2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sadece rimelse iyi bence çok vakit almaz ben daha fazlasını yapmadan duramam çünkü
Eskiden makyajsız mümkün değil sokağa çıkmazdım
Şimdiler de istisna oldu
Saç arkada her daim toplu
Önceleri koca gelmeden yapılan maşalar,makyajlar,vücut spreyleri vs vs 1 aylık kısa bir serüvendi

Şimdiler de istisna oldu
Önceleri koca gelmeden yapılan maşalar,makyajlar,vücut spreyleri vs vs 1 aylık kısa bir serüvendi

Tamam simdi anladim. Benim mastit sebebi asiri sut uretimi sonucu kanallarin tikanmasi idi. Yani doktorlar boyle soyledigi icin meme basindan bakteri girisininde mastite sebep oldugunu bilmiyordum. Yine de kullanmakta fayda olabilir o zaman. Baksana simdiden hazirladim pisikolojik olarak kendimi mastite

Şimdiler de istisna oldu
Bence alismasigi iyi olmus, uzun sure oyle takilinca sonradan ne oldum diyosun. Hem sen hem o

canım valla kullanabilirsen kullanırsın bir süre ama iş yerin müsade etmezse böyle bir iş bulmak çok zor. mecburen bakıcıya verirsin. zaten süt iznin olur
öyle canım zaten süt izni olacak.. bir sekilde idare edecegiz :) saglıkla gelsinler de :)

Çok şükür canım.12 kasım için ayrıntılı ultrason randevusu aldık perinotılog tan 19+4 olucaz.inşallah o zamana kadar bir sorun çıkmaz
Güzel haberler inşallah alırız kuZumm
Benim doktorum 23 haftada yapmak istedi
2 hafta daha bekleceğim bende

Güzel haberler inşallah alırız kuZumm
Benim doktorum 23 haftada yapmak istedi
2 hafta daha bekleceğim bende
Canım kadın doğ kalsa 18+3 de git dedi.perinotılog 20.hafta da gel dedi acaba ikiz diyemi anlamadım.19+4te randevu aldım artık.hayırlısı canım yaaaaa.

Ben 18 haftanın başlarında hissetim herhalde
Ama hissetmek için resmen her yolu denedimŞimdi şükürler olsun Allah ıma gayet iyi hissediyorum
Canim bence sen istisnasin cunku genelde 20. Haftada hissediliyo doktorumda oyle dedi ben ilk gebeligimde 20. Hafta civarlarinda hissettim simdide cok nadir de olsa arada hissediyorum sirtustu yatarsam

canım 7de geliyorsan yetişememen normal ben evde olmama rağmen çok kötüydüm temizlik falan hak getire. ne iş yapıyorsun canım yorucu mu işin

Canim matematik ogretmeniyim ama mudur yardimciligi yapiyorum, yolum da cok uzak, cok ama cok yoruluyorum.

Bence isini kesinlikle birakma. Ayni sartlarda is bulmak cok zor ozel sektorde. Cocugunu kendin buyutmek cok guzel tabiki ama bir kac yil icinde sana ihtiyaci kalmayacak ve sen yillar boyu emek verdigin isini omur boyu kaybetmis olucaksin. Insan evladi icin herseyi yapar her zorluga katlanir ama evlatlar da bir yerden sonra cok nankor olabiliyor, o yuzden mumkun mertebe is ve sosyal hayattan kopmamak lazim diye dusunuyorum ben.

Canim ters emzirmeyi denemis miydin hic?

Canim bence sen istisnasin cunku genelde 20. Haftada hissediliyo doktorumda oyle dedi ben ilk gebeligimde 20. Hafta civarlarinda hissettim simdide cok nadir de olsa arada hissediyorum sirtustu yatarsam
Bu Kızçe Allah ımdan bana mucize
Kıss biz onla neler yaşadık neler Yavrum güçlendi ilk aylarda hayatta tutanmak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…