığınız için cünkü bu olanaklarda ultrasona 450 500 tl gibi bir ucret biçiliyorken doktora sadece detayli icin gidildigi hissettirilmesi kotu olur diye dusunuyorum. Bence öncelikle muayne icin randevu alınması daha dogru olur. Isterseniz size telefon numarasını paylaşabilirim

Tesekkur ederim canim eger gitmeyi dusunursem sana yazarm ozelden.. zaten daha detayli yaptrmama var.. detayli yaptirip yaptrmama arasnda da kararsizim ayin basinda kendi doktoruma randevum var detayli hakkinda konuscm ikili testi yaptrmicm dedgmde ense kalinlgna burun kemigine herseyine bakti zaten de ikili yaptrsan da yuksek ihtimal temiz cikardi demisti belki detayli yaptrmicm dersem o da kendisi organlarina bakar her gittigimde bakmaya calisiyo ztn bebis imkan verdgi surece

Kızlar kontrole gittim çok şükür her şey yolunda. 4body1soul ayy bu Oskar bey ne kadar ilgili ve ne kadar güzel detaylı anlatıyor çok memnun kaldım. Ankara’da doğuracak olsam ona giderdim :)) çok sağol canım doktor Öner’in için çok makbule geçti :))
Minnoşum 223 gr olmuş teyzeleri :)) doktor ortalama bir bebek olacak dedi ne büyük ne küçük bir bebek dedi:)) günde iki yumurta ye dedi. Mutlaka süt iç. Haftada 200 gr et tüket dedi. Protein ağırlıklı beslen dedi. Magnezyum ve kalsiyum yazdı. Bizden haberler böyle :))

Atom heart mother seni o kadar iyi anlıyorum ki en son saat 2 de bişeyler yedim hala kendime gelemedim
Bulantıdan tükendim artık ya

Mide bulantısı yetmezmiş gibi üstüne mide yanması başladı bende günlerdir bununla da uğraşıyorum
Süt iyi gelir diyorlar ama içemiyorum onu

Ben işi bırakamam ama ücretsiz izin kullanacağım canım. Gittiği yere kadar. Şuan 24 ay kullanırım diye düşünüyoruz inşallah bir aksilik çıkmazsa. Maddi olarak sıkıntı olmayacaksa bence sende perayı bırakamazsın. Ama 4 5 yıl da da işini de özlersin ki sonrasında iş bulabilir misin vs vs

Maddi sıkıntı olacak tek maaşa düşmek şimdiden zorladı bizi
Pera gelince masraf çoğalacak tabi oyy kuZum sağlıkla gelsinde yeter
Allah büyük bakalım

Maddi sıkıntı olacak tek maaşa düşmek şimdiden zorladı bizi
Pera gelince masraf çoğalacak tabi oyy kuZum sağlıkla gelsinde yeter
Allah büyük bakalım
Bizi de zorlar ama bizim burda hiç akrabamız yok bebeğe birinin bakmak için gelmesi gerekecek. Ve tabi bize yerleşmesi. Sıkıntı oda. O yüzden kullanabildiğim kadar izin kullanmayı düşünüyorum. Gelsinler bakalım duruma göre hareket ederiz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…