deme öyle kızKizzz bak buraya yaziyorum bizim bebisler secim gununu bize bi aksiyonla yasatacaklar bak gor
Eskiden makyajsız mümkün değil sokağa çıkmazdımsadece rimelse iyi bence çok vakit almaz ben daha fazlasını yapmadan duramam çünkü
Eskiden makyajsız mümkün değil sokağa çıkmazdım
Şimdiler de istisna oldu
Saç arkada her daim toplu
Önceleri koca gelmeden yapılan maşalar,makyajlar,vücut spreyleri vs vs 1 aylık kısa bir serüvendi
Çok şükür canım.12 kasım için ayrıntılı ultrason randevusu aldık perinotılog tan 19+4 olucaz.inşallah o zamana kadar bir sorun çıkmazHaberler çok güzel maşallah
İçin rahatladı dimi
Tamam simdi anladim. Benim mastit sebebi asiri sut uretimi sonucu kanallarin tikanmasi idi. Yani doktorlar boyle soyledigi icin meme basindan bakteri girisininde mastite sebep oldugunu bilmiyordum. Yine de kullanmakta fayda olabilir o zaman. Baksana simdiden hazirladim pisikolojik olarak kendimi mastiteMastit özellikle meme başı çatlakları olduğunda ve oradan bakteri ya da mantarlar süt kanallarına girip yerleştiğinde oluşuyor. Gümüşün antiseptik özelliği var, hem bakteriyi, hem mantarı yok ediyor. Hem de çatlakların hızlı iyileşmesini sağlıyor. Mastitin oluşum mekanizmasına müdahale ediyor yani.
Mastit gerçekten çok kötü bir şey, ben de yaşadım. Allah bi daha göstermesin dediklerimden
Kullanıcı yorumları çok iyi, işe yarayacağını düşünüyorum.
Bence alismasigi iyi olmus, uzun sure oyle takilinca sonradan ne oldum diyosun. Hem sen hem oEskiden makyajsız mümkün değil sokağa çıkmazdım
Şimdiler de istisna oldu
Saç arkada her daim toplu
Önceleri koca gelmeden yapılan maşalar,makyajlar,vücut spreyleri vs vs 1 aylık kısa bir serüvendi
öyle canım zaten süt izni olacak.. bir sekilde idare edecegiz :) saglıkla gelsinler de :)canım valla kullanabilirsen kullanırsın bir süre ama iş yerin müsade etmezse böyle bir iş bulmak çok zor. mecburen bakıcıya verirsin. zaten süt iznin olur
Ha haaaa evettt sen de varsiiiin bakalim piraye mi sen mi ben mi kim dogurck once veya kim secime getirecekBenim sandigi dogumhaneye getirsinler :))
Güzel haberler inşallah alırız kuZummÇok şükür canım.12 kasım için ayrıntılı ultrason randevusu aldık perinotılog tan 19+4 olucaz.inşallah o zamana kadar bir sorun çıkmaz
Ben 18 haftanın başlarında hissetim herhaldeCanim ilk gebelikte genelde 20. Hafta sonrasi hissediliyo zaten normal yani hissetmeye baslarsin artik sende
Ben senin Doğuma kızçemle gelirimHa haaaa evettt sen de varsiiiin bakalim piraye mi sen mi ben mi kim dogurck once veya kim secime getirecek
Bak şimdi bi şey diyeceğim banlanacağım siteye giriş yasaklanacakHemde ne kaldı canım yaa
Pişmanlık değil şükür halimize ama çok çok erken geldi bebiş
Yeni evlilik yaşayamadık
Canım kadın doğ kalsa 18+3 de git dedi.perinotılog 20.hafta da gel dedi acaba ikiz diyemi anlamadım.19+4te randevu aldım artık.hayırlısı canım yaaaaa.Güzel haberler inşallah alırız kuZumm
Benim doktorum 23 haftada yapmak istedi
2 hafta daha bekleceğim bende
Canim bence sen istisnasin cunku genelde 20. Haftada hissediliyo doktorumda oyle dedi ben ilk gebeligimde 20. Hafta civarlarinda hissettim simdide cok nadir de olsa arada hissediyorum sirtustu yatarsamBen 18 haftanın başlarında hissetim herhalde
Ama hissetmek için resmen her yolu denedimŞimdi şükürler olsun Allah ıma gayet iyi hissediyorum
canım 7de geliyorsan yetişememen normal ben evde olmama rağmen çok kötüydüm temizlik falan hak getire. ne iş yapıyorsun canım yorucu mu işin
Canım bende cok isterim ama ilerisini dusunmek zorunda hissediyorum kendimi.. Yani bu kriz ortamında yasadıgım sehirde boyle isi bulamam sanmıyorum.. e sonrasında cok zorlanmakta var tabii maddi olarak. ev kredilerimiz falanda var bakalım.. İsyerim sıcak bakar mı ücretsiz izne bilmiyorum ama patronum cok sever cocukları, cok müsaamalı davranır eminim calısmaya devam edersem.. anlayıslıdır ama 1 yıl
Tamam simdi anladim. Benim mastit sebebi asiri sut uretimi sonucu kanallarin tikanmasi idi. Yani doktorlar boyle soyledigi icin meme basindan bakteri girisininde mastite sebep oldugunu bilmiyordum. Yine de kullanmakta fayda olabilir o zaman. Baksana simdiden hazirladim pisikolojik olarak kendimi mastite
Bu Kızçe Allah ımdan bana mucizeCanim bence sen istisnasin cunku genelde 20. Haftada hissediliyo doktorumda oyle dedi ben ilk gebeligimde 20. Hafta civarlarinda hissettim simdide cok nadir de olsa arada hissediyorum sirtustu yatarsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?